Wpisy 2 263 692 – 2 263 791
3 lutego 2015 21:53 → 3 lutego 2015 22:34, 100 wpisów
Witam
Ano ładnie ustawili cyferki w cyrku ustawianych kulek i będzie kolejna kumulacja .
Ano ładnie ustawili cyferki w cyrku ustawianych kulek i będzie kolejna kumulacja .
Pasko nigdy w życiu nawet rójki nie miałem co to ma być 2/6 w Lotto Plus nawet zwrotu nie ma a co do Multi Multi to szkoda czasu widzę.
te 15,8 mln to wiedziqłabym jak wydać, ale 23 mln....to trzeba będzie z nimi wiać
mnietek chyba się wydał że wygrał widzicie ?
23 000 000 zł kumulacja idzie na rekord zobaczycie.
wygrał...na fujarce chyba
pomyslcie co by sie działo, jakby ktos wygrał taką kasę....rodzina rozdrapałaby takiego milionera. Trzeba by wiać z taka kasą, gdzie pieprz rośnie
Byłoby oczywiście gorzej jeśli...no wiesz...te liczby by wtedy..jakby to powiedzieć...nie wpadły
Moje liczby z Lotto Plus 18 24 28 36 42 48
Widzicie te zamieszki na Śląsku JSW.
drapek 5/6 w Lotto Plus masz ?
Pasko ! Gdyby wycieczka doszła do skutku, sam jestem chętny ! Jestem emeryt ciekawy świata. Jestem z lubuskiego, jak widać w profilu - to do Warszawy dojadę sam.
polecam się pamięci !
polecam się pamięci !
jak ty krzysztof c chcesz zdac mature,,,,jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Przeciez napisał wyraznie, ze wygrał w MM
!@#$%&** #@$#%&& pier dole to
drę wszystkie kupony i kończę ze sponsoringiem TSa
za to co tu przepierza to ramę fajek
i ćwiartkę dziennie będę miał jak nie więcej
drę wszystkie kupony i kończę ze sponsoringiem TSa
za to co tu przepierza to ramę fajek
i ćwiartkę dziennie będę miał jak nie więcej
Krzysztof c! Zagraj na liczby pierwsze , 1,2,3,5,7,11,13,17,19,,,,itak do 73,79. często wchodzą ze zbioru 23 liczb.Cos wybierzesz dla siebie? powodzenia!
Nie robię przerwę do odwołania i jutro nie mam zamiaru naprawdę jechać po pracy i skreślić nie na pewno nie !!! Koniec robienia ze mnie frajera i wy się też zastanówcie czy warto ?
Tak się tylko mówi a zagram z 5 zł a zagram za 5 zł i potem grosz do grosza i robi się sumka.
Krzysztof c ,kto strat nie ponosi ...to zysków też nie zobaczy...
no tak a TS wie że te pieniądze i tak wrócą do niego
Przykład: ostatnio (!!) trafiłem 3 w Lotto.
Puściłem na dzisiaj 7 zakładów na chybił-trafił (co ma być to będzie).
Wyszło wielkie g***o bo 3 razy po 2 a w pozostałych nic. choć gdyby te 2 pozbierać to jutro pukałbym do bram TS po moje 17 mln
Gdyby człowiek wiedział.. idealnie 6
Przykład: ostatnio (!!) trafiłem 3 w Lotto.
Puściłem na dzisiaj 7 zakładów na chybił-trafił (co ma być to będzie).
Wyszło wielkie g***o bo 3 razy po 2 a w pozostałych nic. choć gdyby te 2 pozbierać to jutro pukałbym do bram TS po moje 17 mln
Gdyby człowiek wiedział.. idealnie 6
Gdzie ta informacja o kumulacji ?
A nie mówiłem !!!
Pasko może tak nagroda specjalna dla mnie ?
23 000 000
Kumulacja Lotto: 23 000 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 237 989,30 zł
Tadeo112 a miałeś te 7 zakładów samego Lotto czy z plusem ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 770 000 zł
samego Lotto
Choć gdybym puścił z Plusem to i tak dużo by to nie dało.
Choć gdybym puścił z Plusem to i tak dużo by to nie dało.
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
A chciałem dać 22 000 000 ale potem skierowałem się ostatnią kumulacją i zgadłem.
krzysztof CCP ..ty siedzisz i czekasz i bankrut ty chcesz 23 melonów ..nic nie bedziesz ty ..a ile osób grają 10 melonów na 1 osoba wygra
4/5 w minioby piatki nie bylo
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
jednak byla ale prawie 6 stowek tez dobrze
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
na chybil trafil 10 zakladow. w 7 zakladzie trafilem czworke
Dobranoc bo Pasko nie chcę ze mną popisać nie wiem dlaczego ?
Ale swołocz z cyrku ustawianych kulek Was naiwniaków wydymała z kasy.
I jak kumulacja padnie w czwartek ja stawiam że nie a wy ?
dziekuje bardzonie spodziewalem sie tego nawetale dobrze bo dzis u lekarza prywatnie wydalem 150zl takze wrocilo sie z nawiazka
No chyba że ja wygram kurde jednak trzeba zagrać za długo nie wytrwałem w swoim postanowieniu widzicie.
Dedukcyjne myślenie wskazuje że mafia z cyrku ustawianych kulek może dojechać z kumulacją do soboty.
Może idą na rekord ?
Najwyższa kumulacja jak dotąd około 50 000 000 była ?
jeśli chodzi o losowania Lotto to tak naprawdę nigdy nie dowiemy się czy to jest ustawiane czy nie.Za dużo możliwości wyników. Można się domyślać. Ewentualnie mieć kogoś z rodziny w TS i spytać
40 000 000 będzie ?
Prawdopodobieństwo wygranej w Lotto przy puszczaniu 10 000 kuponów co losowanie przez 5200 losowań wynosi 97,58 %....kuszące
23 mln to juz astronomiczna wygrana. jak ktos to trafi to w glowe dostanie. z samych odsetek bys mial 50k na lokacie na miesiac
zycie to marzenia czasami sie spelniaja tylko dlaczego większej części tego zycia jest pod górkę
No nie wiem jak pisałem o tym że w F1 mistrzem mogę zostać to cisza była wiem to tylko gra.