Wpisy 2 358 581 – 2 358 680
7 czerwca 2015 00:03 → 7 czerwca 2015 10:30, 100 wpisów
Ja sobie zatypuję jutro mój ulubiony zakres: 01 - 10.
Zmiana liczb nie wcześniej jak w ... 2020 roku.
-----------------------------------------------------
Zmiana liczb nie wcześniej jak w ... 2020 roku.
-----------------------------------------------------
Coś Lucyna milczy.. .
...............................
...............................
Przerwa na " żabią wodę", czyli herbatę.. .
----------------------------------
----------------------------------
Znikam do jutra.. .
--------------------------------
--------------------------------
Witam kiedy w koncu padnie 13,40,80 moze dzis o 14 stej bo zaraz bedzie 1000 losowan bez tej 3/3
36 zł za 4 w dużym? to jakaś kpina? to w mini za trójke jest wiecej czasami
36 zl to najnisza kwota za 4rke reguramin ts
polskie lotto to syf ze stawkami
wczoraj miała być liczba 16 na godzinę 14.00. a była liczba 16 na wieczorne losowanie. a czemu tak bo tak chciał TS.
cwani to mało powiedziane. oni są perfekcyjni w tym co robią. czyli wciskanie kitu ludziom że tak los chciał
Gutti43 wczoraj na godz. 14,00 w multiu miała być liczba 16. ale jej nie było. dopiero była na wieczorne losowanie. a czemu tak bo tak chciał TS PROSTE PRAWDA?
Gutti43 ja w lotto nie gram. dla mnie w lotto może być i sto milionów w puli a i tak mi to lotto
PRZSTAŃ GRAĆ NA DUZE SUMY BO TE SĄ ZAREZERWOWANE DLA TS, DLACZEGO W DUZEGO NIE PADŁA ANI JEDNA 30 I ANI JEDNA 40 NO SORY ONI JUŻ TAK W H.......A Z LUDZMI GRAJA ŻE ICH BEZCZELNOŚĆ TO GRANICA CHAMSTWA
lotto i GŁODOWE stawki dla naiwnych
Gutti ...
jak to ? czy widać że to z taśmy ?
nie wiem czy jest program który pokazuje czy jest nadane na żywo czy z taśmy ?
jak to ? czy widać że to z taśmy ?
nie wiem czy jest program który pokazuje czy jest nadane na żywo czy z taśmy ?
zrobili kilka losowan probnych i nie musi byc z tasmy panie Lewy
pisałem już o stawkach w multi multilotek 1979. to jest śmiechu warte to co oni proponują.
szkoda tych ludzi w kolejkach bo nie sa to ludzie z klasy sredniej ale tak jak my szare ponuraki
JEŻELI MASZ DOBRY SPRZĘT DO NAGRYWANIA - CYFROWY TO PEWNE RZECZY ICH ZDRADZAJĄ TO SIE WYWALI NIEDŁUGO JAK W CZECHACH I WTEDY MILIONY NIEDOWIARKÓW POWIE" NO PODEJRZEWAŁEM"
co było w czechach rozwin klimat gutti
wczoraj było 14.664.789 coś tam zakładów razy 3zł zakład to jest prawie 45.000.000zł
nie wiemy ?????????????????????????????????????
gutti jak masza jaja to napisz prawde
KILKA LAT TEMU BYŁO LOSOWANIE TAK JAK U NAS I SIE PIR.......LI PUŚCILI LOSOWANIE Z OSTATNIEGO TYGODNIA I AFERA .DO DZISIAJ W CZECHACH NIE MA LOTTO PAŃSWOWEGO
KRADLI TAK JAK U NAS - BYŁA PULA 30 MILIONÓW A WPŁYWY SIEGAŁY 50 MILIONÓW TO LUDZIOM WYPŁACILI NIBY TE 30 A 20 BANIEK ZAJUMALI
to samo jest w polsce z PLAYBEKA
HADES DOBRZE MYŚLI GDZIE RESZTA PIENIEDZY CO WPŁYNĘŁA W MIĘDZY CZASIE ??????
za 4 ke tylko 36 zł polskie wolny kur..a zart
Gutti43 najlepiej by było gdyby ludzie przestali grać w lotto. ale jak wiemy ludzie to baranki które idą na rzez.
u nie ludzie stali w kolejkach do kolektury prawie 30 minut zeby wysłac swoj kuponik na chybił trafił
hades ja tam gram dla zabawy
ale ludzie to fakt baranki idące na rzez i nie tylko jeśli ho o ts dziś np. mamy niedziele minol czwartek
trza isc na male zakupy i się puscic
ale ludzie to fakt baranki idące na rzez i nie tylko jeśli ho o ts dziś np. mamy niedziele minol czwartek
trza isc na male zakupy i się puscic
Pewnie na20 30 40 by było więcej wygranych bo chybił trafił dawał wysokie cyfry
ja tylko wiem że kiedyś w Czechach człowiek stracił pracę bo nie dopilnował sprawy i wyskoczyło 36 szóstek .
