Wpisy 20 885 – 20 984
26 kwietnia 2008 07:07 → 28 kwietnia 2008 19:38, 100 wpisów
38 i 73 nie było od 35 losowań, kto zagra na tą parkę? Ja gram! Napiszę jak trafię. Mam nosa.
krykus ja ją puszczam od 2 dni tez mam nadzieje ze wejdzie:)pozd
I taka trójeczka na dzis 1,31,45 i[6] 1,38,45,58,67,73.
Ella, pomyliły mi sie te literki, ale tak trzymaj, wczoraj zagrałem
za 25zł, dzisiaj gram za 550 zł, jutro zwalniam tempo znowu za 50zł.
za 25zł, dzisiaj gram za 550 zł, jutro zwalniam tempo znowu za 50zł.
krykus o to inaczej grasz ja za tyle jej nie puszczam ja z niej trójeczki robie ;)Ale dzis mnie gryzie te 38 czy sie powtórzy!ale jakby nie było parka śliczna patrząc na to jak ona lata:)I nie pisze ze jutro ona dzis ma pasc i koniec hehe:)
elampa@op.pl tylko w tej chwili to nie pogadamy bo ja musze mykac bede po południu dopiero niestety.Acha i zastanów sie nad trójeczkami za 50zł w profie bys miał 25 trójek po 2zł z tej parki nie wiem przelicz sobie to jak lepiej wyjdziesz .Ja puszcze trójki bo jakby nie padła ta parka mniej strace a jak padnie to jedną to juz mam na 100%.A ta parka padnie w najblizszym czasie ja tylko na nią będe teraz grac na trójki az padnie.Pozd
WITAM,DZIŚ DZIEŃ OSZOŁOMÓW,
DAJCIE CZADU.NIECH ZAPANUJE DUCH OSZOŁOMA NA CZACIE!!!!!!!!!!
DAJCIE CZADU.NIECH ZAPANUJE DUCH OSZOŁOMA NA CZACIE!!!!!!!!!!
Ostatnio,w kolekturze spotkałem dziadka,który twierdził,że od 50 lat puszcza nieprzerwanie 1 kupon dużego lotka na te same numery i poza kilkoma "4"i "3" nie miał większych wygranych.Jak obliczył przegrał w ciągu tego czasu 166.400 złotych.Powiedział,że przydała by mu się ta kasa.Jednak lotto mu tego nie zwróci.Ale co se chłop pograł to se pograł.........
Ta smutna opowieść mimo sarkastycznej puenty,niech będzie ostrzeżeniem dla tych co wkręcają się w temacie GRA PRECYZYJNA D.L+M.L,być może kiedyś coś wygra ale większość z nich przegra przez tą systematyczność gry jednym kuponem w długim czasie podobną sumę co ten dziadziuś,a potem obudzą się z ręką w nocniku i lotto im nic nie zwróci.Takie życie.Jednak co se pograją to se pograją......
Witam,zrobie przyjemnosc bo dopominacie sie o oszolomow wiec pisze dzis zagramy na Duzego lotka na NP, P ,0 cos wejdzie odpuszczam dzis Multi P/NP bo czuje rownowage wiec bez stesu na sobote i niedziele jakis basenik a dzis pojade wybrac kase za wczoraj 3534 zeta z czego tylko 200 zeta to zysk czyli odzysk kapitalu do odegrania tylko 3072 zeta a bylo 5400 czyli pomalu ubywa ppozdrawiam i zycze wielu wygranych pozdrawiam rownierz tych co sie zwa narmalnymi ,bo ja podobno tez zaliczam sie do tej elity oszolomow .
KOGUCIK poślij sobie na ML..na dziś może się odegrasz szybciej:
13,21,41,64,70,80,nie wiem co będzie,ale przy takim graniu jak ty 5 zł nie zbawi czy 10,puść sobie z plusem jesli chcesz lub drugi bez-liczby te same.POZDRAWIAM
13,21,41,64,70,80,nie wiem co będzie,ale przy takim graniu jak ty 5 zł nie zbawi czy 10,puść sobie z plusem jesli chcesz lub drugi bez-liczby te same.POZDRAWIAM
U mnie dzisiaj skromnie DL i mniej skromnie, ale tez skromnie EL.
Do 22 wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
Do 22 wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
Witam znaczy Oszołom wita dziś odpuszcze sobie multi tylko jeden zakład chodz dla tradycji! Dziś nastawka na duży lotek i expres lotek to nr 1 !!!
multi-1,15,16,18,54,57/6 powodzenia i do jutra ja znikam kierunek polskie wybrzeże. Wysokich wygranych !!!
multi-1,15,16,18,54,57/6 powodzenia i do jutra ja znikam kierunek polskie wybrzeże. Wysokich wygranych !!!
