Wpisy 20 785 – 20 884
24 kwietnia 2008 18:40 → 25 kwietnia 2008 23:50, 100 wpisów
Dziś błędem będzie typowanie 9 w numerku , pamiętajcie on dziś jest mój !
Obyś nie zbłądził Bracie SKRYBA i powodzenia bo tego nigdy za wiele.
jakby byli wszyscy idelalni to wszyscy byli bardzo bogaci - jakby nigdy nieposłali żadnego totka loterii, zakładu zdrapki itp. itd. to by mieli kupe szmalcu kasiory hajcu forsy kasy pieniąchów grajcarów do zajechania wystarczy przeliczyć to dopiero chajc ten kto nie gra to wygrywa he he
Bella34 , pomyliłaś się o 4 oczka ( to moja rezerwowa liczba ), Druid - pomyłka nie wchodzi w rachubę !
ano zobaczymy panie Skryba myślę że może być jeszcze coś z pierwszej 10-tki
hanys typuje multi czekejcie walna se piwko jedne dobre to tak 2 4 7 34 35 37 56 57 59 77
porka 2 66
i numerek 7 a reszta to 23 25 28 40
ida se co luknyc nara
porka 2 66
i numerek 7 a reszta to 23 25 28 40
ida se co luknyc nara
Nie ma planów, nie ma nic pewnego, za 5 minut wszyscy zostaniemy zaskoczeni, ahaha
Chyba przestaję grać w ML, to jedno wielkie oszustwo. Jeśli już to tylko u buka, zawsze ma się te 33,33% na trafienie. Dzisiaj poniosłem miażdżącą klapę - w ML m. in. 0/10, 1/10. W DL nie lepiej tylko 2x2. Eh... mam nadzieję, że komuś innemu się poszczęściło.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam.Trudno obstawilem P oraz NP ale nie jestem zadowolony z wyniku (ciesze sie ze nie bylo rownowagi)ogolnie klapa wiec dzis ogonek lekko zwisajacy i pocichutku na paluszkach do wersalki pod kolderke a ziarno moze na jutro zostawie .Pozdrawiam i gratuluje wygranych.
Pasko jest wspaniały. Trzeba czytać między wierszami. Wytypowałem parkę i jestem od 18-go 374 do przodu. Żadne czary, trzeba myśleć. Jak umoczę też dam znać.
Kuzwa ja oszołom dziś ide spać z podniesionym ogonkiem kuzwa weszłem w liczby weszłem dzis dwia razy 4/6 i 3 razy 3/6 w dużego kuzwa ciekawe ile płacą nie ma jeszcze wyników humorek mi się poprawił !!!
JAK bym posął dziś systemem 12 liczb co podałem na nik *** MARIO *** TO TRAFIŁEM NA PASCO 5/12 kuzwa ile to kasy ale kto wie 1800zł trzeba było wydac? ale dobre i 2 czwórki i 3 trójki walcze dalej w sobote dobranoc !!!
A dziś wyjątkowo posłałem tylko 20 zakładów i prosze weszły czesto padajaca 3 i parki ze sobą poprostu się zeszły do kupy i oto w tym całym biznesie chodzi !!!
Na koniec pozdrawiam wszystkich nie udaczników którzy tu dokuczają profesjionalistą !!!
O Mario! Gratuluję i dziękuję za pozdrowienia, z tym, że nikomu nie dokuczam:) Pozdrawiam:)
MATYCZU czy ja napisalem że to ty ? A jechałem sobie autkiem patrze o moze w tej kolekturze pośle tak przy okazji wchodze a tam pisze że 20 03.2008 padło 7/7 w multi zagadałem babke i mówie o moze dziś pani mi przyniesie szczęscie zawioze jej jutro bombonierke niech sie kobita ucieszy !
