Wpisy 2 264 892 – 2 264 991
4 lutego 2015 22:02 → 4 lutego 2015 22:57, 100 wpisów
W jaką aplikację wejść żeby zdjęcie z telefonu na komputer dać bo USB nie czyta. Bo to jest z klasyfikacji końcowej F1 mojej chce na profilowe wstawić.
az zrobilem sobie drinka, 2 lyzki mlodego jeczmienia
2 lyzki chlorelli i woda, zjadlem po tym obiad i zrzygalem sie jak kot za duzo trawy!
2 lyzki chlorelli i woda, zjadlem po tym obiad i zrzygalem sie jak kot za duzo trawy!
Dobra mam.
ale, poza tym, to jedną ŁYŻECZKĘ się daje...
dwie łyżki to hard core
dwie łyżki to hard core
Debugowanie tzw.
Możecie wejść na mój profil zdjęcie zmienione.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
I jak zdjęcie ?
Mojego nazwiska nie widać.
grożę ?
Pokazywalam tylko nowy manicure , myślałam, że pochwalisz
Pokazywalam tylko nowy manicure , myślałam, że pochwalisz
jocia
emeryt skromniuto to jest wygrana bardzo nie lubiana przez graczy
Nie chciałbym, żebyś odczuł to jako krytykę, ale jeżeli dobrze widzę (a celowo pewnie widać źle), to tam jest 41 msc. zdaje się nie 1 ?
jacunn oszalałeś ?
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 191 018,30 zł
Albin MultiMulti
ja nie gram w mm
tylko bawi mnie typowanie
NIC WIĘCEJ
kasa jest u buków
ja nie gram w mm
tylko bawi mnie typowanie
NIC WIĘCEJ
kasa jest u buków
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
917 dot. domniemanego mistrzostwa Krzysztofa_c.
Chyba, że źle widzę
Chyba, że źle widzę
Mini Lotto nie zawiodło
emeryt a w ekstra pensji cos trfiłeś dzisiaj ?
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Gryksioo ?
A mógłbyś mi podać jakąś super_szóstkę na MM, piękną ??
Właściwie może być kulawa nawet, byle na 14 weszła
A mógłbyś mi podać jakąś super_szóstkę na MM, piękną ??
Właściwie może być kulawa nawet, byle na 14 weszła
Albin MultiMulti
nie trafilem
podawałem co grałem
czekam na dodatkową 1
nie trafilem
podawałem co grałem
czekam na dodatkową 1
ekstra pensja megla latwa dzis, 13 rocznica slubu w tym tyg
14 walentynki, mielismy 21 i 27 lat, jest dla mnie nr 1
ale ma innego juz , to jest nas 3 , ze ja na to nie wpadlem
14 walentynki, mielismy 21 i 27 lat, jest dla mnie nr 1
ale ma innego juz , to jest nas 3 , ze ja na to nie wpadlem
krzysztof c przpraszam, wiem że miałem być wcześniej ale rozumiesz, dziewczyna...
Ok nie przepraszaj.
Napisałem ci o moich wyczynach w twoim profilu czytałeś ? A i zobacz moje zdjęcie profilowe.
Anzu! Piszę z telefonu (zawsze na chacie!)
Telefon sam prawia czasami całe słowa na inne i jak nie zauważę, że zmienił to tak leci!
POZA tym z jakiegoś powodu ma wpisaną w słowniku f. męska. Powoli to zmieniam do słownika (końcówkę)
ale nie wszystkie słowa jeszcze weszły.
Poza tym WYPRASZAM sobie, t było chamskie, po prostu
Telefon sam prawia czasami całe słowa na inne i jak nie zauważę, że zmienił to tak leci!
POZA tym z jakiegoś powodu ma wpisaną w słowniku f. męska. Powoli to zmieniam do słownika (końcówkę)
ale nie wszystkie słowa jeszcze weszły.
Poza tym WYPRASZAM sobie, t było chamskie, po prostu
emeryt trzeba 5/35 wysyłać odrazu przez wszystkie te 4 liczby i nie zwracac uwagi na nie i skupiać sie wyłacznie na 5/35
wczoraj byl wygral na urodziny ciotki Eli, 4 tego
ale zapomnialem ze ma na imie nie Ela tylko w dowodzie Teresa
czyli 4,6 ja pier, jak moglem o tym zapomniec
ale zapomnialem ze ma na imie nie Ela tylko w dowodzie Teresa
czyli 4,6 ja pier, jak moglem o tym zapomniec
A jak tam nasz nowy adept kierownicy mister Kubica zdał ?
estymy ja sie nieznam
ale moze to wejdzie
13,15,19,53,21,24,25,28,31,26
48,49,47,53,56
67,69,66,23,09
wybierz sobie
ale moze to wejdzie
13,15,19,53,21,24,25,28,31,26
48,49,47,53,56
67,69,66,23,09
wybierz sobie
Tadeo112 jesteś ?
