Wpisy 2 164 429 – 2 164 528
19 października 2014 15:56 → 19 października 2014 20:29, 100 wpisów
lewy już trochę czasu-najwięcej to 8/10,dużo 7/10 ,kilka 6/9 ostatnio 2x6/9 i te drobne 5/10 6/10 4/10 ale nie licze
znam gościa co rzucił palenie i zamiast fajurów kupował dwa zakłady na chybił lotto i jeden raz miał 5 i sam byłem zaskoczony
jocia bo pisałam J-23 że za mało czytał i potem są problemy z pisaniem ,a się zastanawiałam sama czy byka nie strzeliłam z tym/u/
dusia , dobrze napisałas >> a nuż sie uda ..nie ma nic wspólnego z nożem
ie, bo mnie łepetyna boli, wieje wiatr
ie, bo mnie łepetyna boli, wieje wiatr
Dla Ekstra Pensji punktacja zostaje ustalona następująco:
2/5 + 0/4 - 3 pkt.
2/5 + 1/4 - 5 pkt.
3/5 + 0/4 - 12 pkt.
3/5 + 1/4 - 40 pkt.
4/5 + 0/4 - 100 pkt.
4/5 + 1/4 - 500 pkt.
5/5 + 0/4 - 12 500 pkt.
5/5 + 1/4 - 600 000 pkt.
2/5 + 0/4 - 3 pkt.
2/5 + 1/4 - 5 pkt.
3/5 + 0/4 - 12 pkt.
3/5 + 1/4 - 40 pkt.
4/5 + 0/4 - 100 pkt.
4/5 + 1/4 - 500 pkt.
5/5 + 0/4 - 12 500 pkt.
5/5 + 1/4 - 600 000 pkt.
estek: zależy co to znaczy trochę. Jak mam czas, żeby pójść do kolektury albo akurat jestem koło kolektury i nie mam co robić, to zagram
estek: dawniej się grało inaczej... bo np. pomyśl, że jak ta strona startowała to miałem 20 lat, a teraz mam 33.
Kiedyś wygrana 100 zł to byłoby coś, dzisiaj jak już mierzyć to bardzo wysoko, może kiedyś się trafi
Kiedyś wygrana 100 zł to byłoby coś, dzisiaj jak już mierzyć to bardzo wysoko, może kiedyś się trafi
estek: do 25 roku życia byłem studentem. Dzisiaj między innymi mam bardzo dobrze płatną pracę, więc patrzenie na finanse mi się bardzo zmieniło i inaczej sobie wszystko przeliczam.
ale strona multipasko jest dla mnie bardzo ważna i nic się tu nie zmieniło w tej kwestii
Pytanie jak ją dalej rozwijać, żeby była jeszcze bardziej ceniona przez graczy
Generalnie nadal mam fiołka na punkcie liczb i to jest po prostu hobby, więc niezależnie czy gram, wygrywam, przegrywam, zarabiam na niej czy nie, to ją będę prowadził
Pytanie jak ją dalej rozwijać, żeby była jeszcze bardziej ceniona przez graczy
Generalnie nadal mam fiołka na punkcie liczb i to jest po prostu hobby, więc niezależnie czy gram, wygrywam, przegrywam, zarabiam na niej czy nie, to ją będę prowadził
Teraz jest Ekstra Pensja i najlepiej żebyśmy stopniowo wszyscy ją zgarnęli i mieli na 20 lat trochę więcej luzu
HEJ, dawno mnie tu nie było, moze ktos mi wytlumaczy. Za to ze typujemy liczby mozemy wygrac nagrody?
ja jestem bardzo ciekaw ile zostanie zawartych zakładów dzisiaj w Ekstra Pensji. Czy będzie to bliżej 100 tysięcy, miliona, czy nawet więcej? Dowiemy się już dzisiaj.
pawel1111: no jest coś takiego jak liga typujących. Poczytaj.
http://www.multipasko.pl/news113.html
http://www.multipasko.pl/news113.html
w związku z nową grą to ja już nawet wypowiedzenie w pracy złożyłem bo 4,5 tys na rękę w zupełności mi wystarczy
zgrywus: jest tylko jeden warunek.... nie możesz grać w Lotto, bo jak np. przepuścisz 500 zł miesięcznie, to zostanie Ci już tylko 4000
tak, że po wygranej w Ekstra Pensji należy omijać kolektury z daleka
przecież wiadomo, że dla większości ta kwota jest marzeniem i w zupełności wystarczy aby godnie żyć przy minimum 1680 zł brutto z czego na rękę jest ok.1300 zł
zgrywus: 1300 na rękę to ewentualnie student mieszkający z rodzicami może jakoś normalnie żyć Według mnie taka pensja minimalna, to jest rozbój w biały dzień.
