Wpisy 2 263 964 – 2 264 063
4 lutego 2015 00:00 → 4 lutego 2015 01:00, 100 wpisów
Obecnie Recovery Menu umożliwia:
- Restart System: Ponowne uruchomienie systemu PLAYSTATION 3.
- Restore Default Settings: Resetuj wszystkie ustawienia systemu - powrót do ustawień domyślnych.
- Restore File System: Sprawdza uszkodzone/brakujące pliki systemowe.
- Rebuild Database: Odbudowuje System Operacyjny (OS) na PLAYSTATION 3.
- Restore PS3 System: Usuwa wszystko i zaczyna od zera :smileywink:
- System Update: Aktualizacja systemu PLAYSTATION 3.
- Restart System: Ponowne uruchomienie systemu PLAYSTATION 3.
- Restore Default Settings: Resetuj wszystkie ustawienia systemu - powrót do ustawień domyślnych.
- Restore File System: Sprawdza uszkodzone/brakujące pliki systemowe.
- Rebuild Database: Odbudowuje System Operacyjny (OS) na PLAYSTATION 3.
- Restore PS3 System: Usuwa wszystko i zaczyna od zera :smileywink:
- System Update: Aktualizacja systemu PLAYSTATION 3.
?
Czyli 3 albo 5 i będzie pewnie pasek ładowania a dysk twardy włożyć i co zmienić na masową pamięć ? Bo jak zrobiłem to było że mam około GB i ja głupek kombinowałem. Wiem trzeba przycisk przytrzymać potem się wyłączy i ponownie aż do dwóch piknięć tak to nazwę.
A popytał byś się może znajomych co mają PS3 co zrobić byłbym wdzięczny ? Bo ja spać muzę jutro do roboty.
Trzymaj się.
Jesteś ?
Ale to zapytasz się ?
O której będziesz tutaj ?
Masz GG ?
jutro mniej więcej około 21:30, wpadnę tak na 10 min przed losowankiem
Ty Ferrari podobno rządziło na treningach teraz.
I ich nowy nabytek za którym powiem delikatnie mówiąc nie przepadam.
Fanem Kubicy i Alonso jestem a ty ?
I patrz jak się złożyło jesteśmy w tych samych zespołach tylko że teraz silniki Hondy mają.
nie interesowałem się tym ostatnio ale wiesz jak to jest...treningi nie odzwierciedlają zawsze tego co będzie w realu. przeważnie zespoły nawet umyślnie nie dają z siebie wszystkiego wtedy, wiadomo czemu. element zaskoczenia.
Tak tak dobrze mówisz ostatnio ferrari brylowało podobnie a w sezonie widzieliśmy co było aż szkoda było patrzeć.
ja fanem Kubicy byłem, jestem i będę chociaż już nadzieję na jego powrót straciłem.
Kubica zmarnował sobie niestety 4 lata.
Nie trać wiary człowieku wróci zobaczysz modlę się nawet o to do papieża.
A wiesz o tym żeby nie wypadek feralny 06.02.2011 miał być w Ferrari ?
Za to np do Hamiltona nie żywię jakiejś niewyobrażalnej sympatii..wiadomo, kierowca jak kierowca, ale za dużo miał sytuacji, gdy zdarzało mu się zrobić niemiły gest w stosunku do innego kierowcy.
Dobra nie ma już zasad to wymyśliłem piątki bez zasad.
13,14,7,24,76
13,14,7,57,80
13,14,24,66,76
13,14,57,66,80
mały eksperyment.
13,14,7,24,76
13,14,7,57,80
13,14,24,66,76
13,14,57,66,80
mały eksperyment.
Pamiętam ten dzień jak dziś grałem w Mafię 1 a potem mama mi powiedziała o tym.
Pamiętam i do Kubicy pamiętasz chcesz link ?
pamiętam jak zagraniczne media (zawsze najlepiej wiedzące) informowały najpierw o śmierci Kubicy, a potem o tym że ucięli mu rękę...tanie szmatławce szukające sensacji
Na 100% mieli byśmy mistrza świata co ?
Nie mam pojęcia.
O ręki słyszałem ale to pierwsze to nie.
