Wpisy 222 673 – 222 772
7 lutego 2011 16:27 → 7 lutego 2011 18:04, 100 wpisów
bluszcz33 nudzi mnie to czytam i czytam u tylko Twoja prywata wez idz na priv jak masz problem
Pasko to strona o lotto a ja ciągle czytam wypowiedzi Bluszcza33 który ma obsesje na temat klonow a może ma schizofrenie już nie wiem ale to nudne juz
bluszcz duzo osób na tym Forum zna mnie osobiscie i zareczam Tobie ze nie jestem klonem
broblem, ja nie mam problemu to z wami jest coś nie tak, to chore

magdalenka tez tak robiła jak coś nie tak to do Paska po pomoc

magdalenka tez tak robiła jak coś nie tak to do Paska po pomoc

jestem tu od niedawna a gościowi coś sie uroiło i truje i truje jedno i to samo Pasko no ilez można pół stronki czytać takich wypowiedzi..ani to mądre ani pouczające z wariatami sie nie dyskutuje ponoć ale jak sie nasila obsesja to trzeba usunąc..
bluszcz 33 a kto to jest Magdalenka?nie jarze o co chodzi ale apeluje uspokoj sie bo to nudne jest juz-koniec moich wypowiedzi do Twojej osoby!
tu się z tobą zgadzam andro-magdalenko USUNAĆ!! KLONY!!!
SAJONARA
SAJONARA

no coz najlepiej nie zwracac uwagi na klon33 czyli bluszcz33 wiec co na dzisaj typujemy?
bluszcz ma problemy natury osobistej i dlatego atakuje wszystkich dookoła

bluszcz33,Jestes kobieta w okresie menopauzy czy może samotna kobietą w średnim wieku?
gonia1>>
Ty szowinistyczny nicku
Masz coś do menopauzy ? Do samotnych kobiet ?
A od kiedy zaczyna się średni wiek ?
Zapisz w kalendarzu
Ty szowinistyczny nicku

Masz coś do menopauzy ? Do samotnych kobiet ?
A od kiedy zaczyna się średni wiek ?
Zapisz w kalendarzu
robal36,Robert czy Ty też jesteś kobietą.Ja jestem kobietą i zawsze trzymam z kobietami.
wędrowco net.dopiero teraz odczytałem wpis znowu trafne powtórze je na22

jarg2119.Kupię Ci nawet dwie,jak powiesz,czy jesteś mężczyzną,czy kobietą.A poza tym zacznij typować,bo nie ma z Ciebie żadnego pożytku

Już szron na głowie,już nie to zdrowie,a w sercu ciągle maj.

mag.. . Bede za godzine........ .
ulka w końcu jesteś
gdzie się podziewałaś?ulka odnośnie wpisu do mnie.. dopiero przeczytałam(nic nie miało takiego miejsca)
gdzie się podziewałaś?ulka odnośnie wpisu do mnie.. dopiero przeczytałam(nic nie miało takiego miejsca)jak ktos ma jakąś analize do zrobienia to moge zrobic w excelu za free
mala1438
Trzymam kciuki za Twoje pewniaki.Nie daj się GOLFIKOWI i nocnemu...
Trzymam kciuki za Twoje pewniaki.Nie daj się GOLFIKOWI i nocnemu...
raz na wozie a raz pod..... spadłam na 5 miejsce 
, ale odbije sie

, ale odbije sieszkoda że Wędrowca się nie odzywał i nie przekładał snów na liczby to bym wysłała cosik....
kosmaty dzięki,ale już dziś nie wyślę i raczej mi się dziś nie śniło.....
mam nadzieję że pojawi się jutro
mam nadzieję że pojawi się jutro

222014. giani 2011-02-06 (17:10)
Wszystkim pasjonatom ML życzę w wieczorne losowanie wysokich wygranych i radzę uważać na mag.. to klon!
=========================================================================
szukałam wcześniejszego zapisu i .. .!!! oniemiałam
Posłuchaj draniu, nie masz odwagi napisać pod swoim nikiem (giorgio),którym się komunikujesz ze mną, i bruździsz tu na mój temat, jesteś skończonym ŻAŁOSNYM,ZAZDROSNYM,DRANIEM!!
Wszystkim pasjonatom ML życzę w wieczorne losowanie wysokich wygranych i radzę uważać na mag.. to klon!
=========================================================================
szukałam wcześniejszego zapisu i .. .!!! oniemiałam

Posłuchaj draniu, nie masz odwagi napisać pod swoim nikiem (giorgio),którym się komunikujesz ze mną, i bruździsz tu na mój temat, jesteś skończonym ŻAŁOSNYM,ZAZDROSNYM,DRANIEM!!
jakie chlub?????????
chyba raczej na pewno chlup
od chlupania a raczej chlipania

chyba raczej na pewno chlup
od chlupania a raczej chlipania

ktoza
Ty musisz być bardzo inteligentną osobą skoro potrafisz wyprowadzić z równowagi tyle osób.Kim jesteś?
Ty musisz być bardzo inteligentną osobą skoro potrafisz wyprowadzić z równowagi tyle osób.Kim jesteś?

witam