Wpisy 2 244 205 – 2 244 304
11 stycznia 2015 19:41 → 11 stycznia 2015 20:43, 100 wpisów
gracie eksta p ensje dziś??????
Orkiestra Owsiaka w dzisiejszym wydaniu to jest jeden wielki przekret.Na samym poczatku byla OK,ale jak to zawsze bywa,jak sie koles zorientowal jaki hajs mozna z tego wycisnac dla siebie,to szybko zaczal kombinowac........ http://telewizjarepublika.pl/Zadanie-specjalne-odc-59-20142015-nieprawidlowosci-w-spolkach-zwiazanych-z-fundacja-wosp,video,1345.html#.VLLFTiuG_KQ
daro zalóż swoja firme i pracuj w niej za darmo. nie musisz dawać na Owsiaka ale wybacz nie korzystaj ze sorzetu WOŚP skoro to takie zło
>>>>>sorelka
Mam wielka prosbe do Ciebie,poswiec 35 minut i obejrzyj ten film jaki zapodalem.Gwarantuje,ze otworza Ci sie oczy.Dodatkowo przestan ogladac klamliwe i tendencyjne telewizje typu TVN czy POLSAT.Tylko tv niezalezne i takie same media pisane.
Mam wielka prosbe do Ciebie,poswiec 35 minut i obejrzyj ten film jaki zapodalem.Gwarantuje,ze otworza Ci sie oczy.Dodatkowo przestan ogladac klamliwe i tendencyjne telewizje typu TVN czy POLSAT.Tylko tv niezalezne i takie same media pisane.
Są inne fundacje co nic nie robią tylko zbierają pieniądze do puszek i robią olbrzymie przekręty .
A z człowieka który robi tak dużo robią złodzieja
To jest polityka
A z człowieka który robi tak dużo robią złodzieja
To jest polityka
W takim razie Ty zanim zaczniesz być leczona zastrzeż że nie masz ochoty być leczona sprzętem zakupionym przez Caritas - bo głowę daje że tam grosza nie dałaś.
Pieprzenie w bambus.
Pieprzenie w bambus.
Przepraszam ale to jest chyba każdego osobista sprawa czy daję kasę czy nie
Od wczoraj trwa głupia dyskusja kto na tym zarabia i nas okrada
Dość i basta
Od wczoraj trwa głupia dyskusja kto na tym zarabia i nas okrada
Dość i basta
Ja już napisałem dzisiaj. Nie zarzekam sie że nie dam na orkiestrę jeszcze kiedś . Ale nie z tym drygentem,bo kolesiowi sie po***ło i zamienil batutę na grabie
2 244 238. krasnalek 2015-01-11 (20:10) Białystok
tak każdy ale już bez przesady
A rząd nas nie okrada
OKrada.
I podoba Ci sie to?
tak każdy ale już bez przesady
A rząd nas nie okrada
OKrada.
I podoba Ci sie to?
krasnalek grasz dziś w ekstraprzekręt a jak tak no napisz jakie liczby
a ja daję bo wiem ile się zmieniło w szpitalach w B-stoku jak by nie Owsiak to by jeszcze były łóżka na sprężynach na dziecinnych oddziałach
Monet ale z tym nic nie mogę zrobić a co do Orkiestry mam wybór daję albo nie
To dzieki Tobie min. lepiej w szpitalah zainstalowac puszki , bez Owsiaka.
Monet najwieksze oszustwa sa niestety z udziałem caritasu....tylko szybko cos cichna te aferki....ja nie pisze ze słyszałam czy coś, tylko w moim miescie była afera i pisali w prasie lokalnej. Było głośno i na tej podstawie piszę. Ja nie rzucam oszczerstw bez dowodów.Tak że tak gdzie jest kasa tam sa i oszustwa. A tam gdzie liczycie na wielka wygrana to wszystko jest OK?
69daro a w niezależnej nie mówili jak Caritas dostal dom warty milion,akupila go vice prezes Caritasu za 10 tys
monet mozesz dawać na tace twoja wola....
zawsze mozesz zalozyc swoje fundacje i robic to co owsiak i kilakset innych prezesów każdej fundacji pomagającej dzieciom kotom itd.....
nie masz pojęcia co sie zmienilo na odzialach dzieciecych przez 23 lata.
caritas coż nie popieram organizacji kościelnej bo z tego zyje tylko kościol - na oja mame cieżką chorą i potrzebujaca pomocy sie wypieli nawet jak przynoslam leki po mamie [plus mnóstwo sprzetu to mi powiedizlei zebym spieprzała
zawsze mozesz zalozyc swoje fundacje i robic to co owsiak i kilakset innych prezesów każdej fundacji pomagającej dzieciom kotom itd.....
caritas coż nie popieram organizacji kościelnej bo z tego zyje tylko kościol - na oja mame cieżką chorą i potrzebujaca pomocy sie wypieli nawet jak przynoslam leki po mamie [plus mnóstwo sprzetu to mi powiedizlei zebym spieprzała
ktoś podawał,
że w małym miasteczku uzbierali około 4200 zł
a za fajerwerki miasto zapłaciło firmie 14 000 zł
czy nie lepiej tą kasę zamiast fajerwerków dać na WOŚP ?