A co z jego ręką nie da się tego no nie wiem naprawić ? Przecież sam mówił że mógłby jeździć na iluś torach ale nie wszystkich więcej na razie na tor nie wraca ale on ma już 30 lat.
A i mówił że podda się operacjom i co ?
Podobno 2015 rok miał być wielkim powrotem.
Chociaż muszę Wam zdradzić że nie jestem zwolennikiem powtarzających się liczb, a jeśli już to coś w stylu 42,46,62,64,69, bo takich jak np 33 albo 31 nie biorę pod uwagę w powtarzaniu
I jestem tego pewny bardziej niż tego że w czwartek nie zgarne tych 23 melonów
ja też tak robię..w multi multi nie za bardzo mi idzie, dlatego raz na jakiś czas skuszę się na to lotto przy kumulacji. Chociaż nie próbowałem od dawna w realu mini lotto, może zagram.
nie mówiąc o kaskadzie która jak na mój gust jest jednym wielkim przekrętem
Na logikę. czemu to automat ma za nas wybierać liczby? skoro równie dobrze my moglibyśmy to zrobić. dlatego że byłoby za łatwo
trafić 12 liczb z 24 to nie jest jednak taki duży problem. podejrzewam ze gdyby wszystkie możliwe kombinacje wykorzystać to i tak wyszlibyśmy na plus przy głównej wygranej.
Tadeo w MM też uważam 13 31 za wybryk ostatnio śledzę keno i tam ta para jest wrecz noerozłaczna
Ale automat uparcie (w moim przypadku) wybiera takie zestawy które dają 7/12 zwykle. szkoda że płacą od 8. Mam takiego pecha że zawsze brakuje mi tej jednej do zwrotu? nie sądzę.
syrgyt odnośnie keno to faktycznie uważam że to jest najbardziej uczciwa gra mimo wszystko.
bo z tego co się orientuję to automat nie ma czasu na ustawienie liczb
kaskade kiedys w polowie samemu sie typowało ale zrobili pełny automat dlaczego pewnie każdy z was zna odp
Ale Panowie, moim zdaniem TS wyszedłby lepiej na tym gdyby rozszerzył zakres liczb dajmy na to do 35-38 z możliwością wyboru liczb przez nas.
Bo pełna automatyzacja sprawia że to już nie jest nawet "gra hazardowa", wszystko zależy od tego w jakim akurat "humorze" będzie automat
Bo pełna automatyzacja sprawia że to już nie jest nawet "gra hazardowa", wszystko zależy od tego w jakim akurat "humorze" będzie automat
z tym że w Keno jest o tyle trudniej że nie skoncentrujesz się na jednym konkretnie losowaniu, bo jest co 5 minut. to jest dodatkowe utrudnienie. idziesz-grasz. nie ma mowy o siedzeniu przed biurkiem i rozmyślaniu o liczbach. chyba że ogólne systemy.
nie wiem na ile to jest prawda bo się tym nie interesowałem aż tak, ale z tego co pewna osoba mi powiedziała to bardzo często jest tak że w Keno wypada 10 liczb parzystych i 10 nieparzystych, albo coś w bardzo bliskich okolicach, np 11 p i 9 np
obserwując keno po 22 wyniki ustalam na rano kilka parek i puszczam na 10 losowan np 2 parki razem lub jedna parke ale podwyższając stawka wchodzi kilka razy ale robiłem to na sucho
Co do rachunku prawdopodobieństwa to na tej stronie wielu traktuje
go jak pewnik a to tylko prawdopodobieństwo.
go jak pewnik a to tylko prawdopodobieństwo.
bo trzeba pamiętać że nad tym wszystkim też siedzi grupa fachowców (i to zapewne dobrze opłacanych, TS na to stać) która ogarnia to wszystko znacznie lepiej niż my, amatorzy. Chciałbym tylko wiedzieć jakim cudem ten gościu który puścił 3 zakłady multi multi z plusem bodajże był tak pewny że stawkę ustawił x30. czy to był zwykły żart, który na dobre mu wyszedł, czy tez wszystko opracowane, czy po prostu mega szczęście. bo znając np mnie to i tak wyszłoby 30 x 0 zł wygranej..