Wpisy 222 773 – 222 872
7 lutego 2011 18:05 → 7 lutego 2011 20:56, 100 wpisów
Wędrusiu, będę wieczorem
Widzisz milanku tak to bywa jak oddajesz dobro.. ach szkoda słów

Widzisz milanku tak to bywa jak oddajesz dobro.. ach szkoda słów

o co ty chodzi ,to jest chore ,gdzie ja tu trafiłam ,co wy z PIS-u jesteście wszystkich podejrzewacie
o klony
o klonyKantor50

kosmaty,Niestety ostatnio nie najlepiej? Ale na razie bilans ogólny na sporym plusie

trzeba poprosić admi o pełną rejestrację może kilku mądrych inaczej nam odpadnie 

mag ja podobnie zostałam zaatakowana wtedy tez bardzo się zdenerwowałam bo to jest przykre
własnie kombinują ile będzie mnie to kosztować......WALENTYNKI ,BILETY ,i.t.p

Może ja też klon???Kto dopasował się pod mój nick
kosmaty Dzieci kosztują,ale dużo radości dają również.Ubierz się ładnie i gnaj do kolektury.Dzisiaj twój dzień

korn748 musisz mi pomóc..... musisz powiedzieć że mój pewniak wpadnie, bo widzisz co się dzieje na 5 miejsce spadłam....
mala1438 hm. nie wiem mieszanae uczucia ale trzynan kciuki zeby był.

Kosmaty pamietaj, nic dwa razy sie nie zdarza............. .
Ulexxa........ . Jestes ???
Ide sobie stad........ .
Witam
Na kuponach lotto powinnien być taki napis
Szanowny graczu. Z Twoich pieniędzy sponsorujemy Małysza, a co zostanie przekazujemy na budowę stadionów
Na kuponach lotto powinnien być taki napis
Szanowny graczu. Z Twoich pieniędzy sponsorujemy Małysza, a co zostanie przekazujemy na budowę stadionów
witam
ufff...dopiero zwlokiam sie do domu,a tu koty,pies etc.etc..
nie mam czasu nawet cos dobrego zatypowac,
nie rozumiem siebie dlaczego nie potrafie powiedziec NIE
szefowi i tyram jak wol

ufff...dopiero zwlokiam sie do domu,a tu koty,pies etc.etc..
nie mam czasu nawet cos dobrego zatypowac,
nie rozumiem siebie dlaczego nie potrafie powiedziec NIE
szefowi i tyram jak wol

wczoraj na dwa losowania typowalam 31 na pewniaka
a dzis jak nie typowalam to jest
a dzis jak nie typowalam to jest

Mieliście takie zdarzenie że puściliście jeden zakład multi czy lotto i jakaś liczba wam się nie podobała tj byliście niezadowolenie z tego że tą liczbe wybraliście a później okazało się że ta liczba została wylosowana?
tak czesto bywa ze te co nam sie nie podobaja to niby nie beda a jest na odwrót i są
to może zróbmy mały test: puśćmy po jednym zakładzie i podzielmy się swoimi wewnętrznymi przekonaniami zobaczymy co z tego wyjdzie
Ktoś się tu pytał o wypełnianie deklaracji podatkowej przez internet
Programy do wypełniania deklaracji podatkowej można ściągnąć np. ze strony: PC WORLD lub PC Format
Programy do wypełniania deklaracji podatkowej można ściągnąć np. ze strony: PC WORLD lub PC Format
Kantor a co to przesluchanie? juz CI pisalam kiedys ze kobieta A Ty kantor kto Kobieta??ze tak pytasz kim jestes Kantor co masz w spodniach ha?
Darek w typach słabo a w realu nie grałam ,zobaczymy dziś .
A jak ty sobie radzisz?
A jak ty sobie radzisz?

Dorotka.Tak naprawdę,to jeszcze nie mam czasu,aby na poważnie się zająć numerkami.

ale 31 wypadlo
tyrasz zeby miały dzieci