Witam.Dzieki OPA posle ale wiesz ze ja jestem takie polaczenie osla z misiem koala uparty i powolny do celu i az do bolu,cieszy mnie to odgrywanie i juz jak pisalem nie daleko ,moglem wczesniej grac na P i NP zawsze bym szybciej sie odegral ale nie zawsze zlote pomysly mi przychodza odrazu do glowy dopiero jak zaboli to mysle dlaczego ,Pozdrawiam cie serdecznie i zycze wysokich wygranych.
witam
Macie na czacie wyjątkowego matoła ,który w dodatku nie umie się podpisać,za to z daleka ,bo ja czuję ,pachnie od niego wyjątkowym pesymizmem.
Ten "matoł" wpisał wam bajeczkę o treści cyt." spotkałem dziadka,który twierdził,że od 50 lat puszcza nieprzerwanie 1 kupon dużego lotka na te same numery i poza kilkoma "4"i "3" nie miał większych wygranych.Jak obliczył przegrał w ciągu tego czasu 166.400 złotych." a potem już przerzucił na udzielanie dobrych wskazówek odnosnie GRY PRECYZYJNEJ .
Ja myślę że nie dajecie sie nabierać takim "matołkom " ,każdy spec wie że wszystkich losowań Dużego Lotka od 27.01.1957 było >>4526,teraz sobie policzcie że "dziad matołkowy" przegrał przez 50 lat 166400 zł. wysyłając jeden kupon,ja myślę że albo płacił w dolarach z napiwkiem ,albo grał systemem minimum na 8 skreśleń ,a w tym wypadku musiał by mieć wyjątkowo dziadoWskiego pecha by nic nie wygrać.
Mam prośbę do Ciebie Pasko ,weź pod lupe takich kolesiów którzy sieją u Ciebie na stronie zamęt ,bo to irytuje nie tylko mnie ,wiem że nie możesz na bieżąco ,ale blokuj na stałe takich "kolesiów" siejących ziarno niezgody .
pozdrawiam "pozytywnie nakręconych"
leo
Macie na czacie wyjątkowego matoła ,który w dodatku nie umie się podpisać,za to z daleka ,bo ja czuję ,pachnie od niego wyjątkowym pesymizmem.
Ten "matoł" wpisał wam bajeczkę o treści cyt." spotkałem dziadka,który twierdził,że od 50 lat puszcza nieprzerwanie 1 kupon dużego lotka na te same numery i poza kilkoma "4"i "3" nie miał większych wygranych.Jak obliczył przegrał w ciągu tego czasu 166.400 złotych." a potem już przerzucił na udzielanie dobrych wskazówek odnosnie GRY PRECYZYJNEJ .
Ja myślę że nie dajecie sie nabierać takim "matołkom " ,każdy spec wie że wszystkich losowań Dużego Lotka od 27.01.1957 było >>4526,teraz sobie policzcie że "dziad matołkowy" przegrał przez 50 lat 166400 zł. wysyłając jeden kupon,ja myślę że albo płacił w dolarach z napiwkiem ,albo grał systemem minimum na 8 skreśleń ,a w tym wypadku musiał by mieć wyjątkowo dziadoWskiego pecha by nic nie wygrać.
Mam prośbę do Ciebie Pasko ,weź pod lupe takich kolesiów którzy sieją u Ciebie na stronie zamęt ,bo to irytuje nie tylko mnie ,wiem że nie możesz na bieżąco ,ale blokuj na stałe takich "kolesiów" siejących ziarno niezgody .
pozdrawiam "pozytywnie nakręconych"
leo
jo dzisiej wala 120 zakładów na duzego 230 na express i 120 na multi nara
o kurde, hanys, coś ty, w totka wygrał??? Osiem stówek na zakłady... Chyba kolekture na godzinę przez ciebie musieli zamknąć
odnosnie ostatniej wygranej w duzego czyli te 5 baniek co było.na chybił trafił w Mielcu młode małżeństwo.to odemnie jakies 40 km.
