Wpisy 2 244 405 – 2 244 504
11 stycznia 2015 21:43 → 11 stycznia 2015 22:18, 100 wpisów
masakra jednak antypodalny kin mi nie sprzyja wszystkie następne takie same sobie odpuszczam w tym roku
zgrwus skany...
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,04,08,09,12,14,15,16,18,19,20
buziaki torsan
mrówka puszczone???
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 04,06,09,28,32 oraz dodatkowa liczba 04
od 23 pazdziernika 2014 nie puszczam
isla tobie "szczęśliwy" dzień nie pomógł a multi ulka miała farta Los jest złośliwy
medusia kiedy? i ile dowalila ulcia?
kurna kto o 14 tej jutro???
Agata?
Co to Islandorka nie poszczęściło się ? heh... Ja to mam ustawicznego pecha
zaraz wskoczyłam na dobre miejsce .....
krasnalek niestety jak pisałam jednemu się sprawdza a innemu nie a ja cały czas kombinuję od czego to zależy o ile zależy
medea są tu mądrzejsi ode mnie spróbować nie zaszkodzi jednym się udaje innym nie
13krzyso33 wytypował i go zablokowało
Kurcze muszę się powoli zwijac by jutro wstac o 6.00 w stanie przydatności do użycia Zwłaszcza, że niestety nadal jestem stale zmęczona i śpiąca przy dłuższym utrzymywaniu pozycji pionowej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
ciekawe czy wygrał ktoś dzisiaj ekstra pensję ... może akurat jakiś górnik wygra.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Jocia Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż TS da kumulacje na WOśP
Yota- jocia ..jak tam 1/1 ..ja dziś 2/2 ....tam u korna dawałem jedna pewniaki ..a drugi pewniaki w glowie
i pomyśleć, że kiedyś losowanie się zaczynało za 5 minut, tj. o 22:15
krasnalko to nie skandal to standart
Pasko ale żarcik
krasnalko: i to jest właśnie właściwe myślenie... to nie Ty masz pecha, że nie możesz trafić wylosowanych liczb ... to TS ma pecha, że nie może wylosować to co Ty skreślasz.
krasnal ..ja chcialem zablokować twój gg i wyrzucam number ,,tak zgadzasz czy nie
jutro stawiam na śpiochy 12,30