Wpisy 2 358 681 – 2 358 780
7 czerwca 2015 10:30 → 7 czerwca 2015 11:10, 100 wpisów
ja tu sie scigam na punkty w tym miesiacu z dorotko i amarem, dorotka mnie robi ale amar jest do ogrania, fajna zabawa, zdrowa rywalizacja
Gutti .... skanu nie będzie bo nikt nie wygrał konkretnej kasy .
a tutaj jak wyciągnie z TSa 20 zł ; to się cieszy że hej
a tutaj jak wyciągnie z TSa 20 zł ; to się cieszy że hej
Wygrać można tylko trzeba mieć te cyfry wylosowane na kuponie wszystkich kombinacji nie wykupisz to co my gramy to kropla w morzu potrzeb
zaraz niedowiarki pokaże skan 7/7 i 7/8
ja sam miałem w tym roku 3 razy 4/6 w lotka z wygrana 290 zl skan był 3 razy 700 zl
po prostu nie obrazajac nikogo jak się ma pecha to i się palec w d...e zlamie
siemasz Monet
do tej listy z powyżej dołożyłbym sztuczki-magiczki pr
"nigdy nie było tak łatwo"
"można wygrać nawet..."
i migracyjne w losach - czasem zabierają niesprzedane końcówki serii i utykają - sami wiedzą gdzie...
ale psssss - bo być może Sama Góra nadal negocjuje i nadal nie będzie chciała poruszać trudnych kwestii
do tej listy z powyżej dołożyłbym sztuczki-magiczki pr
"nigdy nie było tak łatwo"
"można wygrać nawet..."
i migracyjne w losach - czasem zabierają niesprzedane końcówki serii i utykają - sami wiedzą gdzie...
ale psssss - bo być może Sama Góra nadal negocjuje i nadal nie będzie chciała poruszać trudnych kwestii
Gutti44,niemożna nikomu nie wieżyć ,ludzie wygrywają ,sam bylem kiedyś świadkiem jak kobietka odbierała 1300z,niektórzy mają farta i tyle
ZOBVACZ OSTATNIE LOSOWANIE........... GDYBYŚ MIAŁ TAKA MASZYNĘ JAK TS TO CHOCIAZ BYŚ ZROBIŁ 1000 000 LOSOWAŃ I TAK BY WPADŁY Z SERI 30 I 40 A TU NAGLE ICH NIEMA ???? MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!
http://zapodaj.net/73287461a12ba.png.html
To tylko 16 kwietnia
mniejszych dużo więcej.
To tylko 16 kwietnia
mniejszych dużo więcej.
ide skubnąć ts a ty gutti i hades skupie się na liczbach skorzystajcie z mozgu
gryks .. podaj za ile wysłałeś w tym czasie ??
kiedyś 4/6 też miałem
kiedyś 4/6 też miałem
IDZ GRYKS JEDZ CHLEB Z MARGARYNA ALE KUP KUPONIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siemasz Robal>>
No lansik zawsze wskazany.
A jak są tacy ktorzy to łykają to czemu nie?
No lansik zawsze wskazany.
A jak są tacy ktorzy to łykają to czemu nie?
lewy ja nie gram co losowanko to raz jak nawet cos szarpnę nie puszcze a gram gora za 5-10 zl
WCHODZI TU TYLE TYSIECY LUDZI DAJCIE SKAN CZEGOKOLWIEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój znajomy tydzień temu w zdrapce lotek trafił 1000 zł,
gutti43 nie musze chlebka z margarynka jesc choć lubie tak samo jak ze smalcem ale kuponik dobra rzecz
Witam Szanownych chatowiczów! Chciałem tylko przypomnieć ,ze jest "tylko" 1: 1,646.492.110.120 kombinacji w MM (10 z80). Druga ciekawostka ,ze jest 60 losowań w m-cu MM i nikt nie moze trafić "10" , a w DL jest 12 losowań na m-c i srednio co drugie losowanie ktoś trafi "6".Sami popatrzcie ?! Pozdrawiam.
jak zamieszczę skan to napiszę że fotomontaż
gryks ... notuj i na koniec roku podaj bilans finansowy .. dodać - odjąć - === i równa się ?
CZEKAM NA SKAN OD MIESIĘCY JAK MAM CZAS TO TU WCHODZE I JEDYNE CO CZYTAM TO TO BIADOLENIE JAKIE TO LICZBY PADNĄ - NIECH CHOCIAZ JEDEN POKAZE ŻE TS GO NIE OKRADŁ CZEKAM .....................
mw29121986 >> dokładnie.
Daj sobie spokój.
Jakiś zmasowany wysyp lottosceptyków na MP.
Daj sobie spokój.
Jakiś zmasowany wysyp lottosceptyków na MP.
NAPISAŁEM ZE CZEKAM NA SKAN OD MIESIĘCY I NIC...................
bo jak wiemy ufo istnienie, tak jak istnieje kombinowanie przy liczbach.