a kiedys(nie tak dawno) 3 banki-10 km odemnie koles grał 30 lat tymi samymi liczbami w duzego;)szacun;)-w koncu weszło
a kiedys(nie tak dawno) 3 banki-10 km odemnie koles grał 30 lat tymi samymi liczbami w duzego;)szacun;)-w koncu weszło
krykus no jak nie kapujesz? dajesz tą swoją wybraną parke i dokładasz jakąs liczbe na trójke i puszczasz po 2zł i tak pare takich trójek puszczasz dokładając rózne liczby np 38,73,45\\\38,73,67itd...:)
bogdan Ty stary naganiaczu...[5]17,27,44,75,77
[7]1,24,27,31,44,56,77
[8]na trafił10,28,30,32,39,51,72,75
a w zdrapkach 50zeta
[7]1,24,27,31,44,56,77
[8]na trafił10,28,30,32,39,51,72,75
a w zdrapkach 50zeta
Mam dosyć dobry zestaw liczb w ML. Prawie zawsze mam 4/10 (w 1 zakładnie) i dużo trafień w innych 4 zakładach /10. Tylko co mi z tego jak i tak tracę pieniądze, bo wygrana to 2 zł za 2,5 :((
spit i moze ci jeszcze te małzestwo auto kupi takie bajery mozesz małym opowiadac widza zepierony ci sie chwolą takie cos zodyn nie powie ale widocznie se trocha luknyłes zaro byda typowac
hanysek typuje duzy 21 25 33 35 44 45
1 23 25 26 33 46
5 7 11 22 24 44
expres 1 5 8 23 35
13 16 24 26 33
8 9 15 41 42
kulti 1 4 7 23 25 44 46 48 56 58
1 4 23 25 26 44 55 57 67 69
12 14 16 23 24 33 35 37 41 55
porka 1 67 3 56 to 2 prki iplusik na dzisioj pewniok jak te piwo co koło mie stoi 46 nara
1 23 25 26 33 46
5 7 11 22 24 44
expres 1 5 8 23 35
13 16 24 26 33
8 9 15 41 42
kulti 1 4 7 23 25 44 46 48 56 58
1 4 23 25 26 44 55 57 67 69
12 14 16 23 24 33 35 37 41 55
porka 1 67 3 56 to 2 prki iplusik na dzisioj pewniok jak te piwo co koło mie stoi 46 nara
kogucik19 dzisiaj do trzech razy sztuka również NP.pozdrawiam mój portfel grubieje. Równowaga jutro.
Dzisiaj puściłem sobie takie liczby:
DL: 09,11,28,29,41,45
07,11,15,20,27,42
11,14,17,21,23,30
EXPRESS:
21,22,30,37,38
17,18,21,35,42
DL: 09,11,28,29,41,45
07,11,15,20,27,42
11,14,17,21,23,30
EXPRESS:
21,22,30,37,38
17,18,21,35,42
Lubek49 i to mnie cieszy ze ci dobrze idzie ja dzis odpuscilem ok niech dzis bedzie NP a jutro rownowaga ja dopiero w poniedzialek zaczne pozdrawiam i zycze ci szczescia .
Witam ciesze sie ze NP gora i lubek 49 zebys domknol portfel od kasiorki ciesze sie ze ci wyszlo ,OPA juz teraz rozumiesz dlaczegop nie gram w cyferki na multi poslalem twoje typy i zepsulem ci wygrana gdybym nie puscil to by wyszly i nigdy nie posylaj tych liczb ktore mi zaproponujesz bo zawsze stracisz i to jest moje zezowate szczescie do liczb.mnie wyszly 2 liczby a tak sie modlilem zeby nie wyszly bo zagralem na nie ta stawke co powinienem i chyba zadnego zysku na tym nie bedzie ,ale wyszly trudno .pozdrawiam
eeelllaaa, to tak mogę dołożyc 78 liczb. Nie lubię tyle mysleć. A propos, jesteś facet czy
babka, nie jestem homo
niepewny, ale lubię wiedzieć.
babka, nie jestem homo
niepewny, ale lubię wiedzieć.
krykus hehe babka jestem:)nie musisz dokładac 78 liczb tylko takie jak Ci sie podobają ja dzis pusciłam tą parke z moimi typami z 5tek i bym miała 4 trójki bo trafiłam 4z5 ale doopa bo 38 nie padło.Na pocieszenia padła mi parka 25,44 dobre i to.Jeszcze sie wkurzyłam pusciłam 15 meczy na jednym kuponie i jeden mi zakichał tylko.
krykus i nikt Ci nie karze myslec ja tam nie mysle na przeczucie tylko gram:)podoba mi sie cos to puszczam i tyle:)pozd
Do wpisu 20905
Wyjaśniam,że historia o dziadku jest niestety prawdziwa,być może staruszek rzeczywiście przesadził z tą kwotą,ale liczył to przy mnie i przy wydajnej pomocy pani kolektorki.Ja nikogo nie wyzywam od matołów,a jeśli chodzi o sumę przegraną to napewno jest nieco inna,bo kiedyś było losowanie 1 raz w tygodniu,ale za to podwójnie.Gdyby był wygrany,napewno by nie narzekał.Ja nikogo nie odwiodzę od gry.Sygnalizuję tylko,że systematyczna gra uzależnia na całe życie i nieraz może prowadzić do prawdziwych tragedii.Namawianie do hazardu jest przestępstwem,organizowanie spółdzielni i zorganizowanych ni zalegalizowanych systemów gry także,Jeżeli komuś należy zabrać możliwość wypowiedzi to tylko takim ludziom.Myślę że napewno jestem niewygodny dla wielu osób,ale poprostu można moje wypowiedzi omijać.Pozdrawiam wszystkich.i się podpisuję Triprzecinek.
