Wpisy 2 217 615 – 2 217 714
16 grudnia 2014 21:29 → 16 grudnia 2014 21:55, 100 wpisów
sorelko ale wtedy on musiał by zatrudnić inną osobę która na pewno żądała by minimalnej krajowej bez łaski.
uff, to jednak dobrze zapamiętałam dzidziową mordkę ja wprawdzie nie mieszkam za gramanicą....ale niekiedy grywam online. Niestety często jest tak, że nie można zagrać w multi na godzinę 14 ale np na kuponylotto, jak obstawisz jakiś zakład na 2 razy przed 20 to pojdzie na losowanie o 21:40 i o 14:00
krzysztof c , jeśli pracujesz i dostajesz wynagrodzenie to ok ale jeśli nic nie dostajesz to , sory ale robi cię w trąbę oczywiście , domyślam się że to układ , później dostaniesz zasiłek . Tak to rąbią Polak Polaka , nawet rodziny nie oszczędzą
krasnalek
to ty sugerujesz i zastanow sie czy to normalne ze wujek zatrudnl cie wziąl kase z urzedu a ty nic nie robisz i kasy tez nie ma jedz do urzedu i sie dopytaj
Podam 15 cyfr na test
2-6-8-11-16-18-27-33-34-55-12-42-49-44-72
2-6-8-11-16-18-27-33-34-55-12-42-49-44-72
dotam
Jutro się wyjaśni mówię wam.
Dzieki MoccaCaffe za info zarejestruje sie tam i bede probowal szczescia pozdrawiam.
marek33 pozwolisz, że dołączę . Będą inne niż te, które wybrałam jakoś tak często bywa, że wysyłam i są obok...a zatem
10,18,45,76,21,39,80,5,9,42
10,18,45,76,21,39,80,5,9,42
A może tylko tyle dostaje jutro się dokładnie dopytam go.
decus1982...sprawdzone, tzn.. nie wygrałam nigdy nic dużego ale wiem, że to jedni z pewniejszych..i mniejsze wygrane zawsze mi wypłacają jak się trafią...jedyny minus to, że zazwyczaj życzą sobie prowizyjke (jak będziesz chcieć wysłać zakład wtedy pojawia się taki odcinek z zakładem kwota itd i dopiero jak zaakceptujesz i przelejesz pieniążki oni z tym "biegną" wysyłać)...ale to mało gdzie nie pobierają..chyba na 3gry z czasem bycia u nich jest niższa, a może wszyscy tak teraz mają...nie wiem.
dajcie spokój , wyjcio go z łaski zatrudnił , potrzebny mu jak .... chłopak tak później będzie miał zasiłek
a jego rodzice cicho siedzą bo wujaszek pewnie ma wpływ na całą rodzinkę
1,10,80 w multi
Mocca Caffe to calkiem zrozumiale zasady. A czego wymagaja do wyplaty wygranej? Skan dowodu? czy cos inego?
jak puszczałem na 20 to z kiosku powiedziała mi że wcześniej był gościu co wygrał 1640 zeta i dał jej 100
zgrywus hyhy, ja nie zerkam ciągle ..ale jak będę to tak jak kiedyś rzucę trafiają się te których nie wysyłam..a niekiedy 5/10 mam ze swoich....zobaczymy jak tym razem. Tymczasem zmykam na łóżeczko i życzę Wszystkim graczom wysokich wygranych....KURCZE ktoś chwycił bonus i teraz się mniej miło gra
Dobry Wieczór
Trzymam kciuki za wszystkich choc z powodu awarii wtyczki flash playera w mojej viście losowania nie zobacze
Trzymam kciuki za wszystkich choc z powodu awarii wtyczki flash playera w mojej viście losowania nie zobacze
1,10,80
medea
pewnie uaktualniła ci się przeglądarka , naciśąnij 2x myszką na okno i pojawi ci się komunikat by zezwolić na uruchomienie
pewnie uaktualniła ci się przeglądarka , naciśąnij 2x myszką na okno i pojawi ci się komunikat by zezwolić na uruchomienie
decus1982 niczego....oni mają u siebie, ja jestem zapobiegliwa i w razie czego robię sobie paintscreena na dowód tego co wysłałam...ale zawsze się zgadza. masz po zalogowaniu w swoim profilu wszystkie zakłady z numerkami zarejestrowane. zazwyczaj na następny dzień masz kwotę już na koncie swojego profilu.
medea76 Wiiitaj ! Wróżko powodzenia!! z Twoimi zakładzikami! i jestem z Tobą nie oglądam losowanka zmykam więc papa!
medea76 Wiiitaj ! Wróżko powodzenia!! z Twoimi zakładzikami! i jestem z Tobą nie oglądam losowanka zmykam więc papa!
