Wpisy 2 358 881 – 2 358 980
7 czerwca 2015 12:13 → 7 czerwca 2015 13:55, 100 wpisów
zgrywus ... co ty bierzesz że bez przerwy się śmiejesz ?????
może przedawkowałeś
może przedawkowałeś
Doktor możesz spróbować leczyć Zgrywusa ale uważam ze lepiej uspic
zgrywus
Ty się nic nie chcesz targować ?
Jeśli nic płatnego nie będzie - nie podasz swojego numeru konta ?
Ty się nic nie chcesz targować ?
Jeśli nic płatnego nie będzie - nie podasz swojego numeru konta ?
Zgrywus jak wygrasz i wyslesz mi obiecane 10% to dam Ci następne pewne liczby
zgrywus
po cichu Ci podpowiem - tylko pssssss - walnij z "grubej rury", ale na pojedynczych
i leć w zaparte
wesołego i .
po cichu Ci podpowiem - tylko pssssss - walnij z "grubej rury", ale na pojedynczych
i leć w zaparte
wesołego i .
Astrog jak bym trafil 28milionow zagralbym za wszysko 1/1
witamna 14 4 zaklady na 10 skreslen z maszynywczoraj 5/7 trafilem.powoszenia o 14
Wtym tygodniu jeszcze nie gralem w multi na 14sta za 25zeta13,40,80,79,37
dzień dobry
wszystkim dużo szczęścia w grach losowych
ale zdrowia przede wszystkim!
wszystkim dużo szczęścia w grach losowych
ale zdrowia przede wszystkim!
proszę Państwa wszystkie liczby przed losowaniem są wspaniałe!
a weryfikowane są w losowaniu także pewniaków nie ma!
a weryfikowane są w losowaniu także pewniaków nie ma!
zbigniew q jeśli jesteś ich tak pewny to ja pójdę zagram na pięć liczb stawkę razy 10 i będę miał 7.000zł
a i ktoś tu kiedyś powiedział "grajcie swoimi liczbami" nie będzie bynajmniej pretensji
Dlugo myslalem nad tymi liczbami
zbigniew już niedługo dowiesz się co wymyśliłeś i czy warto było tak długo myślec
ja zawsze mam dobre, ale to TS nie dorósł do tego żeby były takie liczby jakie powinny być w danym losowaniu.
oni już kombinują żeby nasz zestawy się nie pojawiły
to jest biznes a my cielaki armatnie
to jest biznes a my cielaki armatnie
Ale nogiale kieca spraw by odpowiednie liczby w bebenie byly
no oki trzymam kciuki za wszystkich i za siebie a i za to żeby ts-owi się p
zbigniew q jeśli tyle myślałeś nad liczbami. to życzę Ci szczęścia.
Ciekawe kto o 14stej w typowaniach trafi 5/5 a jak ktos trafi wtypowaniach na pewno nie zagral
serw gdybym Ci pokazał swój system, jak Ts kombinuje z liczbami to byś nie miał żadnych wątpliwości.
Nie dawno Adolf4 w stalych zestawach trafil exstra pensje wyplacana przez 20 lat
w realu nie zagral
w realu nie zagral
potrafią pod rząd iść 10 razy tym samym zestawem liczb. aż tu nagle zmiana jak Ja puszcze wszystko jest już zmienione.
pisałem kiedyś już wam, gdyby TS grał tylko jednym zestawem liczb. to łatwiej by było trafić. a tak ma kilka i kombinuje i jest ciężko trafić.
samo życie zawsze tak jest ale są tacy którym się udaje, znam gościa który co jakiś czas trafia a to 300 tysi a to 130 tysi w 2007 trafił w dużego 6 płaconą 3 banki
JAK NIE PUSZCZAM TO TRAFIAM A JAK PUSZCZE TO WYPADA ALE 2 -3 LOSOWANIA PO MOICH TYPACH PIER...NA SCIEMA I TYLE
dla mnie to jest nie uczciwe że Ts gra kilkoma zestawami liczb. bo powinien być jeden zestaw liczb na rok. a nie zmieniają trzy razy w tygodniu zestawy liczb.
ja gram bardzo duzo w MM po pare zakladow dziennie i co losowanie.przewaznie na 10 liczb.w ciagu miesiaca trafilem raz 7/10 i trzy razy 6/10.nie tak latwo trafic jak wy myslicie
tak jest zawsze trzeba mieć swojego
mój na razie śpi ... szkoda?! może się dziś przebudzu za 15 min
mój na razie śpi ... szkoda?! może się dziś przebudzu za 15 min
13 minut i ale nogi ale kieca wczoraj komus dala 28 baniek ale nie mi
wszyscy wiemy o co chodzi. chodzi o szmal jak najwięcej wydrzeć od biednych baranków.
Co obstawiacie w realu na 14sta dawac wasze typy czarek ty nie
TS nikogo nie zmusza do grania. a wy tu ciagle psioczycie o jakis spiskach i wogole. nie podoba sie to nie graj. proste.jest to podatek od marzen ale dobrowolny , i po co te wasze wypociny ciagle
https://kefir2010.files.wordpress.com/2014/03/sposoby-na-wygrana-totalizator-sportowy.jpg
Płacimy za szanse wygranej a nie za wygraną - między 21:30 a 40 jest 10 min operacyjne do wykorzystania albo i nie
Ide zapalic przed losowaniem by ogladac te nogi ta kiece