Wpisy 2 358 781 – 2 358 880
7 czerwca 2015 11:10 → 7 czerwca 2015 12:12, 100 wpisów
tamto wyżej - mm,
exp - "Szacowana ilość zawartych zakładów: 69 335"
mini - "Przybliżona ilość zawartych zakładów: 1 034 469" - a przy tym jeszcze -
- ile osób trzaska w 'hurcie" ?
exp - "Szacowana ilość zawartych zakładów: 69 335"
mini - "Przybliżona ilość zawartych zakładów: 1 034 469" - a przy tym jeszcze -
- ile osób trzaska w 'hurcie" ?
Dawać pewniaki!!!
A NIE TYLKO ............KOTKA ZA POMOCĄ MŁOTKA.
Narka
A NIE TYLKO ............KOTKA ZA POMOCĄ MŁOTKA.
Narka
gutti43 tyle razy co ja byłem pewny 10 liczb w multi na 100 procent. bo tak mi wychodziło z systemu że będzie. a TS pięknie mnie za każdym razem uświadamiał że to oni kręcą tym interesem, i będą takie liczby jakie oni chcą.
wszystkie losowania sa z playbecka a na wygrane jest 30 % i tyle..
2 358 751. Gutti43 2015-06-07 (10:58)
zamiast gdybać powinniśmy sie skrzyknąć i zmusić TS do losowań z publiką
A jak Gutti Nie trafi przez pierwszy tydzień losowań z tzw. publiką 10/10 to się okaże że publika podstawiona albo kupiona i zmanipulowana.
zamiast gdybać powinniśmy sie skrzyknąć i zmusić TS do losowań z publiką
A jak Gutti Nie trafi przez pierwszy tydzień losowań z tzw. publiką 10/10 to się okaże że publika podstawiona albo kupiona i zmanipulowana.
multilotek1979 wystarczy publika przy losowaniu i rozwiane wątpliwośi Monet. Im wiecej ludzi tym ryzyko ze ktoś puści pare z usta i tego sie boją
Ale co ma publika do losowania kulki maszyna losuje co chcesz zobaczyć
geniusze a powiecie mi czego wczoraj zabrakło w losowani o 14.00 w multi?
Hartge losuje oczywiście tylko czy aby na pewno??? jak udowodnisz ze losowanie jest odtwarzane???? odpowiedz na to pytanie skoro to takie proste wszyscy czekamy
najlepszy sposób na sprawdzenie czy Ts- jest uczciwy\-
skreśl kupon na 10 liczb MM i nie wyślij -jak trafisz 3\10 to sam zobaczysz czy Ts- oszuści
skreśl kupon na 10 liczb MM i nie wyślij -jak trafisz 3\10 to sam zobaczysz czy Ts- oszuści
nie było dwóch zestawów liczb 3,13,23,33,43,53,63,73, 1,11,21,31,41,51,61,71, pytam się jakim cudem nie było ani jednej liczby z tych dwóch zestawów?
może juz zrobili losowanie a Ty Hartge ogladasz powtórkę??????????
jeszcze jedna uwaga do tegowszelkie wątpliwości by rozwiązało losowanie ręczne przez marysię (niekoniecznie sierotkę)
"Im wiecej ludzi tym ryzyko ze ktoś puści pare z usta i tego sie boją"
A teraz się nie boją???
Wiesz ile ludzi pracuje przy tym przedsięwzięciu ? Logistyczne,ogranizacyjnie i na poziomie transmisji medialnych?
Teraz wszyscy morda w kubeł a żeby dochwać tajemnicy nawet po odejściu opłacani są?
To ilu takich wtajemniczonych jest w tym kraju opłacanych,ile osob moglo do tej pory pracować przy obsłudze lotto?
A teraz się nie boją???
Wiesz ile ludzi pracuje przy tym przedsięwzięciu ? Logistyczne,ogranizacyjnie i na poziomie transmisji medialnych?
Teraz wszyscy morda w kubeł a żeby dochwać tajemnicy nawet po odejściu opłacani są?
To ilu takich wtajemniczonych jest w tym kraju opłacanych,ile osob moglo do tej pory pracować przy obsłudze lotto?
a może jak kończą robotę to "czarna wołga" ich w ostatni kurs zabiera?
