Wpisy 2 216 502 – 2 216 601
15 grudnia 2014 19:18 → 15 grudnia 2014 20:39, 100 wpisów
>>>>>>>dotam
Dokladnie,wiele osob idzie na zywiol a pozniej jest placz,ze cala wyplate zabral hazard Ale jest sposob na to aby miec kase na agresywna gre z TS.Juz to kiedys tutaj opisywalem.Nazywa sie to.....bukmacherW skrociebstawiajac mecze mozna duzo szybciej trafic cokolwiek,poniewaz majac nawet minimalna wiedze odnosnie obstawiania zdarzen sportowych mamy duzo wieksze szanse na wygrana.Trzeba tylko troche posiedziec nad kuponem.Natomiast skreslajac cyferki w grach TS NIE mamy absolutnie ZADNEGO wplywu na efekt koncowy losowania.Chocbysmy siedzieli nawet caly dzien nad kuponem,to wynik w 85% nie bedzie korzystny dla nas.U bukmachera natomiast analiza druzyn przeklada sie na wymierne korzysci w pozniejszym czasie.I teraz dochodzimy do sedna sprawy:Wysylamy np.kupon z meczami u bukmachera za 10 zlotych,wygrywamy....100,albo i wiecej[mozna oczywiscie i przegrac,ale grajac codziennie dochodzimy do wprawy],i ta wlasnie kwote wygranej z meczy przeznaczamy na gre w LOTTO albo w MULTI.
Dokladnie,wiele osob idzie na zywiol a pozniej jest placz,ze cala wyplate zabral hazard Ale jest sposob na to aby miec kase na agresywna gre z TS.Juz to kiedys tutaj opisywalem.Nazywa sie to.....bukmacherW skrociebstawiajac mecze mozna duzo szybciej trafic cokolwiek,poniewaz majac nawet minimalna wiedze odnosnie obstawiania zdarzen sportowych mamy duzo wieksze szanse na wygrana.Trzeba tylko troche posiedziec nad kuponem.Natomiast skreslajac cyferki w grach TS NIE mamy absolutnie ZADNEGO wplywu na efekt koncowy losowania.Chocbysmy siedzieli nawet caly dzien nad kuponem,to wynik w 85% nie bedzie korzystny dla nas.U bukmachera natomiast analiza druzyn przeklada sie na wymierne korzysci w pozniejszym czasie.I teraz dochodzimy do sedna sprawy:Wysylamy np.kupon z meczami u bukmachera za 10 zlotych,wygrywamy....100,albo i wiecej[mozna oczywiscie i przegrac,ale grajac codziennie dochodzimy do wprawy],i ta wlasnie kwote wygranej z meczy przeznaczamy na gre w LOTTO albo w MULTI.
jak zagram za wygraną i ją przegram to nie będe płakał jak bym miał zagrać za swoje nigdy bym nie zagrał za tyle raz trafiłem 540 i poszłem i kupiłe 26 zakładów te same liczby system siedmiu i trafiłem 26 razy 96
Najlepsze jaja z obstawianiem meczy u bukmachera polegaja na tym,ze NIE trzeba byc wcale jakims specem od druzyn aktualnie grajachSprawe te zalatwia za nas.......internet.W sieci jest mnostwo stron poswieconych obstawianiu zdarzen sportowych[statystyki,analizy,strony z typami od innych graczy DARMOWE],trzeba tylko wiedziec gdzie szukac.Nawet zwykly laik w dziedzinie sportu jest w stanie ulozyc zwycieski kupon jesli tylko odpowiednio sie przygotuje do tematu.
to579 zl m0zna sytemem np mini mini na 11 cyferek a noz 5 by weszla
poto że liczyłem tylko na trójke i ją TRAFIŁEM 26 razy 96 zł
małe prawdopodobieństwo
ostatni raz trafiłem w marcu 1 zakład systemem 7 4czórke 698zł wygrana
w dużym gra zawsze na chybił w multilotek zawsze sam skreślam
robisz tak jak moj kolega przyszedl do buka i chce postawic na cos tam za 1000 zl pani ze dzwoni itp i nie mozna to on mowi ze 100 razy po 10 zl na to samo i wtedy juz mozna
w mini dziś 1 zakład chybił trafił 17.18.19.20.24 może coś będzie??????? liczby masakra mi wpadły
tomecki
kilka lat temu na podlasiu pewne małżeństwo zdało kupon na trzy losowania i dwa razy pod rząd trafili 6/6 w DL okazało się że ten kupon kreślił ich małoletni syn (miał zaledwi5-6 latek ) i nikt ich nie oskarżył o to że kupon kreślił nie letni
kilka lat temu na podlasiu pewne małżeństwo zdało kupon na trzy losowania i dwa razy pod rząd trafili 6/6 w DL okazało się że ten kupon kreślił ich małoletni syn (miał zaledwi5-6 latek ) i nikt ich nie oskarżył o to że kupon kreślił nie letni
no wiesz nie wazne kto kresli wazne kto go wysyla i odbiera wygrana
ok ja tez daje dzieciaka poskreslac ale nic co innego np anna non stop wygrane hehe
to dlaczego w kolekturach sprzedają dzieciom losy bo mają od sprzedaży prowizję
jak się nie mylę to dopiero jest nie legalne bo przy tych dzieciach to nie widać rodziców
jak się nie mylę to dopiero jest nie legalne bo przy tych dzieciach to nie widać rodziców
17.18.19.20.24
ja wylalem ike szla gdziec zeby mi pusila a ma 14 lAT I KIPA MUSIALEM RUSZYC TTLEK I SAM ISC
jak się nie mylę tam było kilka zakładów i było o tym bardzo głośno chwalili się w TV
to jest na takiej samej zasadzie jak sprzedaż papierosów nieletnim
krasnale ..małoletnie nie przejmuj kupować w ssklepie papierosów ..a klienta zabrał kasa i kupił dał i jak ..