Gutti43 z jednym się zgodzę że ludzie wygrywają raczej małe kwoty i bilans ostateczny jest ujemny ,ale warto próbować, oczywiście w ramach rozsadku
gutti patrz w mój profil najpierw 7/8 za chwile jeszcze raz te 7/7 zamieszcze
DLACZEGO PO PROSTU NIE WYSŁAĆ PETYCJI O LOSOWANIA W UDZIAŁEM PUBLIKI - ZNACZEK KOSZTUJE TYLE CO JEDEN KUPONI , NIE MIELI BY WYJŚCIA GDZYBY JEDNEGO DNIA DOSTALI 1 CZY 2 MILIONY KARTEK A TAK DALE ROBIĄ CO CHCA
Monet ...Tylko zastanawiam się po kiego uja tu wlażą?
monet .. wolność i demokracja i to cię boli ...
monet .. wolność i demokracja i to cię boli ...
2,50 x 10 = 25zł nie zjem dzisiaj obiadu w restauracji a miałem iść z kolegą na golonko
gutti pisz małymi nie krzycz
Gutti43 ,uważam że losowania powinny odbywać się z udziałem publiczności, bo rzeczywiście nie da się udowodnić czy losowania odbywają się na żywo czy nie
przecież to normalne w innych rajach ze losowania odbywają sie z udziałem publiczności
MOnet
A może Ty cierpisz na multipaskinizm ?
spoko, jak tak obserwuję - potrafi minąć, z dnia na dzień i to nawet /najprawdopodobniej/ w pewnych sytuacjach nawet bez efektu klonowania, czy trollizacji
A może Ty cierpisz na multipaskinizm ?
spoko, jak tak obserwuję - potrafi minąć, z dnia na dzień i to nawet /najprawdopodobniej/ w pewnych sytuacjach nawet bez efektu klonowania, czy trollizacji
hades te dwie liczby wychodza ze statystyk lotto...wiec autorow jest wiecej, do tego 70, 37, 59
jak ich nie zmusimy to będzie dalej tak samo jest net i co za problem sie skrzyknąć na konkretną date i wysłać do TS petycje posrają się
Mówicie, że nikt nie wygrywa ???
........................................
To zajrzyjcie na stronę Korna /typowanieparkami.com.pl/ jest tam zdjęcie kuponu Lotto z trafieniem .... 5/6.
........................................
To zajrzyjcie na stronę Korna /typowanieparkami.com.pl/ jest tam zdjęcie kuponu Lotto z trafieniem .... 5/6.
a i tak beda inne liczby
i w innych krajach jest tak że, jak pada główna wygrana to jest pokazywany gość który wygrał a w Polsce nie czemu tak jest?
Cd.
Kupon wysłany był metodą ch-t.
...........................................
Kupon wysłany był metodą ch-t.
...........................................
na przykład ten co wygrał wczoraj 28 milionów niech się pokaże w tv kupon i niech pokażą jak odbiera kasę.
Eeeeee tam, takie tam - nędzne - 5/6 - a na dodatek - typer/ka przeszedł na ciemną stronę MOC'Y - jak widać - walnięte z trafiła
hades bo w Polsce wiesz jak jest . ludzie by cię zjedli z zazdrości
no i niebezpiecznie jest u nas chwalić się że ma się pieniądze
zamiast gdybać powinniśmy sie skrzyknąć i zmusić TS do losowań z publiką
czyli jednym słowem mówiąc to maszyna zadecydowała komu ma dać i gdzie ma być główna wygrana.
Hades, jak wygrasz to będziesz wiedział czemu tak jest i życzę ci tego aby było tak jak teraz a nie jak w usa lub gb.
u nas jest tak że wszyscy narzekają a się nie wstawią i nie działają żeby było lepiej dotyczy to wszelkich sfer życia.
Cześć ZAGRYZIAKI
Mały lansik
Deja Vu 48,67
........44
........42
Patrzały gały i wybrały.
Ta -48-ma dobrą karmę.
Mały lansik
Deja Vu 48,67
........44
........42
Patrzały gały i wybrały.
Ta -48-ma dobrą karmę.
pojedyncza jednostka nic nie zdziała
ja z kolegami pisałem do TS i jedno co mi napisali ze taka decyzja jest mozliwa ale jezeli zgłosi sie co najmnie 600 tyś osób i wtedy wniosek moze zostać rozpatrzony........
Raz można by było zrobić jednodniowy strajk -kużwa ale TS by piszczał japr....
tak napisali ze tak maja w regulaminie iż wszelkie zmiany tego wymagają
w lotto i tak marne szanse na wygraną , więc trzeba inwestować w siebie. odkładać po 500zł co miesiąc przez 30 lat. że na starość mieć trochę grosza, bo to co nam da zus to są kpiny.
ceha .... jak co robić ? ręce opadają , komisje i kontrole i opłaty i wymagania z kosmosu . tylko to cię czeka jak zaczniesz coś działać .
cecha to było jakieś 3 lata temu ale to nie proble napisz do nich i na 100% odpisza Ci to samo nie sciemniam
Uważajcie na zwierzęta leśne.. .
Dzisiaj zginęły 2 osoby, po zderzeniu samochodu z ... jeleniem.
Dzisiaj zginęły 2 osoby, po zderzeniu samochodu z ... jeleniem.
zajmie Ci to mniej niż kuponik a zobaczysz jak TS sie Ciebie pozbedzie cecha
hades tylko mało osób może sobie pozwolić żeby 500 zł miesięcznie odkładać