Faktem jest że losowanie MM nie jest na żywo bo losują a nigdy nie widać studia
to jest nie możliwe w prawdziwym losowani. żeby nie została wylosowana ani jedna liczba z 16 liczb. z trójek i jedynek.
Monet politycy na s rąbią , ZUS nas rąbie i co boją się???????????? nie bo ludzie siedzą w domu i nic nie robią
Gutti nie udowodnię tego ale wpadki się zdarzały to oznaczało by że nie są rezyserowane
ja nie głosowałem bo nie było na kogo, i nadal nie będzie na kogo jeśli będą siedzieć nadal te same ekipy od 25 lat.
tak na Kukiza i nie dlatego ze wierzę ze coś sie zmieni tylko aby złodzieji od koryta
wpadki są celowo Hardge nagrywanie - to taki teatrzyk dla nas wszystkich
cecha wysłanych zostało 14 milionów zakładów i co wszyscy sie pomylili prócz jednego ? parodia
ceha ... chyba wiesz jak jest u nas z uczciwośćią i gdzie kolwiek czy to sądy czy urzędy i wiele instytucji . to dlaczego TS ma być gorszy ???
Gutti43 nie gram w lotto,ale masz rację że oszukują bo coś u nich nie gra z tymi losowaniami
cecha po woli ludziom sie oczy otwieraja . Hades wygrana to 30mil. to gdzie reszta okradli nas na żywca
Gutti gram w MM ale i tak nie podoba mi się że niema publiki podczas losowań
jprdl, ale nabiał
Panowie od ściemniania /w mm np/
- wypiszcie tu punkt o 14.00-ej /- nie będą mieli ani czasu, ani interesu w podmianie /
zestawy po dwadzieścia liczb - i zobaczcie ile 'wlata'
średnia oczekiwana, to 2,5 w każdej, dowolnej dziesiątce
a koszt wysłania wszystkich możliwych kombinacji 10/20 - to cirka 500 tysi
noooo chyba, że jesteście z tych, którzy wiedzą - kiedy i co wysłać
i powodzenia
Panowie od ściemniania /w mm np/
- wypiszcie tu punkt o 14.00-ej /- nie będą mieli ani czasu, ani interesu w podmianie /
zestawy po dwadzieścia liczb - i zobaczcie ile 'wlata'
średnia oczekiwana, to 2,5 w każdej, dowolnej dziesiątce
a koszt wysłania wszystkich możliwych kombinacji 10/20 - to cirka 500 tysi
noooo chyba, że jesteście z tych, którzy wiedzą - kiedy i co wysłać
i powodzenia
Ciapy z was i tyle ale z biadolenia macie 10/10 to jak wygrana prawie
Robal 36 i o to chodzi że dziwnym trafem nie puszczony kupon trafia
kiedyś pisałem że graliśmy systemami z kumplami , były rozpisane tez awaryjne i tak na przemian dziwnie padały te których nie wysłaliśmy. I tak w koło nie jest możliwościa finansową wysłać wszystkie .
43.000.000 zakładów do rozwiązania się kumulacji razy 3zł to jest 129.000.000zł złotych zarobił sam lotto w główna wygrana tylko 28.000.000zł a gdzie 101.000.000zł?
nie ma takiej możliwości aby TS ciagle było do przodu to wbrew matematyce
Majpan ....nie będziesz się uczył bo do przedszkola cię nie przyjmną . ale możesz trafić do ZK.
2 358 827. Gutti43 2015-06-07 (11:38)
Gutti>> to wyskakuj z 10 na którą oczywiście nie zagrasz i zobaczymy po losawaniu co wskoczy
Gutti>> to wyskakuj z 10 na którą oczywiście nie zagrasz i zobaczymy po losawaniu co wskoczy
13,19,21,23.31,33,42,47,63,77 wejdzie może 3 ale góra 2 - Monet
2 358 836. Gutti43 2015-06-07 (11:44)
co ????????????????????????????????????????????????????
Gutti>>> i tym stwierdzeniem udowadniasz że nie masz najmniejszego ,bladego pojęcia o czym piszesz.
co ????????????????????????????????????????????????????