Mario gratulki!ciekawe kiedy wejdzie ta p....44?może ktoś ma przecieki?
hahhah ale heca 43 zł za 4 a za 5 płacili 2400 szok ale mario cianko wygroł takie nieskie wygrane szokujące
no to humor mi sie zepsuł za wszystko wezme mniej niz w wtork za jedna 4 trudno przeboleje
Serdecznie gratuluje wygranej i ciesze sie ze akurat tobie sie udalo ***Mario*** .bedzie jeszcze lepiej pozdrawiam i gratuluje.
O Mario! Skoro nie dużo płacą, proponuję, żebyś szanowną kolektorkę poczęstował tylko jedną czekoladką z bombonierki mówiąc jak pewien Forrest: "...życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo ile trafisz w DL" :)
czyli jaki morał ? ludzie grają moim sposobem przedział 10-25 losowań czeste parki i trójki
Bella34 -mnie daje ostatnio dużo satysfakcji, przynajmniej nie muszę kupować bombonierek dla kolektorek:) Pozdrawiam:)
ALE to jest dziwne są podane wygrane na głownej stronie ts a nie ma wyników sa stare z wtorku
...nic się Mario nie przejmuj, i tak do przodu jesteś. Tobie też się bombonierka należy:)
HANYS mi wystarczy max 50 wiecej nie widze potrzeby i tak w miesuiącu kazdym w dużego jestem na plus a w multi na minus
i nie pisz mi głupotów bo to sie leci na minus chyba ze wygrosz 5 albo 6 ake głupotów mi nie pisz
Matyczu te autko akurat mam do ścigania się szkoda mi by było to jest egzeplasz w sztukach robiony ale mam jeszcze jedno mersia nie mam potrzeb sprzedawania autek żeby grac dobrze zarabiam nie jetem tesz desperatem
Ide spać debatujcie dalej rano do pracy zarabiać na lotto dobranoc!!!
Oki,poważnie Mario -nie uwierzę niestety, żebyś w DL był notorycznie do przodu, bo to jest po prostu niemożliwe.
yno desperat wysyło tyka zakładów co ty normalny człowiek wsyło najwyzej do 10 zakładów a 6 yno padją na 2 kub 3 zakłady chybił
Hanys tak włąśnie jak ty mysli i ma podejscie do grania 90 % ty pascowiczów a potem ubliżają w zości bo przegrali 4 zł czy 10
jo niezałuja jak przegrom 4 albo 10 zł ale jagby zech przegroł tyle co ty by zech sie załomoł
Mario, zakładając, że grasz 20 zakładami czyli za 40 zeta, i przyjmując, że jest 13 losowań w m-cu -to daje 520 zeta miesięcznie, 6240 złotych rocznie, ponad 62 tys. PLN przez 10 lat gry w DL. Czy jesteś pewien, że jesteś do przodu w DL? Ja niestety pozostanę zwolennikiem bardziej ostrożnej gry:) Pozdrawiam:) Powodzenia:)
Wygrane są po prostu śmieszne. Za 4/6 43 zł, a za 5/6 niewiele ponad 2000zł. Za 2000 zł to ledwie miesiąc człowiek normalnie może sobie pożyć...
Masz rację Pasko, wygrane dzisiejsze mniejszego stopnia są śmieszne. Ale za to zarząd TS ma na pewno za co przyznawać sobie premie i nagrody. Pozdrawiam.