EstyMy.."Z chamstwem należy walczyć kulturom i godnościom osobistom
jeczmien jak jeczmien ale ta chlorella gorsza, strasznie oblepia w srodku, hardcore fakt
I w taki właśnie sposób to u siebie zwalcz (skoro sposób znasz), panie Anzu.
38 punktów ale powiem ci że w USA niby startowałem z 1 pola ale niedaleko po stracie deszcz był kontakt uderzył we mnie Vetel i kara przejazdu przez aleję serwisowa tyle że on się rozwalił i koniec było dla niego. Ja też mogłem prędzej na przejściówki zmienić a w rezultacie chłopie opony miałem pomarańczowe pod koniec i 14 miejsce żal. Ale była radość ze zdobytego mistrzostwa a w GP Brazylii lajt 3 pole i wygrałem 12 wyścig w sezonie.
A czytałeś co ci napisałem pod profilem twoim ?
Mam Lotto Plus wybacz nie dam liczb.
Tadeo112 i powiesz dobre ustawienia czy zmienił byś co ale poprzeczkę podwyższyłem jednak co.
A Vetel 6 dopiero czemu ?
A taki niby wielki mistrz.
dobra zegnam was dziewczynki i dziewczynki stary idzie dobranocka badzcie grzeczni i grzeszni niekoniecznie pod kolderka
Zobaczymy co ten wielki mistrz w Ferraro zrobi ?
Ferrari.
Na wyścigach wyścigowych wyścigówek wyścigowa wyścigówka
wyścigneła wyścigową wyścigówkę.
wyścigneła wyścigową wyścigówkę.
Tadeo112 jesteś ?
To pawel22655 zdawał.
co do Twojego wyścigu w USA to ja :
gdy pojawia się deszcz na torze- nie jadę na 100 %, na 70 może.
Opony zmieniam wtedy, gdy widzę że na torze już nie wyrobię, raz zdarzyło mi się jechać na prostej start/meta 70 km/h.. nie za wcześnie zmieniaj, nie za wolno. i tak źle i tak niedobrze. A najlepiej na początek przypatrz się kiedy inni zjeżdżają, wtedy jeśli dobrze Ci się jedzie to przetrzymaj jeszcze jedno, dwa kółka. Albo zjedź od razu z tym że ja preferuję zjazd do boksu zawsze okrążenie po innych. Tak żebym potem nie musiał czekać w alei serwisowej aż "pan z lizakiem" łaskawie mnie puści bo akurat w alei zrobiło się tłoczno.
gdy pojawia się deszcz na torze- nie jadę na 100 %, na 70 może.
Opony zmieniam wtedy, gdy widzę że na torze już nie wyrobię, raz zdarzyło mi się jechać na prostej start/meta 70 km/h.. nie za wcześnie zmieniaj, nie za wolno. i tak źle i tak niedobrze. A najlepiej na początek przypatrz się kiedy inni zjeżdżają, wtedy jeśli dobrze Ci się jedzie to przetrzymaj jeszcze jedno, dwa kółka. Albo zjedź od razu z tym że ja preferuję zjazd do boksu zawsze okrążenie po innych. Tak żebym potem nie musiał czekać w alei serwisowej aż "pan z lizakiem" łaskawie mnie puści bo akurat w alei zrobiło się tłoczno.
Aha cenne rady.
Ale ty na profesjonalnym jechałeś ja amatorze ale teraz mam średnik ustawiony i nowy zespół.
To i czasy będę pewnie lepsze kręcić i lepiej jezdzić i co jeszcze ? A kolega to tak w Red Bullu dwa tytuły i zamiast poziom zmienić to on chce na amatorze wyrównać rekord Vetela no ręce opadają.
No normalnie bierze mnie bezsilność i żałość.Nie wiem co gorsze.
Najgorsze w przejściu do nowego zespołu jest to że prawie zawsze będziesz tym 2-gim kierowcą. Czyli badania i rozwój bolidu totalnie nie pod Ciebie, i pamiętaj że to Twój kolega zawsze będzie miał jako pierwszy "nowinki w bolidzie".
A ja w tym Lotusie doszedłem że ja decydowałem o rozwoju bolidu czy już rozwijamy dalej czy na nowy sezon a w McLAREN MERCEDES nie wiem czy dobrze zrobiłem w Lotusie się dobrze jeździło i przyzwyczajony już. A ty grasz jeszcze ?
lepsze czasy- tak
lepsza jazda- nie do końca
Pamiętaj, że słaby kierowca nawet z nawet dobrym bolidem będzie gorszy od dobrego kierowcy w słabym bolidzie. Bo ten dobry będzie potrafił wykorzystać to co zespół mu dał.
lepsza jazda- nie do końca
Pamiętaj, że słaby kierowca nawet z nawet dobrym bolidem będzie gorszy od dobrego kierowcy w słabym bolidzie. Bo ten dobry będzie potrafił wykorzystać to co zespół mu dał.
EstyMy to nie Ty przypadkiem mieszkasz z Grodzką?
Dobranoc
Dobranoc