Wpisy 2 203 389 – 2 203 488
2 grudnia 2014 23:09 → 3 grudnia 2014 02:11, 100 wpisów
koty podobno mają dużo lepsze wyczucie niż ludzie EstyMy Ty to masz łeb.
rozrzucasz 49 kiełbasek z przyczepionym numerkiem i wpuszczasz kota... spisujesz i do kolektury.
rozrzucasz 49 kiełbasek z przyczepionym numerkiem i wpuszczasz kota... spisujesz i do kolektury.
ale Pasko bez dobrej pracy zdrowie psychiczne siada więc najpierw dobra praca potem zdrowie.
co z tego że masz zdrowie ok jak bez pracy człekowi zaczyna odbijać
PASKO: No a jak !? Przecież nie od parady (tylko)
Co do kiełbasek (traktuję umownie, bo kiełbasy kotu nie wolno )
To, wiesz... systemu na 40 nie ma a, znając go, na dwunastej się nie zatrzyma
Co do kiełbasek (traktuję umownie, bo kiełbasy kotu nie wolno )
To, wiesz... systemu na 40 nie ma a, znając go, na dwunastej się nie zatrzyma
dobranoc wszystkim ,jutro do pracy trzeba wstać ,powodzenia!!!!!!!
mnietek: moja córcia przez miesiąc od urodzenia nie ruszała jedną rączką... diagnoza była taka, że albo jest to naciągnięcie nerwu albo przerwanie/zerwanie. Jeśli naciągnięcie będzie dobrze, jeśli przerwanie, to ciężki temat i w zasadzie pełnej sprawności nigdy nie będzie, nawet po najdroższych operacjach.
nie można było tego sprawdzić żadnym badaniem, tylko trzeba było czekać. Był to bowiem temat splotu barkowego i na poziomie nerwów (nie ścięgien, itp.)
tak, po 3 miesiącach była już w zasadzie blisko 100% sprawność. Obecnie ma 10 miesięcy, to już w ogóle wraca temat tylko w złych wspomnieniach ale widziałem dzieci z podobnym problemem, które miały mniej szczęścia.
Pasko 49 kielbasek az hoho
A propos: dzieci, niepełnosprawności, wrodzonych... wad/chorób. Ktoś mi wysłał ostatnio zajawkę o: Nicku Vujcicu (jak nie pomyliłam nazwiska). Polecam wszystkim malkontentom... i nie tylko
Ogólnie - niezadowolonym
Ogólnie - niezadowolonym
podobno kiedyś
stara szkoła
to po urodzeniu położna dawała klapsa
az dziecko zapłakało
nikt nie zdawał sobie sprawy, że
80 % wówczas dzieci miało zerwane bioderka
według pomiarów antropometrycznych studentów na AWF-ie
w Poznaniu
;;;;;;;;
to z wykładu w Poznaniu na AWF-ie znanego i słynnego profesora z dziedziny ortopedii
stara szkoła
to po urodzeniu położna dawała klapsa
az dziecko zapłakało
nikt nie zdawał sobie sprawy, że
80 % wówczas dzieci miało zerwane bioderka
według pomiarów antropometrycznych studentów na AWF-ie
w Poznaniu
;;;;;;;;
to z wykładu w Poznaniu na AWF-ie znanego i słynnego profesora z dziedziny ortopedii
jocia
Nooo!Kurcze!
1-wsze miejsce w 3-kach
Anim się spodziewał,bo nie gram trójkami
...ale trzeba będzie chyba zacząć
1-wsze miejsce w 3-kach
Anim się spodziewał,bo nie gram trójkami
...ale trzeba będzie chyba zacząć
gonzaga
Pasko >>> kiedy planujesz właczyc swiatełka na stronie
EstyMy
No, proszę jaką hmm propozycję dostałam na swoją skrzynkę z mojego Banku!
Za każdego znajomego, który otworzy rachunek bieżący w moim banku dostanę i ja 30 euro i otwierający rachunek także! Ładne...
Nie wiem, czy można tu pisać takie rzeczy, ale skoro o prostych pieniądzach, to proszę!!
A teraz Dobranoc
Za każdego znajomego, który otworzy rachunek bieżący w moim banku dostanę i ja 30 euro i otwierający rachunek także! Ładne...
Nie wiem, czy można tu pisać takie rzeczy, ale skoro o prostych pieniądzach, to proszę!!
A teraz Dobranoc
Gonzaga...
-------------------------------
-------------------------------
Gonzaretruniu, gratulacje za zajęcie pierwszego miejsca w trójkach, racz przyjąć Brawo
Ja-w zasadzie też nie lubię,To cecha ludzi dojrzałych,bo wcześniej,to różnie bywało
Witaj adik mam takie pytanie na początek patrzysz na palec który wskazuje na niebo?
Pytanie testowe (historia z etnografią), przygotowujące do celująco zdanej matury:
Kaszubska Słowiańskość TO:
pedantyzm,
byle-jakość,
czy
objaw dojrzałości ??
Kaszubska Słowiańskość TO:
pedantyzm,
byle-jakość,
czy
objaw dojrzałości ??
Majpan
ad 430, zakładając, że to do mnie.
Gdybyś czytał ze zrozumieniem wyczytalbys, ŻE nie chodzi o żadną pożyczkę ani procent (tym bardziej zawyżony nadmiernie).
Zastanawiaj się co piszesz
ad 430, zakładając, że to do mnie.
Gdybyś czytał ze zrozumieniem wyczytalbys, ŻE nie chodzi o żadną pożyczkę ani procent (tym bardziej zawyżony nadmiernie).
Zastanawiaj się co piszesz