Wpisy 2 203 489 – 2 203 588
3 grudnia 2014 02:12 → 3 grudnia 2014 07:03, 100 wpisów
Qurcze coś spać nie mogę, ale pójdę się zmusić może...
do spania
do spania
Szczególnie, że o kaszubskosci (swojej) dowiedział się po studiach już, a jest po historii
Nazwiska teraz nie wspomnę osoby (mężczyzna), ktora go oswiecila.
Nazwiska teraz nie wspomnę osoby (mężczyzna), ktora go oswiecila.
Wiem o kogo chodzi, ale jestes w błędzie, bo własnie podczas studiów..założył odpowiednie stowarzyszenie i chciał odłączyć.
Media zachodnie trąbią o Slowianskim Kaszubie, który im nawet konf. prasowej nie...hm zrobił.
Naw pewno j. ang. nie ma z tym nic wspólnego
Naw pewno j. ang. nie ma z tym nic wspólnego
23, 24 lata to już raczej nie podczas studiów
Ale, żeby nawet na WŁASNE nazwisko nie zwrócić uwagi, będąc na historii - to musi być fajne
Ale, żeby nawet na WŁASNE nazwisko nie zwrócić uwagi, będąc na historii - to musi być fajne
Jociu, to że się nie uczą to może jedno, ale to że go wprost cytują...to już inna sprawa.
Upieram sie przy opcji- na sudiach - stanowczoi wiem,ze za kołnierz nie wylewał
Ach! Idę... Co do liczb nie wiem nic. Nic kotu ostatnio nie wychodziło
Członek mojej rodziny... był w tym samym samym akademiku- w tym samym czasie
Nie rozwijaj... ale, że się alkoh. tooo taka tajemnica Polisz., no i właściwie w PL nie przeraża.
Ad. 915. To nie było wyrażenie zgody (cudzysłów,nie mogę użyć znaku cudz., bo rwie tekst) a potwierdzenie.
A ja wracam do prób
Wszystkim dobrej nocy, udanego dnia jutro i wygranych, oczywiście
Wszystkim dobrej nocy, udanego dnia jutro i wygranych, oczywiście
No teraz to luz-bluss
Podam Wam tylko pewniaki i też będę się zbierał>
Podam Wam tylko pewniaki i też będę się zbierał>
Na wczoraj-dziś koniec ,,Baśni z 1000 i jednej nocy,,.-Temperatura wzrasta.Może już po zimie?-Depeche Mode-,,Haeven,,-4,5,9-dobrze wygląda(jak przez okno).Pa,śpi i słońce.Dobranoc.
wstałam wcześniej bo mąż idzie na szkolenie z pracy
a ja po 7 jadę do kuroniówki
a ja po 7 jadę do kuroniówki
krasiu jeszcze nie bo dopiero weszłam,a wczoraj rano co wygrałam to wieczorem ts zabrał i tak ostrożnie musze grać
zastanawiałam sie jak wstałam co mi tak zimno ,a ja zapomniałam wieczorem zamknąć okno w kuchni i było tylko domkniete -klamka nie przekrecona