Wpisy użytkownika decus1982
Łącznie 32 wpisów w archiwum, pokazane od nr 104 933. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
A kto chce dzis dobrze zarobic niech.... gra na pewniaka ktorym jest.... -1- :D Grac za ile wlezie kasa pewna;)
Jesli ktos lubi lotto (a chyba wszyscy tu lubia) na moim fan page zamiescilem wlasna propozycje gry Na 10 i 80 zakladow
Jesli ktos rzuci okiem chetnie zaczekam na slowa krytyki lub uznania Decus Decard One -to moj fanpage
Jesli ktos rzuci okiem chetnie zaczekam na slowa krytyki lub uznania Decus Decard One -to moj fanpage
Moze to glupie pytanie ale... mozna juz grac w totka online w polsce?
Moja teoria przyniosla stado 2jek w lotto Ale nawet dobry system nic nie da jak sie liczb nie trafi
Do momentu losowania kazdy moze czuc sie jak milioner i to lubie :p
moze smieszne pytanie ale... nadal nie mozna grac w totka online?
Witam. Macie jakies doswiadczenia z firma lottoland.pl? wyglada dosc wiarygodnie i chcialbym sprobowac
od przyszlego tyg zaczynam gre w lottoland.pl. Poinfurmuje pozniej jak wyglada wiarygodnosc firmy w trakcie gry
Znacie jakas strone gdzie moge zagrac multi multi online? cos wiarygodnego?
Wpadam tu od kilku lat na chwilke ( z dlugimi przerwami) i musze przyznac ze choc grono nie jest nadzwyczaj wielkie strona nadal trzyma poziom moze to dzieki stalym bywalcom a moze dzieki Pasko. prawdopodobnie 50/50. pozdrawiam wszystkich grajacych
jackwar i to mi sie podoba... grupa trzymajaca wszystko razem w kupie
z biegiem czasu to rzadkosc
z biegiem czasu to rzadkosc
Tak ja pytalem o stronki z grami. Mieszkam od kilku ladnych lat za granica i chetnie bym pogral w nasze rodzinne gry
Dzieki MoccaCaffe za info zarejestruje sie tam i bede probowal szczescia pozdrawiam.
Mocca Caffe to calkiem zrozumiale zasady. A czego wymagaja do wyplaty wygranej? Skan dowodu? czy cos inego?
Moccacaffe ale chodzi mi o to czy potrzbuja potwierdzenia wieku czy ccos takiego? czy moze karta kredytowa w zupelnosci wystarczy?
stronka fajna ale szkoda ze nie moge placic karta bo konta w polsce nie mam
Mozna juz w polsce grac online w lotka? pytam bo dawno juz nie bylem
« PoprzednieKolejne »