Wyjaśniam,że historia o dziadku jest niestety prawdziwa,być może staruszek rzeczywiście przesadził z tą kwotą,ale liczył to przy mnie i przy wydajnej pomocy pani kolektorki.Ja nikogo nie wyzywam od matołów,a jeśli chodzi o sumę przegraną to napewno jest nieco inna,bo kiedyś było losowanie 1 raz w tygodniu,ale za to podwójnie.Gdyby był wygrany,napewno by nie narzekał.Ja nikogo nie odwiodzę od gry.Sygnalizuję tylko,że systematyczna gra uzależnia na całe życie i nieraz może prowadzić do prawdziwych tragedii.Namawianie do hazardu jest przestępstwem,organizowanie spółdzielni i zorganizowanych ni zalegalizowanych systemów gry także,Jeżeli komuś należy zabrać możliwość wypowiedzi to tylko takim ludziom.Myślę że napewno jestem niewygodny dla wielu osób,ale poprostu można moje wypowiedzi omijać.Pozdrawiam wszystkich.i się podpisuję Triprzecinek.
Według moich obliczeń dziadek mógł się pomylić bo wyszło mi ponad 72000 zł,przy jednym kuponie,ale nie wykluczone,że w młodszych latach grał nawet na 2 kupony,bo wielu ludzi tak gra , niezdając sobie sprawy jak wielka kwota po latach gry zostaje u LOTTO.Pozdrawiam,Triprzecinek
W Express znowu zaskoczyli, już drugi raz w ciągu ostatnich 3 losowań... A ja sobie do teraz pluję w brodę za to 5/5 które mogłem mieć, gdybym liczby wytypował tydzień wcześniej.
W DL za to dość przyjazne losowanie - niestety, jak zawsze - nie dla mnie.
Ciekawie za to w ML - padło bardzo dużo liczb pierwszych [aż 8] i aż 11 nieparzystych z przedziału 1-40... Naiwni powiedzą, że zaczęły nadrabiać ;)
Jutro wypróbuję sposób gry w ML, który wczoraj opisałem, może się uda i nie będę w plecy.
W DL za to dość przyjazne losowanie - niestety, jak zawsze - nie dla mnie.
Ciekawie za to w ML - padło bardzo dużo liczb pierwszych [aż 8] i aż 11 nieparzystych z przedziału 1-40... Naiwni powiedzą, że zaczęły nadrabiać ;)
Jutro wypróbuję sposób gry w ML, który wczoraj opisałem, może się uda i nie będę w plecy.
lubek49, nie wcinaj sie, przecież grzecznie prosze, Pasko się nie obraża, to czego chcesz,jak umoczyłeś to nie wyżywaj się na innych.
Witam,kilka słów do odpowiedzi LEO,uważam,że zachowanie tego pana poprzez jego wpis jest wysoce agresywne i świadczy o nie do kończ czystych intencjach.Z jaką butą i bezczelnością wyraż się o starszym schorowanym człowieku,który zapewne ostatnie pieniadze traci na grach hazardowych,a przecierz,kiedyś zapewne stać go było na napiwki i inne gesty.Niestety obawiam się,ze tracił pieniądze nie tylko w grach typu lotto,ale i w innych jak kasyna,wyscigi itp. Pozdrawiam Tri przecinek.
Witam!!! Pusciłem sobie wczoraj system 7 DL z następujacymi liczbami 9,19,25,31,36,44,48 i oczywiscie lipa ,ale patrze sobie na wyniki multi i kuzwa ocza nie wierze 7/7 plus z moich liczb na duzego... "magia liczb" jakby to "Kaczor" powiedział
Do wpisu 20932,Zgadza się Beezop,ale właśnie na takich ludziach jak ten staruszek ja ty i każdy kto topi kasę w te beznadziejne gry jak M.L. D.L i inne spółka T.S.S.A zbudowała przez lata swoją potęgę i jest liderem na rynku gry.Profity ma z niej głównie zarząd i znajomi królika,bo reszta szarych pracowników zarabia nędzne grosze ( mały procent od sprzedaży kuponów)Za to Spółkę stać na wiele nawet na przejęcie 138 ha gruntów t.j terenów W.K.na jednym z najatrakcyjniejszym miejscu w Warszawie.Gracz jest tylko narzędziem w tej strategii i jestem i będę przeciwko ludziom,którzy im jeszcze w tym pomagają,a kto to jest to powinieneś się domyślić.Zresztą sami się odezwą,albo mnie wykasują Pozdrawiam Triprzecinek.