karva co wy wczoraj o tych dzieciach
za dzieci odpowiadają rodzice
za dzieci odpowiadają rodzice
lepiej niech se dzieciak zagra
jak ma ćpać,pić
albo brać jakie psychotropy
jak ma ćpać,pić
albo brać jakie psychotropy
a dzieci powinny się bawić w Paskownicy a nie wypisywać z nudów dłupoty na czacie
nie mam sie komu pożalic
przepraszam za wszystko
ide sobie stąd......
wysokich wygranych
przepraszam za wszystko
ide sobie stąd......
wysokich wygranych
krasnale ..jak nie mialas skonczysz 18 lat dawno ..ukradłaś kasa tatusku za papieroska i podzieliłas twoją kolezanka w łazience
krzysio jak Ty dobrze mnie znasz jak miałam 18 lat nie mieszkałam z rodzicami
marek33 a może za bardzo poznałam życie zanim skończyłam 18 lat
http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1342&wid=17103340
Ale mamy służby
Ale mamy służby
matołki,
za chwilę się okaże, że najlepiej w Polsce działa - Totalizator Sportowy
za chwilę się okaże, że najlepiej w Polsce działa - Totalizator Sportowy
2 216 503. 69daro 2014-12-15 (19:18) Stolica polskiej motoryzacji
Odnosnie obstawiania zdarzen sportowych mamy duzo wieksze szanse na wygrana.Trzeba tylko troche posiedziec nad kuponem....U bukmachera natomiast analiza druzyn przeklada sie na wymierne korzysci w pozniejszym czasie.I teraz dochodzimy do sedna sprawy:Wysylamy np.kupon z meczami u bukmachera za 10 zlotych,wygrywamy....100,albo i wiecej[mozna oczywiscie i przegrac,ale grajac codziennie dochodzimy do wprawy...
Kolego>>>> Jak juz dojdziesz do wprawy to zaraz po tym dojdziesz do wniosku że jesteś zgrany i to siedzenia nad kuponem nie zawsze przekłada się na wymierne korzyści i wcale to nie takie proste ja to Ty powyżej prezentujesz.
Na tzw. dłuższą metę na plusie są profi i to nieliczni.
Wg szacunków na + ie jest 3 do 5 % wszystkich obstawiających zakłady.
Reszta wygrywa czasami jakieś drobne które i tak niebawem odda.
Odnosnie obstawiania zdarzen sportowych mamy duzo wieksze szanse na wygrana.Trzeba tylko troche posiedziec nad kuponem....U bukmachera natomiast analiza druzyn przeklada sie na wymierne korzysci w pozniejszym czasie.I teraz dochodzimy do sedna sprawy:Wysylamy np.kupon z meczami u bukmachera za 10 zlotych,wygrywamy....100,albo i wiecej[mozna oczywiscie i przegrac,ale grajac codziennie dochodzimy do wprawy...
Kolego>>>> Jak juz dojdziesz do wprawy to zaraz po tym dojdziesz do wniosku że jesteś zgrany i to siedzenia nad kuponem nie zawsze przekłada się na wymierne korzyści i wcale to nie takie proste ja to Ty powyżej prezentujesz.
Na tzw. dłuższą metę na plusie są profi i to nieliczni.
Wg szacunków na + ie jest 3 do 5 % wszystkich obstawiających zakłady.
Reszta wygrywa czasami jakieś drobne które i tak niebawem odda.
tomecki jak tam Janeczka moze być???
krasnalka pracujesz???
krasnalka pracujesz???
zgrywus
zgrywus dopadne cie i tak...
TOMEK542 Twój mini:1,8,34,42,45 czy to aby na pewno mini?
tomecki aleś ty kumaty...jak mój stary...
ja mysle co wieczorkiem 6 lub 9...
Zgrywus, Tobie weny do rozmów z liczbami brak ??
No. Nie żartuj!
No. Nie żartuj!
zgrywus ja wszystko widze...uważaj!!!