Wpisy 2 278 980 – 2 279 079
21 lutego 2015 22:10 → 21 lutego 2015 22:54, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 138 544,70 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - padło 3 x 1 666 254,30 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
4 nowych milionerów
podobno wygrali hyzio, dyzio i zyzio oraz ich wujek kaczor donald
brak wplywu na wlasciciela budy nie oznacza braku dobrej woli i zangarzowania , o te miastowe budy to potrafia uporzatkowac wyglad i sposub prezentacii i sprzedarzy produktów aa tu im z prs i serwismenów pasuje tak jak jest i tego zmieniac nie trzeba a klientow przybywa z pudla pod lada nie widac co i jak
standart musi byc # cisnac
standart musi byc # cisnac
SKUR.... TS pierdzielone oszusty quzwa wszystko obok zzłamas TS złodziej i oszust !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to już kolejny raz że wszystkie moje wysłane kupony czy to w mini czy w MM i lotto wszystko mam poprzesówane o jeden obok !!! i juz przestane podawać tutaj jakiekolwiek moje typowania bo te oszusty z TS mają tutaj szpiegów
od jutra wszelkie moje typowania tutaj będą podawane zupełnie inaczej niż moje wysłane w realu , SZPIEDZY z TS mam was juz głęboko w D..... !!!!!
TS nas tu szpieguje , spisują wszystko i jest wielki przekręt , dlatego wierzcie mi lub nie moje podane tutaj wszelkie typowania będą zupełnie inne niż te które wyślę
juras45
Podejrzewam,że od jutra będą wpadać,te zatypowane na MP.
Podejrzewam,że od jutra będą wpadać,te zatypowane na MP.
n ie żłółtą ale czerwoną
Pasko dodaj tu emotke z czerwona kartką taką dla TS
Pasko dodaj tu emotke z czerwona kartką taką dla TS
obseruje to juz od bardzo dawna i wierzcie mi czy nie ale oniu nas tu szpiegują , i nie tylko tuitaj , na wszystkich podobnych serwisach , spisywane są wszystkie nasze typowania , a później robią jedną WIELKĄ ustawkę z trafieniami
Urszula, skoro tak jest jak mysli i oznajmia juras..to trzeba Jego liczbami grać ..bo chyba TS sie na Niego uwziął
Urszula
juras
Urszula
juras