że w małym miasteczku uzbierali około 4200 zł
a za fajerwerki miasto zapłaciło firmie 14 000 zł
czy nie lepiej tą kasę zamiast fajerwerków dać na WOŚP ?
w moim miescie w szpitalu jest tez drogi sprzęt sfinansowany z orkiestry Owsiaka...wiec nie gadajcie tak
a najlepiej to siedzieć i biadolić jak baba 90 letnia. Od wczoraj was trzyma i dalej narzekacie....szkoda słow
monet proponuje ci zebyś przze jden dzien bylwolontariuszm na odziale onkologiczym dzieciecym moze ci sie oczy otworza. dobranoc.
EP 1
1,15,16,24,26 takie dałam
1,15,16,24,26 takie dałam
244 249. sorelka 2015-01-11 (20:15) uć
To znaczy że gdyby nie Owsiak to w szpitalach byłby nadal 1992 rok???
Rany.. co za brednie.
To znaczy że gdyby nie Owsiak to w szpitalach byłby nadal 1992 rok???
Rany.. co za brednie.
nie brednie monet....tak by było.
Monet na leczenie chorych nie ma a myślisz ze na sprzęt by mieli
Tutaj dochodzi jeszcze jedna kwestia jaka nalezy rozwazyc.Pomijajac juz sama osobe J.Owsiaka nalezy pamietac,ze...... NIE daje sie 2x pieniedzy na to samo.Otoz kazdemu z Was,z kazdej pensji panstwo polskie zabiera mase kasy w podatkach.Z tego ma byc finansowana m.in Sluzba Zdrowia i wszystkie zakupy sprzetu z tym zwiazane.Ale nie jest.Dlaczego?Hm,wiadomo,co robi nasz rzad....,rozpiepszanie kasy na prawo i lewo,trwonienie pieniedzy podatnikow na nieprzemyslane decyzje urzednikow,a takze....,na prywatne zycie poslow,o czym wszyscy doskonale wiemy.Wiec gdy panowie na ul.Wiejskiej widza,ze spoleczenstwo jest takie naiwne i jeszcze sie samo zrzuca na takie rozne akcje ....to tylko sie cieszy z glupoty tych ludzi ....i jeszcze bardziej ich okrada,szastajac pieniedzmi podatnikow.Dlatego wlasnie NIE wolno wrzucac rzadnych datkow do puszek bo robimy tylko niepotrzebny prezent dla zlodziei w Warszawie.
monet a co kupil nfz dla szpitali? bandaże plasterki?
nfz nawet na podstawowe leki nie ma kasy, ni ewspomne o badaniach
nfz nawet na podstawowe leki nie ma kasy, ni ewspomne o badaniach
masz racje krasnalka.....
Jasne...to jest piwo
krasnalek grasz ex ja dziś za 40 zł
monet
Możesz sam się przekonać daj na chore dziecko przez Caritas
2000 złotych i sprawdz ile to dziecko dostało
Możesz sam się przekonać daj na chore dziecko przez Caritas
2000 złotych i sprawdz ile to dziecko dostało
200zł.,...dostanie
zbigniew g tak to co w profilu za 5zł bo dałam na Orkiestrę i na więcej zakładów kasy zabrakło
Przestańcie pisać takie bzdety.
Przychód całowity WOSPu -bez potrąceń Owsiaka to jest 0,1 budżetu NFZ.
