Wpisy 2 203 420 – 2 203 519
3 grudnia 2014 00:04 → 3 grudnia 2014 02:28, 100 wpisów
Pasko >>> kiedy planujesz właczyc swiatełka na stronie
EstyMy
No, proszę jaką hmm propozycję dostałam na swoją skrzynkę z mojego Banku!
Za każdego znajomego, który otworzy rachunek bieżący w moim banku dostanę i ja 30 euro i otwierający rachunek także! Ładne...
Nie wiem, czy można tu pisać takie rzeczy, ale skoro o prostych pieniądzach, to proszę!!
A teraz Dobranoc
Za każdego znajomego, który otworzy rachunek bieżący w moim banku dostanę i ja 30 euro i otwierający rachunek także! Ładne...
Nie wiem, czy można tu pisać takie rzeczy, ale skoro o prostych pieniądzach, to proszę!!
A teraz Dobranoc
Gonzaga...
-------------------------------
-------------------------------
Gonzaretruniu, gratulacje za zajęcie pierwszego miejsca w trójkach, racz przyjąć Brawo
Ja-w zasadzie też nie lubię,To cecha ludzi dojrzałych,bo wcześniej,to różnie bywało
Witaj adik mam takie pytanie na początek patrzysz na palec który wskazuje na niebo?
Pytanie testowe (historia z etnografią), przygotowujące do celująco zdanej matury:
Kaszubska Słowiańskość TO:
pedantyzm,
byle-jakość,
czy
objaw dojrzałości ??
Kaszubska Słowiańskość TO:
pedantyzm,
byle-jakość,
czy
objaw dojrzałości ??
Majpan
ad 430, zakładając, że to do mnie.
Gdybyś czytał ze zrozumieniem wyczytalbys, ŻE nie chodzi o żadną pożyczkę ani procent (tym bardziej zawyżony nadmiernie).
Zastanawiaj się co piszesz
ad 430, zakładając, że to do mnie.
Gdybyś czytał ze zrozumieniem wyczytalbys, ŻE nie chodzi o żadną pożyczkę ani procent (tym bardziej zawyżony nadmiernie).
Zastanawiaj się co piszesz
Qurcze coś spać nie mogę, ale pójdę się zmusić może...
do spania
do spania
Szczególnie, że o kaszubskosci (swojej) dowiedział się po studiach już, a jest po historii
Nazwiska teraz nie wspomnę osoby (mężczyzna), ktora go oswiecila.
Nazwiska teraz nie wspomnę osoby (mężczyzna), ktora go oswiecila.
Wiem o kogo chodzi, ale jestes w błędzie, bo własnie podczas studiów..założył odpowiednie stowarzyszenie i chciał odłączyć.
Media zachodnie trąbią o Slowianskim Kaszubie, który im nawet konf. prasowej nie...hm zrobił.
Naw pewno j. ang. nie ma z tym nic wspólnego
Naw pewno j. ang. nie ma z tym nic wspólnego
23, 24 lata to już raczej nie podczas studiów
Ale, żeby nawet na WŁASNE nazwisko nie zwrócić uwagi, będąc na historii - to musi być fajne
Ale, żeby nawet na WŁASNE nazwisko nie zwrócić uwagi, będąc na historii - to musi być fajne
Jociu, to że się nie uczą to może jedno, ale to że go wprost cytują...to już inna sprawa.
Upieram sie przy opcji- na sudiach - stanowczoi wiem,ze za kołnierz nie wylewał
Ach! Idę... Co do liczb nie wiem nic. Nic kotu ostatnio nie wychodziło
Członek mojej rodziny... był w tym samym samym akademiku- w tym samym czasie
Nie rozwijaj... ale, że się alkoh. tooo taka tajemnica Polisz., no i właściwie w PL nie przeraża.