Wpisy 2 244 305 – 2 244 404
11 stycznia 2015 20:43 → 11 stycznia 2015 21:43, 100 wpisów
Monet nie wiem jak teraz jest w szpitalach a jak było wcześniej i w tym przypadku w POLSCE D widzę zmiany
Jaśminek>> to Polski Niezawisły Sad tez ciemnota.
Bo suchej nitki na Owsiaku nie zostawił za te jego spółki.
Bo suchej nitki na Owsiaku nie zostawił za te jego spółki.
>>>>krasna
Nie wiadomo co bedzie dalej z zakladem Fiat-a w Tychach,na razie zamowienia sa,ale prezes Marchionne najwyrazniej sobie robi jaja z zalogi tej fabryki...........
Nie wiadomo co bedzie dalej z zakladem Fiat-a w Tychach,na razie zamowienia sa,ale prezes Marchionne najwyrazniej sobie robi jaja z zalogi tej fabryki...........
No raby Boskie. Krasnalka>> wszystko się zmienia i wszędzie. I nie zawracaj kijem odry bo ja nie pisze źle o samej idei Orkiestry. Twierdzę tylko że Owsiak już jest wypalony,skompromitowany i niestety dopadła go zachłanność.
To nie ten sam człowiek co 5-8 lat temu.
To nie ten sam człowiek co 5-8 lat temu.
Ale najgorsza wiadomosc dnia dla mmnie na dzis to ta,ze na godzine 14 gdybym wyslal Multi to byloby 7/10 a moze nawet i 8/10.Moje numery siadly,a kupon byl nie nadany.......
Jaśminek
masz jeden link
a tego jest wiele
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/owsiak-pod-sciana-sad-zmiazdzyl-tlumaczenia-szefa-wosp-co-z-nieujawnionymi-ksiegami-rachunkowymi_455809.html
masz jeden link
a tego jest wiele
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/owsiak-pod-sciana-sad-zmiazdzyl-tlumaczenia-szefa-wosp-co-z-nieujawnionymi-ksiegami-rachunkowymi_455809.html
jak kto inny będzie to prowadził to też się nachapie kasy i też będzie źle
dobra ja już na ten temat się nie wypowiadam dla mnie koniec dyskusji
>>>>Monet
>>>>krasnalek
Tak wlasnie dziala sila pieniadza.Dopoki sie ktos osobiscie nie przekona jak to jest to mozna tylko gdybac..........,kasa zmienia wszystko,szczegolnie jesli ktos wczesniej jak to sie mowi klepal biede.Nagla poprawa sytuacji materialnej moze skutkowas zmiana charakteru danej osoby......
>>>>krasnalek
Tak wlasnie dziala sila pieniadza.Dopoki sie ktos osobiscie nie przekona jak to jest to mozna tylko gdybac..........,kasa zmienia wszystko,szczegolnie jesli ktos wczesniej jak to sie mowi klepal biede.Nagla poprawa sytuacji materialnej moze skutkowas zmiana charakteru danej osoby......
jeśli kobieta mówi CO ?
to nie dlatego, żę cię nie dosłyszała.
Ona po prostu daje ci
ostatnią szansę
na zmianę tego,
co powiedziałeś.................
to nie dlatego, żę cię nie dosłyszała.
Ona po prostu daje ci
ostatnią szansę
na zmianę tego,
co powiedziałeś.................
z ogłoszeń
Renomowana firma poszukuje pracowników
z dużym poczuciem humoru
do pracy za śmieszne pieniadze.........
Renomowana firma poszukuje pracowników
z dużym poczuciem humoru
do pracy za śmieszne pieniadze.........
jakie jest najgorsze połączenie dwóch chorób ?
alzheimer i sraczka.
Biegasz........ ale dokąd ?
alzheimer i sraczka.
Biegasz........ ale dokąd ?
emeryt...super
>>>emeryt
2244048 dla zabawy magia.onet.pl/horoskopy
Profesjonalny horoskop to NIE sa bajki.Troche w tym siedze.Jesli dodatkowo osoba ma opanowana Numerologie to moze niezle namieszac w zyciu innej osoby.O co w tym chodzi?Znajac czyjas date urodzenia mozna w 60 minut poznac jej wszystkie cechy charakteru[wczesniej wcale jej nie znajac] i jesli ktos np.zacznie robic tzw.podchody do kobiety,to moze znacznie skrocic czas randkowania,poniewaz wie znacznie wiecej o tej osobie niz ta druga sadzi.Moze np.specjalnie zmienic swoj charakter pod katem zainteresowan i charakteru[wyszlo maslo maslane,ale trudno ] tej drugiej osoby aby tamta pomyslala,ze jest idealem.a on tylko bedzie sobie jechal punkt po punkcie z listy aby ja uwiesc.Tak,ze to moze byc niezla bron i jesli sie ta druga osoba nie zorientuja to moze zostac wpuszczona w maliny,bo np.facet bedzie chcial sie tylko nia zabawic a kobieta to inaczej odbierze......
2244048 dla zabawy magia.onet.pl/horoskopy
Profesjonalny horoskop to NIE sa bajki.Troche w tym siedze.Jesli dodatkowo osoba ma opanowana Numerologie to moze niezle namieszac w zyciu innej osoby.O co w tym chodzi?Znajac czyjas date urodzenia mozna w 60 minut poznac jej wszystkie cechy charakteru[wczesniej wcale jej nie znajac] i jesli ktos np.zacznie robic tzw.podchody do kobiety,to moze znacznie skrocic czas randkowania,poniewaz wie znacznie wiecej o tej osobie niz ta druga sadzi.Moze np.specjalnie zmienic swoj charakter pod katem zainteresowan i charakteru[wyszlo maslo maslane,ale trudno ] tej drugiej osoby aby tamta pomyslala,ze jest idealem.a on tylko bedzie sobie jechal punkt po punkcie z listy aby ja uwiesc.Tak,ze to moze byc niezla bron i jesli sie ta druga osoba nie zorientuja to moze zostac wpuszczona w maliny,bo np.facet bedzie chcial sie tylko nia zabawic a kobieta to inaczej odbierze......