Przychód całowity WOSPu -bez potrąceń Owsiaka to jest 0,1 budżetu NFZ.
dlatego państwo nie kupuje sprzętu szpitalnego bo po co, jak kupuje je OWSIAK -a ministrowie mają kasę dla siebie, niedługo owsiak wszystkie drogie urządzenia będzie kupował a teraz może kombajn
dla górników kupi- tylko tak dalej
dla górników kupi- tylko tak dalej
Monet, dlaczego ty jestes taki ciemny facet....przeciez owsiak nie zbiera pieniedzy, zeby wyreczyc NFZ. Poza tym NFZ od kazdego co miesiac dostaje jakis procent od pensji....az przykro czytac to, co piszesz. Wiecej sie na ten temat nie wypowiadaj, bo krew sie gotuje jak sie to czyta.
marek>> ty daj Na wOSP tyle samo i możesz być pewny że wszystko zostanie wykorzystane zgodnie z przeznaczeniem
Monet jak mój syn miał 15 lat leżał na łóżku na sprężynach takim powojennym
A powinien mieć twardy materac bo był po operacji to bylo 7 lat temu teraz ten szpital ma nowoczesne łóżka z serduszkami z orkiestry
ja wiem że B-stok to Polska D i może temu tu nigdy nic nie było
A powinien mieć twardy materac bo był po operacji to bylo 7 lat temu teraz ten szpital ma nowoczesne łóżka z serduszkami z orkiestry
ja wiem że B-stok to Polska D i może temu tu nigdy nic nie było
Mrówka>> a dlaczego Ty taka niekumata?
Poczytaj trochę .
Ogranij temat
a dopiero się wymądrzaj.
Poczytaj trochę .
Ogranij temat
a dopiero się wymądrzaj.
Jesli ktos z Was chce wspomoc jakis szpital lub osobe prywatna nalezy wplate zrobic Bezposrednio na konto bankowe tej instytucji lub osoby.Zadnych posrednikow,typu fundacje,bo polowa kasy przepadnie...........
jak chcecie w tym państwie mieć lepsze leczenie to sobie na nie nazbierajcie TO JEST DOBRE -
daro nie ma takiej możliwości zeby wpalcic kase na kontodanej osoby z przeznaczeniem na jej leczenie bo ta osoba zapłaci od tego podatek. takie zycie. poto sa fundacje bo one rzadza sie innymi prawami mozesz wpłacić na konto fundacji z przeznaczeniam na leczenie ani kowalskiej i wtedy wiesz ze kasa ta zostanie przeznaczona na jej leczenie.
Ja monet pracuje w sluzbie zdrowia dluzej niz ty pewnie masz lat i wiem co piszę. A ty wiecej moim nickiem tutaj nie szastaj...ok? Pozdrawiam
Jeszcze raz Cię "szargnę" jasna mrówko
Jak pracujesz i masz takie doświadczenie to czytać ze zrozumienim potrafisz
Wykorzystaj to.
Zastanów sie i sama sobie odpowiedz czy tak powinno być w instytucji opatrej na wolontariacie.
http://kontrowersje.net/co_jerzy_owsiak_i_lidia_nied_wiedzka_owsiak_sami_sobie_podpisuj_i_wyp_acaj
Jak pracujesz i masz takie doświadczenie to czytać ze zrozumienim potrafisz
Wykorzystaj to.
Zastanów sie i sama sobie odpowiedz czy tak powinno być w instytucji opatrej na wolontariacie.
http://kontrowersje.net/co_jerzy_owsiak_i_lidia_nied_wiedzka_owsiak_sami_sobie_podpisuj_i_wyp_acaj
>>>>zloty
Faktycznie,teraz gornicy maja problem,to Owsiak powinien kupic im kilka tych kombajnow,a za reszte kasy wyplacic 13-tki i 14-tki za przyszly juz rok,zeby nie plakali,ha,ha,ha
Faktycznie,teraz gornicy maja problem,to Owsiak powinien kupic im kilka tych kombajnow,a za reszte kasy wyplacic 13-tki i 14-tki za przyszly juz rok,zeby nie plakali,ha,ha,ha
69daro a jak Fiat w Tychach nie będzie miał zamówień to też do Owsiaka pójdą wszyscy i Włosi nie podpiszą kontraktu
244 290. krasnalek 2015-01-11 (20:35) Białystok
ja już to czytałam i wcale mnie to nie przekonało
Krasnalko>> to dlatego między innymi uważają nas za głupi naród.
ja już to czytałam i wcale mnie to nie przekonało
Krasnalko>> to dlatego między innymi uważają nas za głupi naród.
Dzisiaj jedna baba wyrzucila mnie ze znajomych na FB bo zaczalem negatywnie pisac o Owsiaku,he,he.....alez ludzie sa zacofani...
Krasnalko>> niekoniecznie. Jesteś zmanipulowana i żle zorientowna.
Jak ktoś jeszcze napisze,że Monet jest niekumaty, albo ciemny, to pęknę ze śmiechu
69daro ja wiem jak jest jak człowiek nie ma pracy i jest mi żal że ludzie muszą walczyć o swoje miejsca pracy bo w tym PIEPRZONYM KRAJU nic się nie opłaca