Gutti>>> i tym stwierdzeniem udowadniasz że nie masz najmniejszego ,bladego pojęcia o czym piszesz.
to mnie uswiadom bo zyję w błędzie - plis???????????? oswieć mnie Monet
Jak możan nie być do przodu jeśli się 50% wpływu przeznacza na wszystkie pule wygranych
hades Ci napisał gdzie jest reszta kasy z duzego jak odpowiesz to stawiam łyskacza
Zgrywus każde losowanie nie będzie na plusie ale dzisiaj napewno szarpnie szynki z kity TS
więc widzisz ukradli kiladziesiąt milionów i co jest jakas reakcja ludzi??????????
MOnet
wiesz, co ostatnio przeczytałem ? - "...dorobiliśmy się 6 mln wtórnych analfabetów, którzy wszystkim narzucają swój gust i swoje bezguście..."
a ów "analfabetyzm", w końcu, nie musi dotyczyć tylko słowa pisanego
no i - zerknij na forum w wiele tematów o "wałkach" - i
prawie wszystko staje się jasne
wiesz, co ostatnio przeczytałem ? - "...dorobiliśmy się 6 mln wtórnych analfabetów, którzy wszystkim narzucają swój gust i swoje bezguście..."
a ów "analfabetyzm", w końcu, nie musi dotyczyć tylko słowa pisanego
no i - zerknij na forum w wiele tematów o "wałkach" - i
prawie wszystko staje się jasne
oby chociaż jeden dzień w tygodniu czaruś był do przodu i to jeszcze tak aby pokrył resztę dni, ale tak nie jest
Gutti >>
to przeczytaj co sam napisaleś
"nie ma takiej możliwości aby TS ciagle było do przodu to wbrew matematyce"
ze trzy razy i sam sobie odpowiedz o co Ci chodzi.
Czy o to że Ts nie wychodzi na sowje czy że za bardzo wychodzi.
Bo ja przestaję Ciebie rozumiec.
to przeczytaj co sam napisaleś
"nie ma takiej możliwości aby TS ciagle było do przodu to wbrew matematyce"
ze trzy razy i sam sobie odpowiedz o co Ci chodzi.
Czy o to że Ts nie wychodzi na sowje czy że za bardzo wychodzi.
Bo ja przestaję Ciebie rozumiec.
Lewy
Plaża słońce po lewej lachon po prawej lachon dobrze schłodzony browarek w dłoni.
Plaża słońce po lewej lachon po prawej lachon dobrze schłodzony browarek w dłoni.
Czrek gra wygrywa i przegrywa ale przynajmniej nie beczy ,ze kantuja
Robal>>
Ja naiwny jeszcze ciągle wierzę że nie jest z tym narodem jeszcze tak źle.
Mylę się ,prawda?
Ja naiwny jeszcze ciągle wierzę że nie jest z tym narodem jeszcze tak źle.
Mylę się ,prawda?
Masz rację że .. już dawno popieprzone.
na plażę nie chodzę bo za daleko
Majpan ..
na plażę nie chodzę bo za daleko
Majpan ..
zostało Wam 2 godziny " podniet" potem idzcie na piwko o 21.40 chwila podniety i tak przez 40 lat - powodzonka naiwniaki zwłaszcza Robal 36 czekam na Twój skan ........ a tak serio to naprawde chciałby poznać kogoś kto naprawde wygra i udowodni ze TS nie oszukuje.
Na 14sta 13,40,80,79,37
A na tej Czaterii ponuro zima i cmentarzysko mądrości.
Dobra Lewy
I dzidka
Dobra Lewy
I dzidka
Jesteś Zgrywus drugi po Macierewiczu jeśli chodzi o teorie spiskowe
14sta sie zbliza do kolektor ts wa da wy mu dyche on wam ????
osoba wysyłająca po 20-30 zakładów co losowanie na wszystkie gry musi być niezłym jajcarzem
wszystko by było ok gdyby straty umiał pokryć, ale tego nawet w 10% nie robi
Narka lece zagrac 13,40,80,79,37i po piwo wpadne tu o 13,55 okolo