KAZDY KUPON KTÓRY PUSZCZACIE JEST LOGOWANY W ICH GŁÓWNYM KOMPUTERZE , SYSTEM OBLICZA JAKICH KOMBINACJI NIE MA LUB JEST NAJMNIEJ I TE LICZBY NAM PUSZCZAJĄ . TO PROSTE DZISIAJ BO CYFROWO MOŻNA ZROBIĆ CUDA. NAGRYWA SIE KAŻDĄ LICZBE PO KOLEI I POTEM PUSZCZA SIE NA WIZJI TE KTÓRE IM PASUJĄ. ZNAM BARDZO DOBREO INFORMATYKA I JAK MI POKAZAŁ JAKIOE RZECZY MOZNA ROBIĆ Z PEWNYMI PROGRAMAMI TO ZWĄTPIŁEM I NIE GRAM
nie wiem czy coś zauważyliście jak losują liczby w multi i nie tylko.
gutti masz racje bo moj kolega pracował w kolekturze i na koniec dnia robił sobie raport z maszyny jakich kombinacji ludziska nie puscili ale i tak nic wielkiego nie wygrał ale wiem ze puscił samochod w multi multi
a kiedy ja wygram fuck u money? moze we wtorek w euromelony bo jest 81 do wziecia
pojde na uklad z Duchem sw, w przypadku wygranej sponsoruje wszystkie koscioly w gdansku i wszystkie panny
pojde na uklad z Duchem sw, w przypadku wygranej sponsoruje wszystkie koscioly w gdansku i wszystkie panny
honor uratowany , wczoraj w uk mialem 3 na 6 w duzego, 19,24,33 i wzialem 25 pounds
2 358 636. Gutti43 2015-06-07 (10:08)
>>>TO PROSTE DZISIAJ BO CYFROWO MOŻNA ZROBIĆ CUDA. NAGRYWA SIE KAŻDĄ LICZBE PO KOLEI I POTEM PUSZCZA SIE NA WIZJI TE KTÓRE IM PASUJĄ.
>>>
No to już ekstrema głupoty którą tu czytałem
>>>TO PROSTE DZISIAJ BO CYFROWO MOŻNA ZROBIĆ CUDA. NAGRYWA SIE KAŻDĄ LICZBE PO KOLEI I POTEM PUSZCZA SIE NA WIZJI TE KTÓRE IM PASUJĄ.
>>>
No to już ekstrema głupoty którą tu czytałem
jak losują liczby w multi, to jak prezenter mówi liczby jakie zostały wylosowane to przy nie których szyderczo się uśmiecha. tak jakby wiedział że takie liczby będą.
robie deal z Duchem sw, bede najlepszym sponsorem na pomorzu, promise
25 funtow to musiałbys 5 ke w polskie lotto trafic wizard
tak ale nie na czysto, zainwestowalem z 18 funtow w rozne parki i trojki i czworki
jakbym te numery 19,24,33 trafil w 3 na 3 to wzialbym 2500 zl na nasze
wiec zal
jakbym te numery 19,24,33 trafil w 3 na 3 to wzialbym 2500 zl na nasze
wiec zal
a wystarczylo dac wszystkie kombinacje 3 z 6 i 450 funtow by weszlo ale kto wiedzial czlek sie uczy na bledach
DWADZIEŚCIA LAT LUDZIE GRALI W PIŁKARSKIEGO POTEM BYŁA AFERA Z USTAWIANIEM MECZY I JAK SIE DZISIAJ ONI CZUJĄ ???? JAK FRAJERZY !!!!!!!!!!!!!!1
niedlugo wygram fuck you money, dam 4 numery za 20 funtow
wezme 800 tys zl
wezme 800 tys zl
3 z 6 to tylko 20 funtow koszt, wygrana byla 450 ale jak sie nie ma jaaaaj
pozdrawiam wszystkich ,ja tam niewiem czy oszukują w ts ,ale wiem tylko to że moja siostra która mieszka w kielcach wygrała w mini 218 tyś,i finito
Gutti >> ale to MOJE pieniądze i robię z nimi co chcę.
A że robię rozsądnie i wiem z czym się mierzę to nie muszę takich głupot o oszustwach TSa wypisywać
"Oszustwami" TSa są
1 regulamin
2 progi i wysokość wygranych a cena zakładu
3 brak danych o losowaniach technicznych i probnych.
Więcej nie muszą oszukiwać >To wystarczy.
A że robię rozsądnie i wiem z czym się mierzę to nie muszę takich głupot o oszustwach TSa wypisywać
"Oszustwami" TSa są
1 regulamin
2 progi i wysokość wygranych a cena zakładu
3 brak danych o losowaniach technicznych i probnych.
Więcej nie muszą oszukiwać >To wystarczy.
za duze mam doswiadczenie juz w wyczuwaniu liczb zeby ich nie kosic
mozg sie ciagle rozwija, evo lu cja, trafianie to niedlugo bedzie mega pikus
mozg sie ciagle rozwija, evo lu cja, trafianie to niedlugo bedzie mega pikus
TO MOŻE MONET DAJ TROCHE NA CHORE DZIECI- ALE NIE WOLISZ KUPIĆ SOBIE ZŁUDNĄ NADZIEJĘ
dobra wy tu gadu gadu a tu trza ts skubac
po 1
13 14 15 11 12 17
po 2
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
po 3
61 60 63 65 66 67 68 69
po 4
26 35 38 44 33 32 31 22 23 51
po 1
13 14 15 11 12 17
po 2
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
po 3
61 60 63 65 66 67 68 69
po 4
26 35 38 44 33 32 31 22 23 51
NIECH CHOCIAŻ JEDEN TU GRAJĄCY DA SKAN ŻE WYGRAŁ JAKIEŚ KILKASET ZŁOTYCH .............
GuttI>> to może TY zamiast tutaj tracić czas wypisując dyrdymały -idz popracować jako wolontariusz do jakiegoś hospicjum?
witam
gutti ja w marcu trafiłem 7/7 i miałem przez jakiś czas skan kuponu w profilu
ALE NIE JESTEM NAIWNIAKIEM NIE OKRADAM RODZINY I NIE KARMIĘ TS JAK TY
2 tygodnie temu miałem 7/8 600 zł