Wpisy 2 164 529 – 2 164 628
19 października 2014 20:29 → 19 października 2014 20:53, 100 wpisów
mi się zawsze śmiać chcę i już mnie to irytuje jak słyszę w kolekturze,nie kupię lotto bo co to jest 2 000 000złjuż można lepszy powód wymyślić,bo ja np.zamieniłabym z chęcią 4zł na takie 2 000 000zł
Fiolka nie, nie skusze się , serio. Nie chce pisac, by nie obrażać..ale to
Ja wysłałem dziś Ekstra Pensje ale zagrałem tylko dziś i więcej w to nie gram.
a pani w kolekturze mnie usilnie namawiała...ale moja wola okazała się silniejsza....
nie dość,ze zabiorą 10% , to jeszcze w rozliczeniu rocznym oskubią
ale żeby nie było ja wysłałam,to moja sprawa,i każdy robi jak chce
i lecę zapodać kupony
nowatelko, ja nie krytykuje absolutnie tylko ja w ogóle gram tylko w Multi za to regularnie dwa razy dziennie...
ja pusciłam 3 kupony extra pensji
ale tylko dlatego,,,,ze rozpoczyna się.
ja puściłem 4. ten sam z każdą z czterech a co, przynajmniej na pierwsze losowanie można
niech pasko jak najszybciej sie dowie ile zakładów na dzis poszło
Ciekawe czy dziś ktoś zgarnie pensję bo jak w mini 5z42 często trafiają to 5z35 trafi ktoś a z tym dodatkowym to też na pewno często będzie padać główna, ale żeby było około miliona zawartych zakładów.
za te 2 dychy bym se dobry budzik kupił, żeby rano do roboty wstać, a nie liczyć na nieróbstwo
Chyba niedziela to nie jest najszczęśliwszy dzień tygodnia do wprowadzania nowej gry.
Ekstra pensja gra dla naiwnych...zeby sie nie okazało ze za 5 lat za 5000 bedzie mozna chleb kupic
skoro jest ustalona z góry wygrana
to NIE MA KUMULACJI
podobnie jak w MM
to NIE MA KUMULACJI
podobnie jak w MM
klonek nie no aż tak drastycznie nie będzie mam nadzieje to byłoby mega załamanie a wszyscy musieliby zarabiać w dziesiątkach tysięcy, aby przeżyć.
siemka..
max....
fiolka....
większego gooowna na kola niż wielosezonówki to już nie można założyć.
jocia....
emeryt ..to wiesz co na wacka załóż se wielosezonową gumke i zobacz ile razy polatasz
Monet, ale z drugiej strony, jak kogos nie stać to lepiej takie jak same felgi-alusie
kto wysłał extra pensję