Triprzecinek to co piszesz jest wszystkim wiadome ,to tak jak bym napisal ze kolo jest okragle i dlatego sie toczy .Ty napisz jakie przedsiewziasc srodki aby oni zaczeli tracic a my wygrywac przeciesz to musi dzialac w obie strony wiec daj konkretna recepte i takie rozwiazania co bysmy byli zadowoleni, I grubo sie mylisz ze wszyscy przegrywaja,z tym sie nie zgodze,bo mozesz mnie nazwac jak chcesz ale ja wygrywam i jestem zadowolony,pewnie ze chcialbym wiecej ale sie nie da wiec lykam to co mi kapnie ze stolu panskiego i zapewniam cie ze nie narzekam.tam gdzie widze ze nie mam szans to nie gram i koniec wiem ze nie bede mial 6 wiec nie gram w Duzego lotka i kazdy gra tam gdzie widzi szanse wygranej.Ja nigdy sie nie ustawie na cale zycie ale na zycie idzie zarobic a sa tacy co maja nadzieje i wielu juz jest ustawionych a byli w tej samej grupie co ty i jak bys wczoraj trafil 6 to bys chwalil lotto pod niebiosa dlatego punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia .Wielu gra i wygrywa a ty nawet nie masz o tym pojecia bo skad mozesz wiedziec nie wszystko jest napisane takie jak ja wygrane nie sa nigdzie podawane do publicznej wiadomosci a szkoda bo bys sie przkonal ze mozna .A teraz idz na sloneczko i pomysl nad metoda zeby oni nazekali ze my ich wydudkali moze ci sie uda jak juz wymyslisz to sie odezwij bedziemy ci wszyscy wdzieczni .pozdrawiam i zycze wygranych ,uciekam na tarasik do sloneczka ale myslami jestem z toba .
Cele strategiczne spółki:to m.innymi;Budowanie w społeczeństwie przekonania o możliwości wygrania przez każdego i
Cele strategiczne spółki:to m.innymi;Budowanie w społeczeństwie przekonania o możliwości wygrania przez każdego i szansie na "spełnienie marzeń"
Te ostatnie dwa słowa są napisane przez organizatora w cudzysłowie,a cudzysłów oznacza przenośnię.To znaczy,że tą drogą nigdy nie dojdziesz do celu.Trudno nazwać wygraną 2 zł za wygraną skoro pieniądze jakie należy wpłacić aby ją uzyskać to 2 zł 50 gr.Szanse na uzyskanie tej "przegranej" wynoszą 1:7,a szanse na główną wygraną 1:14000000.Tylko naiwniak może w tym układzie upatrywać szans na wygranie.Koguciku zejdź ze słońca bo widać że ci zaszkodziło,a masz z tego co napisałeś sporo do odegrania.Powodzenia.
Te ostatnie dwa słowa są napisane przez organizatora w cudzysłowie,a cudzysłów oznacza przenośnię.To znaczy,że tą drogą nigdy nie dojdziesz do celu.Trudno nazwać wygraną 2 zł za wygraną skoro pieniądze jakie należy wpłacić aby ją uzyskać to 2 zł 50 gr.Szanse na uzyskanie tej "przegranej" wynoszą 1:7,a szanse na główną wygraną 1:14000000.Tylko naiwniak może w tym układzie upatrywać szans na wygranie.Koguciku zejdź ze słońca bo widać że ci zaszkodziło,a masz z tego co napisałeś sporo do odegrania.Powodzenia.
Do 20934 - chodziło mi o to, że posądziłeś dziadka zaraz o hazard na wielką skalę, kasyna, wyścigi konne i Bóg wie co jeszcze. Takich ludzi jak ten dziadek jest na pęczki, grających mniej lub bardziej regularnie ale odsetek tych, co oprócz lotka grają jeszcze w inne hazardowe gry jest raczej niewielki. Znam mnóstwo osób, które w totku nie widzą nic złego ale nawet meczu by nie obstawili, bo ich już odrzuca taka forma hazardu. Sam zresztą do nich należę.
Ale podpisuję się pod wypowiedzią kogucika - mimo tego, że stawki proponowane przez TS, ceny zakładów itp. są złodziejstwem, to nie można powiedzieć, że każdy jest przegrany. Codziennie ktoś wygrywa po kilka tysięcy, w Express Lotku co losowanie prawie po kilkadziesiąt-kilkaset tysięcy, minimum raz na tydzień ktoś dostaje parę milionów z Dużego Lotka... Wygranych jest całe mnóstwo i absolutnie każdy ma identyczną szansę się do nich pewnego dnia zaliczyć. Możesz uważać, że twoja szansa jest tak niewielka że nigdy ci się nie uda - ale dokładnie taką samą szansę miało tych ponad 600 już osób, którzy dzięki TS są milionerami i żyją jak lordowie. Gdyby oni tego jednego dnia byli racjonalistami to dziś dalej żyliby jak ty czy ja.