69daro jak napisałem mojej sąsiadce że ładnie wyglada w tym czerwonym bikini na fejsie to mnie dodala na czarna liste i od kiedy mnie dodala to unika mnie jak ognia wiec sie ciesz ze ciebie tylko ze znajomych usuneli
Drogie Panie,
do mężczyzn należy mieć odpowiednie podejście....
Zasadniczo najlepiej podchodzić NAGO...............
do mężczyzn należy mieć odpowiednie podejście....
Zasadniczo najlepiej podchodzić NAGO...............
krasnalek
torsan jak tam idzie gra ?
jocia
emeryt
Rozmawiają dwie sąsiadki na wsi
-a co to sąsiadko dostała wasza wnuczka od tego Włocha, co go poderwała ?
- mówi, że syfilisa
-a co to jest ?
-nie wiem, ale chyba większe niż mercedes.....
- jak to ???
- no bo mówi mi, że na tym to się cała wieś przejedzie .......
-a co to sąsiadko dostała wasza wnuczka od tego Włocha, co go poderwała ?
- mówi, że syfilisa
-a co to jest ?
-nie wiem, ale chyba większe niż mercedes.....
- jak to ???
- no bo mówi mi, że na tym to się cała wieś przejedzie .......
>>>>>AlbinLotto
Ja tam wcale po niej plakal nie bedejej wpisy na tablicy nie zwalaly z nog,ogolnie moge stwierdzic,ze ona zyla lazeniem po sklepach i wydawaniem pieniedzy.Chyba miala bogatego meza
Ja tam wcale po niej plakal nie bedejej wpisy na tablicy nie zwalaly z nog,ogolnie moge stwierdzic,ze ona zyla lazeniem po sklepach i wydawaniem pieniedzy.Chyba miala bogatego meza
torsan ale na ósemki grasz ?
69daro u mnie sąsiadka myslala pewnie ze jak wstawi takie foto w skąpym bikini na fejsa to pewnie ponad 1000 znajomych tego nie załważy
Małżęństwo to dziwna rzecz.....
bo zwykle ślub biorą kiciusie z misiaczkami
a rozwodzą się
krowy z baranami
bo zwykle ślub biorą kiciusie z misiaczkami
a rozwodzą się
krowy z baranami
torsan a na 9 skreslen jak ci idzie padaj ci przynajniej 6/9?
>>>>krasna
Ja tez jeszcze 10-15 lat temu podchodzilem sceptycznie do tego tematu[astrologia],ale pozniej zainteresowalem sie tymi klimatami na powaznie i na dzisiaj widze,ze jest cos na rzeczy.........
Ja tez jeszcze 10-15 lat temu podchodzilem sceptycznie do tego tematu[astrologia],ale pozniej zainteresowalem sie tymi klimatami na powaznie i na dzisiaj widze,ze jest cos na rzeczy.........
69daro nie powiem co do opisu charakteru tak zgadza się ale reszta do
mama
- Jasiu, co robisz synku ? dziurawisz ojcu prezerwatywy ?
-sam nie dam rady utrzymać was na emeryturze
- Jasiu, co robisz synku ? dziurawisz ojcu prezerwatywy ?
-sam nie dam rady utrzymać was na emeryturze
a te co są w gazetach to już dno ( to jest moje zdanie może się nie znam )
krasnalka święto dziś jest
bo jest szansa że lidzie wyjdą z flagami
może to data historyczna
bo jest szansa że lidzie wyjdą z flagami
może to data historyczna
po 20 w lcy pokaz fajerwerkow jakich na sylwka nie bylo z okazji owsianki z 15 minut max trwala ta kanonada pewnie nie za malo kase a ile dzieci w potrzebie mozna by bylo za ta kase uradowac pomoc ale ok kreci się robta co chceta tylko ciekawe ile politycy kler dal
piździ fiżdzi wieje...
bolek u mnie cały tydzien 70-90...jeszcze...
torsan widziałam na mapie ze u nas najgorzej a u ciebie spokój...
Jackwar co wy chcecie od tych górników oni tylko zapieprzają pod ziemią i walczą o swoją pracę
islandorka30,5
zgrywus da skany po losowaniu...
Albinku
o kurcze żylasta???
jak by mi ktoś powiedział że jestem PAJACEM też bym się wkurzyła
Dobry Wieczór
Wszystkich i powodzonka
jutro wracam do pracy i żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
Wszystkich i powodzonka
jutro wracam do pracy i żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
medusia
Dopisano wyniki Multi Multi
01,05,10,14,26,27,33,39,40,41,43,45,52,53,60,61,65,66,67,77
Plusem jest liczba: 14
01,05,10,14,26,27,33,39,40,41,43,45,52,53,60,61,65,66,67,77
Plusem jest liczba: 14
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5114 zestawów od 663 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 382 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 188 zł
TOP 5 typujących:
- rosin - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- batman1 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 206 zł = 8,24 x koszt gry
- dolores25 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
- witold piećko - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- 13krzysio33 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 640 zł = 6,40 x koszt gry