Dopisano wyniki Multi Multi
01,05,07,08,15,17,25,35,45,47,51,55,57,59,63,65,69,71,77,78
Plusem jest liczba: 47
01,05,07,08,15,17,25,35,45,47,51,55,57,59,63,65,69,71,77,78
Plusem jest liczba: 47
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4926 zestawów od 640 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 3 660 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 7 388 zł
TOP 5 typujących:
- betti2 - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 152 zł = 6,76 x koszt gry
- paulinkaf - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 28 zł = 5,60 x koszt gry
- mrowka faraona - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 158 zł = 5,27 x koszt gry
- andymaniek - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 12 zł = 4,80 x koszt gry
- Neko - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 120 zł = 4,80 x koszt gry
w mini 17.41.38.35.2
Dopisano wyniki Mini Lotto - 10,23,25,27,35
jackwar
to niestety problem z plikami .dll. Coś się uszkodziło i nie można zainstalowac tej wtyczki, wgrac Adobe Acrobate no i flash Playera
to niestety problem z plikami .dll. Coś się uszkodziło i nie można zainstalowac tej wtyczki, wgrac Adobe Acrobate no i flash Playera
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,06,08,10,11,14,15,16,17,20,23
madusia ..najpierw odstaluj stara wersja adobe i poąznie szukaj nowa wersja aodobe od 16
Dopisano Wyniki Lotto - 03,10,27,30,32,36
proszę nie zapominać grać w lotto
Dopisano wyniki Lotto Plus - 13,27,32,36,46,47
o 3/4 mam i 2/10 i z oboków wyjątkowo nic
Moccacaffe ale chodzi mi o to czy potrzbuja potwierdzenia wieku czy ccos takiego? czy moze karta kredytowa w zupelnosci wystarczy?
medusia ..
--
http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/wtyczki_do_przegladarek/Adobe_Flash_Player.html
---
i poowodzenia..
--
http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/wtyczki_do_przegladarek/Adobe_Flash_Player.html
---
i poowodzenia..
krzysio
Dziękuję za radę, ale mój staruszek pavilion HP na Viście robi mi ten numer nie po raz pierwszy. Adobe nie tylko nie mogę uruchomic. Nie mogę także zainstalowac tego programu. Dopóki nie uda mi się ręcznie uzupełnic brakującego pliku w rejestrze. A na to jestem za cienka w uszach.Czekam na szpenia vel brata
Dziękuję za radę, ale mój staruszek pavilion HP na Viście robi mi ten numer nie po raz pierwszy. Adobe nie tylko nie mogę uruchomic. Nie mogę także zainstalowac tego programu. Dopóki nie uda mi się ręcznie uzupełnic brakującego pliku w rejestrze. A na to jestem za cienka w uszach.Czekam na szpenia vel brata
no i musiałam zostac i sprawdzić..dałam sie nabrać na mini lotto to zdecydowanie nie moja gra...jakoś dziwnie te liczby padają....mam jedna liczbę.
decus1982...hmm tak, zdecydowanie osoby pełnoletnie ogólnie powinny grywać w gry liczbowe gdzie w grę wchodzą duże pieniądze lub ich utrata ja już pełnoletnia, zatem akurat tego problemu już nie mam
decus1982...hmm tak, zdecydowanie osoby pełnoletnie ogólnie powinny grywać w gry liczbowe gdzie w grę wchodzą duże pieniądze lub ich utrata ja już pełnoletnia, zatem akurat tego problemu już nie mam
4/8 z liczb grega podkradłem a mogło być więcej ale źle wybrałem
stronka fajna ale szkoda ze nie moge placic karta bo konta w polsce nie mam
zgrywus masz na myśli nie grać
ja mam to w du..... już jakis czas i karmię świnkę
powodzenia
ja mam to w du..... już jakis czas i karmię świnkę
powodzenia