Wpisy 2 264 992 – 2 265 091
4 lutego 2015 22:57 → 4 lutego 2015 23:59, 100 wpisów
Będę głosował na Cucumber a co kobiety mogły na chabrowe oczka
Kwasa to ja na coś ładniejszego.
Kwasa to ja na coś ładniejszego.
Krzysztof czy wy nie mozecie sobie pogadac na gg ,a nie zasmiecacie Mp.To jest portal o tematyce lotto a nie o F1
Tadeo112 w kolejnym sezonie przejdę do Caterhama albo Marussi wtedy będzie zabawa ale o sukces chyba trudno będzie na średnim ?
To jak przenosimy się ?
No nie wiem ?
GG jakie masz imię ?
I miejscowość.
i nie wracajcie z tego marsa,mam nadzieje ze internetu na marsie nie ma
Mów za siebie.
mam nadzieję, że jakaś stacja tv będzie transmitować owe wyścigi
jacunn, nie drwij z tego co wiem to grzecznie przyznałem Ci rację, a skoro jesteś zarejestrowany na MP to chyba znaczy że jesteś na tyle dojrzały żeby darować sobie te szczeniackie odzywki
Tadeo112 jesteś ?
Niskopochylony
Jak zapragnę być Pierwszą Damą, znajdę innego Kandydata
Aniołku Ty Nasz
Jak zapragnę być Pierwszą Damą, znajdę innego Kandydata
Aniołku Ty Nasz
Tdeo112 na GG dawaj lepiej nie trać czasu na niego.
Pośmiejmy się z 30- latków grających w LOL-a w takim razie
Idąc Twoim tokiem myślenia.
Idąc Twoim tokiem myślenia.
Tadeo112 do kogo to było ?
A gra ktoś z was na konsoli ?
Tadeoo widac ze Ty na tyle dojrzały nie jestes by zorientowac sie o czym jest ten portal
O tematyce gier liczbowych i systemach ale może i innych rzeczach też chyba prawda ?
Tadeo112 napisałem na GG.
prawda krzysztof tylko ze te inne rzeczy wypychają nam te tematy do ktorych ten portal zostal stworzony
zauwaz ze coraz mniej ludzi tu pisze,nocnej zmiany juz prawie wcale nie ma
jacunn okej okej, ale jest jedna zasada- coś Ci przeszkadza- pisz.
Napisałeś i gitara, skończyliśmy ten temat tutaj więc po co to rozdrapywać jeszcze
Dobra może zmieńmy temat co zrobić aby wygrać nie Tadeo112 ?
Gdzie jesteś ?
A mam dla was kolejkę dla wszystkich na zdrowie i wysokie wygrane i graba.
Dzięki.
I co można można w miłej atmosferze.
no Panowie ( i Panie) jeśli jakieś to czytają w tej chwili... obmyślamy plan jak jutro powalić TS na kolana?
ja proponuje dwie trojki,17,19,22 i 1,8,10.Nie bylo ich juz od kliku losowan i moze cos z tego nie dlugo wejdzie
ja bardziej myślę o tym żeby ten ostatni raz oddać wszytko w ręce automatu i puścić kupon w jakimś małym kiosku z Lotto w jakiejś wsi
jacunn o Lotto piszesz ?
A gdzie nocna zmiana ?
Każdy schemat losowania Lotto wygląda u mnie tak samo:
1. Puszczenie zakładu
2. Całodzienne rozmyślanie co bym zrobił z tą kasą którą już "prawie" mam w kieszeni
3. Godzina 21:39, szybsze bicie serca...
4. I w sumie na tym się kończy, bo dalej już tylko d*pa..
1. Puszczenie zakładu
2. Całodzienne rozmyślanie co bym zrobił z tą kasą którą już "prawie" mam w kieszeni
3. Godzina 21:39, szybsze bicie serca...
4. I w sumie na tym się kończy, bo dalej już tylko d*pa..
faktycznie jacunn, może w multi coś z tego być.
a jakaś recepta na te 23 meloniki jutro?
a jakaś recepta na te 23 meloniki jutro?
Bo np ja ostatnio zmieniłem podejście..zamiast liczb do losowania wybieram kolektury w których puszczam na chybił-trafił.
nie wspominając o tym że w kolekturze 100 m ode mnie w CH Warszawa- Wileńska ktoś na chybił-trafił wygrał ponad 11 mln...
ja mam mini na 6 losowań i lotto na 3 losowania .Wszystko na chybił po jednym zakladzie
Chyba się pożegnam pilnujecie strony.
Jak nie kombinować w multi na końcu wychodzi średnia 5
kto jest taki mądry żeby to przekuć na kasę.?
kto jest taki mądry żeby to przekuć na kasę.?
zgrywus, nikt nie powiedział że to musi być Twoja ręka na sercu
Majpan, wg mnie typowanie bez wysyłania, takie granie na sucho wiąże się z ryzykiem mimo wszystko. Jak chłopak zobaczy że w typowaniu na Mp miał 5/5 w Mini Lotto to potem pozostaje sobie plucie w brodę szkoda potem nerwów
Zależy, ale myślę że jednak gracze woleliby mieć te kilka groszy w kieszeni, aniżeli na monitorze puste statystyki chociaż nie powiem, taka rywalizacja jest wciągająca
Ten 1 % to milionerzy którzy mają w gdzieś Totalizator prawda?