Ale podpisuję się pod wypowiedzią kogucika - mimo tego, że stawki proponowane przez TS, ceny zakładów itp. są złodziejstwem, to nie można powiedzieć, że każdy jest przegrany. Codziennie ktoś wygrywa po kilka tysięcy, w Express Lotku co losowanie prawie po kilkadziesiąt-kilkaset tysięcy, minimum raz na tydzień ktoś dostaje parę milionów z Dużego Lotka... Wygranych jest całe mnóstwo i absolutnie każdy ma identyczną szansę się do nich pewnego dnia zaliczyć. Możesz uważać, że twoja szansa jest tak niewielka że nigdy ci się nie uda - ale dokładnie taką samą szansę miało tych ponad 600 już osób, którzy dzięki TS są milionerami i żyją jak lordowie. Gdyby oni tego jednego dnia byli racjonalistami to dziś dalej żyliby jak ty czy ja.
Do dav79: ile ja już takich sytuacji miałem, a regularnie gram dopiero od paru miesięcy. Ale zawsze sobie powtarzam, że to znak, że jestem już bardzo blisko ;) Głowa do góry!
Dzisiaj zapuściłem sporo zakładów na Multilotka - 5 parek i jedna 10 z plusem z nich, wystarczy trafić jedną parkę i wyjdę prawie na czysto, zobaczymy wieczorem co będzie.
Dzisiaj zapuściłem sporo zakładów na Multilotka - 5 parek i jedna 10 z plusem z nich, wystarczy trafić jedną parkę i wyjdę prawie na czysto, zobaczymy wieczorem co będzie.
Trujprzecinku wlasnie zeszedlem ze slonca zeby zobaczyc cos wymyslil i rozczarowalem sie ty albo nie chcesz zrozumiec albo dalej nic nie wymysliles napisze ci to bardzo wyraznie :Otoz gdybym teraz dodal kapital do wygranej to moj kapital bylby w wysokosci 14.600 zeta ale ja wygranych nie dokladam do kapitalu A dla mnie kapital zainwestowany to 10.000 zeta wiec teraz musze odegrac 3072 zeta do pelnego kapitalu a wygrana jest odlozona ,malo tego ja do kapitalu nie doliczam wygranych z innych zakladow jak zakresy w numerku P/NP duzy lotek numerekP/NP. strata powstala na P/NP multilotek i tylko w ten sposob musi byc odegrana ,nie umie ci tego inaczej wyjasnic ale jak bys bardzo chcial wejdz na forum masz tam dokladnie napisane co i za ile gram i ile wygrywam codziennie i policz albo zacznij grac jak stracisz to ja ci oddam tylko mi napisz zebym wiedzial jak grasz chyba ze 50 zeta dziennie to dla ciebie malo to trudno poloj dalej na 6 i nadawaj na caly swiat,zapewniam cie ze wielu zyje dobrze z tej gry tylko dysponuja kapitalem nawet i 30 000 zeta ale ty o tym nawet nie wiesz i nikt sie nie bedzie publicznie chwalil .Reszte sobie dospiewaj i pomysl dalej moze juz w cieniu bo na sloneczku ci to nie wyszlo pozdrawiam.
dodam tylko ze moj plan zaklada wyjsc na 0 za 20 dni i co wtedy powiesz jakich argumentow uzyjesz jeszcze zeby mi wmowic ze jestem do tylu .Chyba ze jestes poslem Kurskim on potrafi wszystko wymyslec.A moja gre mozesz sledzic na forum wiec tu nie bedzie sciemy tylko fakty i to do udowodnienia jak bys bardzo chcial ,wiem ze cie nie przekonalem ale ja tez jestem uparty wiec trafila kosa na kamien.W tej chwili jestem w trakcie liczenia nowej progresi zeby zwiekszyc dochodowosc ,podam ci przyklad jak na zakresie w razie trafienia na czysto zarabialem 5 zeta to teraz zwiekszam srodki tak aby zarobic 10 zeta czyli wszystko podwojnie i do boju,glowa do gory Jeszcze wygrasz i wtedy dopiero bedziesz sie chwalil jak to rozbiles bank lotto wszystko przed toba tylko nie narzekaj bo plakac sie chce.Graj i mysl bo to dgoga do sukcesu innej nie ma,pozdrawiam
To uzasadnij swoj pobyt na tej stronce trujprzecinku bo albo masz nie rowno pod sufitem albo trafiles tu na chybil trafil i piszesz bez sensu zeby zostawic slad po sobie dla potomnosci ,mnie raczej prezes sponsoruje zapewniam cie i pozdrawiam.