Rodzina z dzieckiem, jeśli jeszcze ma np. kredyt mieszkaniowy i chce godnie żyć na normalnym standardzie, to potrzebuje bliżej 5000.
Rodzina z dzieckiem, jeśli jeszcze ma np. kredyt mieszkaniowy i chce godnie żyć na normalnym standardzie, to potrzebuje bliżej 5000.
pasko grasz dzisiaj byłem dzisiaj w kolekturze obserwowałem ludzi grali za 10,, 20 zł jeden osobnik rozpisał systemem 8 za 280zł
Witajcie! Zobaczcie na europejskie kumulacje , jakie kwoty chodzą? Jak blado wypada nasz TS na tle tych liczb, z jego wygranymi.To nam daje obraz ,jak daleko nam jeszcze do normalnego swiata. Slusznie zauważa Pasko ,ze nowa gra to "godna Pensja". Co za luksus , 1000euro. Ja to juz nie doczekam "europejskich " zarobków, a emeryture jak dożyję -to wysokosci pensji minimalnej.
Na dzisiejsze ceny w RP kawaler[panna],powinien zarabiac co najmniej 3 tysiace NETTO[i to w dodatku bez jakis smiesznych nadgodzin],aby w miare normalnie zyc.Splata jakiegos kredyciku,paliwo do auta,oplaty stale[czynsz,prad,gaz, telefon, internet],wyjscie od czasu do czasu do kina,restauracji,kawiarni,zakup jakiegos fajnego ciucha,kosmetyki...........i moze sie okazac,ze te 3 tysie NIE wystarcza,ha,ha A kaze sie ludziom pracowac za jakies drobne,to jakies kpiny sa.I teraz juz wiadomo dlaczego tyle ludzi gra........,jedna chwila i z monotonnego,pozbawionego sensu zycia robi sie BAJKOWO,czego WSZYSTKIM zycze[wygranej oczywiscie]
no to ile żeście puścili zakładzików pensji ??
skusilem się dzis na wieczorne losowanie MM
68,66,75,46,77
skusilem się dzis na wieczorne losowanie MM
68,66,75,46,77
moze glupie pytanie tak sobie pomyslalem dajmy na to ze faktycznie komus się uda trafic w ta pensyje cala pule i za jakis czas znowu trafi to bedzie mial 10 tys czy po wygraniu raz temu panu podziekuja
to ja nie marudze nie zasmiecam ide spac od dzis nocki i tak przez 6 nocek nie bede spal
mydlą ludziom oczy średnią krajową która co roku idzie do góry.
gościu który zarabia 20tys pokryje 5-6 osób które zarabiają minimum i stąd wychodzi później taka średnia
gościu który zarabia 20tys pokryje 5-6 osób które zarabiają minimum i stąd wychodzi później taka średnia
zgrywus zgadza się
hejmysle ze jak 100 tysiecy bedzie wyslane to makschodzi o astronomiczna cene zakldu.pierwsza kaskada miala chyba okolo 300tys kuponow a jest po 2 zl.szacuje ze maks 150tys zakladow bedzie wyslane , lecz moze sie myle
wyslalem 10 zakladow z maszyny tej pensji za 50 zl. mam nadzieje ze choc 3/5 trafie.pozdrawiam
Dobry wieczór
no to hurraoptymizmu nie ma,więc pewnie możemy się spodziewać główna wygrana padnie na zachętę
Narazie po adresem "Exp-ensa" mam następ.uwagę:
Czy kupny tej gry muszą być takie NĘDZNE?
Nowatelko,Fiolu>
Czy kupny tej gry muszą być takie NĘDZNE?
Nowatelko,Fiolu>
Jestem ciekawa co ZUS powie w przypadku emerytów i rancistów .Nie cierpię kopać w przepisach. może ktoś wie?
może emerytom i rencistom nie warto grać
.
Dla mnie ta gra to kuriozum. Przysiegam uroczyście- nie tknę tego.
może emerytom i rencistom nie warto grać
.
Dla mnie ta gra to kuriozum. Przysiegam uroczyście- nie tknę tego.