Rozumiem,na to wyznanie czekałem od początku,tak więc rację mają ci którzy pisali wcześniej,że jesteś na usługach firm bukmacherskich i wkręcasz porządnych ludzi w grę,a przynajmniej probujesz,bo wątpię,żeby znalazł sie drugi osioł,o przepraszam kogut,który byłby takim kretynem,żeby ryzykowć tysiące dla wygrania kilku lub kikunastu złotych.Taką kasę można mieć na lokacie i bez stresu.Ale drób chyba myśli inaczej.Niepozdrawiam i nie liczę na mądrą odpowiedź
Ja nie typuje nie gram na liczby tylko zdarzenia do liczb mam tak zezowate szczescie ze nie osmiele sie napisac bo nie wyjdzie napewno juz niektorzy sie o tym przekonali,a liczby pojedynczo ktore wysylam wybieram na zasadzie dawno nie bylo to znaczy ze bedzie i tak jakos leci pozdrawiam.
Terry,on pewnie występuje pod nickiem zniszczyć lotto i jest na liście pierwszy w dzisiejszych typowaniach,żeby się zapisać w historii tej gry..........HEHEHEHE
Witam,tak dla ciekawostki czy to wejdzie..."" dziś,lepiej żeby nie,jeszcze kwiecień jest ...:
16,20,30 i 64,70,80
16,20,30 i 64,70,80
POZDRO dla MATYCZA,KOGUCIKA,MARIO,EllI,Beezqpa,ZUZI D., no i kto tam jeszcze...?
Kogucik dziekuje za pamiec wszystkiego najleprzego OPA pozdrawiam
ja chcę............
No nie badz smieszny na lokacie czy ty wogole znasz sie troche na inwestowaniu kasy posluchaj zeby ci bylo lepiej liczyc przyjme oprocentowanie roczne na 10 % nie ma takiego ale niech bedzie wplacajac 10 000 zeta masz po roku 1000 zeta zysku czyli miesiecznie 84 zeta a ja 200 zeta mam codziennie za wyjatkiem rownowagi i przelicz teraz ciemnoto jedna jak to sie ma do lokaty i nie wkurzaj mnie takim piepszeniem jestes tuman do kwadratu mam podstawy tak twierdzic bo przyklad ktory dales informuje mnie ze jestes glupszy od cipiego lba wiec nie osmieszaj sie z taka lakata juz bys moze mnie na gielde wyslal bo tam stopa zwrotu wieksza ale na lokate a moze obligacje ,teraz dales swiadectwo swojej glupoty wiec juz nie warto z toba dyskutowac bo juz wiem jaki poziom wiedzy prezentujesz .
OPA - zgoda - niech będzie , widzę , że czujesz świeżą krew - dam 3,5% to i tak wbrew moim zasadom .
Kogut,to menda tuman prostak,pajac,idiota,wariat,imbecyl
to co napisałna mnie w dziale Typujemy/parzyste/niparzyste uprawnia mnie do tej oceny.Wciska się wszędzie gdzie może ze swoim dziobem.Prostak z niego jak stad do księżyca,albo jeszcze dalej...............
to co napisałna mnie w dziale Typujemy/parzyste/niparzyste uprawnia mnie do tej oceny.Wciska się wszędzie gdzie może ze swoim dziobem.Prostak z niego jak stad do księżyca,albo jeszcze dalej...............
Napisałem,że nie oczekuję mądrej odpowiedzi,i tak się stało.Nie pozdrawiam.
Witam po dłuższej przerwie.Przeczytałem pobieżnie wpisy na wszystkich forach i stwierdzam co następuje;
brak poprawy we wpisach w zakresie:
ortografii
interpunkcji
składni zdań
Odnośnie wyników typowań w zasadzie się nie wypowiadam,ale z treści wnioskuję,że są mierne,jedynie kogucik19 odnosi sukcesy.
Odnośnie kultury dyskusji,to jest bardzo niska,a niektórzy obrażają na forum nawet nieliczne kobiety.
Wniosek może być tylko jeden
Spółka Lotto S,A, za mało pobiera na kulturę i będę za tym aby opłatę zwiększono z 0,50 do 1 zł przy najbliższym podniesieniu cen za 1 zakład.Wyjdzie to wszystkim na dobre.Pozdrawiam.
brak poprawy we wpisach w zakresie:
ortografii
interpunkcji
składni zdań
Odnośnie wyników typowań w zasadzie się nie wypowiadam,ale z treści wnioskuję,że są mierne,jedynie kogucik19 odnosi sukcesy.
Odnośnie kultury dyskusji,to jest bardzo niska,a niektórzy obrażają na forum nawet nieliczne kobiety.
Wniosek może być tylko jeden
Spółka Lotto S,A, za mało pobiera na kulturę i będę za tym aby opłatę zwiększono z 0,50 do 1 zł przy najbliższym podniesieniu cen za 1 zakład.Wyjdzie to wszystkim na dobre.Pozdrawiam.
Jestem chyba tutaj jednym z najstarszych bywalców stronki Janusza, przykro się czyta tak złośliwe i "puste" opinie. Jest to powód gdzie ludzie od multilotka juz sie nie wypowiadają. Pozdrawiam i przemyślcie to.
Stary durny koniu zaprezentuj swoje osiagniecia zanim mnie zwyzywasz tak ci latwiej bo anonimowo tylko tchurze tak postepuja niestety jestes gorszy od najgorszej lajzy bo brak ci odwagi coz mozna ci napisac tak moj dziob bedzie wszedzie tepil chamstwo jakie ty uprwiasz i tyle .
eeelllaaa, do Ciebie piszę, bo reszta to oszołomy, tylko się kłucą
Przekonałem zięcia i zagralismy dzisiaj za 150
na parkę 38,73. Pozdrawiam. przekonałaś mnie do trójek. prześpię to.
Przekonałem zięcia i zagralismy dzisiaj za 150
na parkę 38,73. Pozdrawiam. przekonałaś mnie do trójek. prześpię to.
No wreszcie te parzyste wyszly ja dzis odpucilem ale piec liczb mi weszlo czyli ponad 50 zeta zysku uwazam ze jestem zadowolony z losowanka pozdrawiam i gratuluje wygranych.
Kto po gada o typowaniach i systemach w multi wymiana doswiadczen zapraszam na gg 585 47 28. Marek, jk juz napiszesz do mnie to nie zapomnij sie przedstwic bym wiedzial z kim pisze
No i mój eksperyment się powiódł a na totalizatorze zarobiłem dzisiaj całe 50 groszy. Tym, co zapomnieli, przypominam, że posłałem 5 parek i jedną dziesiątkę z nich utworzoną z plusem [17,50 zł]. W dwóch parkach trafiłem po jednej liczbie, jedną parkę ustrzeliłem całą - plus nietrafiony, szkoda, bo byłem blisko. Jutro do odbioru 18 zł - dzień na + ;)
kto ma konto na bwin, opłaca się tam grać? Zauważyłem, że na obstawieniu 5 meczy na drużynę o niższym kursie za 2 zł można dostać ponad 30. Próbował ktoś tak grać? Wchodzi to mniej więcej czy nie? Ja z bukmacherką sportową nigdy do czynienia nie miałem, więc nie wiem...
krykus ale ta parka sie zawzieła noo:) mnie sie wczoraj udało trafic dwie inne parki.Widze ze ty puszczasz za większe kasy ja nie gram az za tyle.Opa dzięki za pamięc pozd.dla Ciebie również;)
witam wszystkich,za oknem wiosna,cieplutko,z nowymi siłami ruszam do kolektury na dziś wymyśliłam sobie taką[6]8,12,14,61,75,78 i [7]1,14,29,41,44,53,75pozdrawiam
wszystkich ruszać do kolektur acha dziś numerek!!!grać,grać,grać
wszystkich ruszać do kolektur acha dziś numerek!!!grać,grać,grać
witam wszystkich zrelaxowany po weekendzie zaraz coś zapodam tylko zrobie liczby w sobotnim losowaniu wpadły mi 3 trójeczki w dużego i jedna 3/5 w expresa nio krąze od pewnego czasu blisko bardzo blisko ale to jeszcze nie to ? a dziś numerek jest chyba kumulacjia ? a co jest naśmieszniejsze zawsze biore przy kumulacjiach jeden zakład dodatkowo na chybił w dużego lotka i właśnie jedna z 3 padła na ten zakład za 2 zł i obok była 4 czyli jest coś w tym na chybił ?
Dobra sawiam dziś na Tolka Banana heh ! Ok żartuje dziś stawiam na taki układ ;)
5,9,15,17,72/5
11,43,45,49,55,79/6
5,9,15,17,18,26,43,54,55,72/10 powiem krutko bowiem cz mnie goni musze znikać to są wybrane pareczki przedział 7-25 i 10-50 losowań zobaczymy czy się spotkają i dadzą mi kokosy ? pozdrawiam i do 22.00 !
5,9,15,17,72/5
11,43,45,49,55,79/6
5,9,15,17,18,26,43,54,55,72/10 powiem krutko bowiem cz mnie goni musze znikać to są wybrane pareczki przedział 7-25 i 10-50 losowań zobaczymy czy się spotkają i dadzą mi kokosy ? pozdrawiam i do 22.00 !
witam,oto moje 20 liczb 1,9,15,16,18,21,26,32,39,41,43,49,54,55,57,69,70,71,75,79
i systemik puszczam
wysokich wygranych zycze wszytskim!!!!!!!!!
i systemik puszczam
wysokich wygranych zycze wszytskim!!!!!!!!!
krykus do paraczek proszę podchodz ostrożnie.Parka potrafi nie wyjśc 100 dni.Nie jestem takim optymistą, że 38,73 wyjdzie do konca tygodnia.Powodzenia !!
kogucik19 co dzisiaj może wyskoczyc z jajka P czy NP????Jak myślisz ??
kogucik19 dzisiaj Banana Time równowaga.Przycajony pod bambusem odczekam do jutra.!!!!