Macie racjie nie pamietam tak niskich wygranych szok 2000 to opłaty i waciki dla babki fastwudy a gdzie reszta zycie ?lotki Rembiszewski wyjdzie 13 razy po 2 tyś za raz z pewnościa
matycz CZESTO ZAMYKAM MIESIAC na zero w dużego dlatego że to co mam na plus przegrywam w multi oczywiście nie sa to setki ale masz racje wżyciu utopiłem wiecej niż piszesz nie licząc lotka w niemczech gdzie kupon kosztuj mnie okolo 10 euro za 6 zakądów tam też troszke utopiłem ale odbije ! jestem cierpliwy i wiele nauczek w życiu nauczyło mnie pokory do gry gram z umiarem do swoich możliwości finansowych
Poza tym jak tu byc do przodu jak się gra 7 dni w multi w numerk w expresa w dużego i w profesjionala za miesiąc wejdzie keno kuzwa pare srok na raz za ogon ciągam he he
Mario, ja w ogóle proponowałbym Ci bardziej skupić się na ML. Choćby z takiego powodu, że tu wiesz z góry ile możesz wygrać. Wygrane są gwarantowane i codziennie możesz teoretycznie wygrać astronomiczną sumkę. Myślę, że piątka w DL nie satysfakcjonowałaby Cię, a wiesz jak trudno trafić 6/6. O innych "wyższościach" ML nad DL już kiedyś pisaliśmy. Ale gust nie podlega dyskusji, a przyzwyczajenie jest naszą drugą naturą...:)Dobranoc, żeby grać, trzeba spać:)
DL jest nieopłacalny, to fakt, ale w to się gra tradycyjnie - tylko dla 6/6, na mniejszych wygranych się przeżyć nie da. ML jednak nie polecam pod żadnym pozorem - chociaż ostatnio zacząłem sobie grać rekreacyjnie [jak wydrapię 2 zł to kupuję multika zamiast drugiej zdrapki]. Dzisiaj posłałem i trafiłem 4/6 - niby durne 8 zł ale jutro ślemy numerka za darmo przynajmniej...
Na TSN wysłałem 10 zakładów i kurde mam 2x 2/4, w dużym na 3 zakłady prawie trójka [u mnie 34 - padło 35]. Nie narzekam, bo kulki zaczęły mi pomyślnie wypadać - parę dni temu 3/6, teraz ML... Dobra passa wraca, ciekaw jestem czy coś z tego będzie.
Ps. A wygrane dzisiaj w DL to faktycznie przesada
Na TSN wysłałem 10 zakładów i kurde mam 2x 2/4, w dużym na 3 zakłady prawie trójka [u mnie 34 - padło 35]. Nie narzekam, bo kulki zaczęły mi pomyślnie wypadać - parę dni temu 3/6, teraz ML... Dobra passa wraca, ciekaw jestem czy coś z tego będzie.
Ps. A wygrane dzisiaj w DL to faktycznie przesada
Ps. Zauważyliście, że dzisiaj padło rekordowo dużo 7/10? Ponad 2 razy więcej niż zazwyczaj. Czyżby ludzie posyłali 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10? :D
Lepiej grać w express lotka niż dużego lotka wyplata za czwórkę prawie 20-krotnie większa niż w dużego przy podobnych szansach trafienia.
Wczoraj ktoś zaszalał i trafił 7/10 z plusem ze stawką x100,a to daje niebagatelną wygraną......
Kierunek strategiczny spółki lotto,to osiągniecie jak najwyższych korzyści dla społeczeństwa,w formie wpłat do budżetu,sponsoringu sportu i kultury i innych ( o których nie wiem) Gracz wydaje się w tej strategii postacią drugoplanową zazwyczaj dostarczycielem środków na w/w cele.
Gratulacje dla Piotra z Reading za 5/5 w Typowaniach.Oby tak dalej.......
człowieku, a po co to komuś kupować jak na tej stronce mamy systemy za friko???
Realizacja kierunku strategicznego wiąże się z zatrzymaniem w spółce tylu środków ile jest potrzebnych do realizacji inwestycji,które przyczynią się do wzrostu wpłat.(LOTTO przejęło tereny Wyścigów Konnych na Służewcu w 30 letnią dzierżawę)Było to możliwe dzięki wam graczom.LOTTO buduje szkoły i stadiony i chwała mu za to.
http://www.multipasko.pl/analizer/
Jak widać wczoraj 3-ci raz w historii padło 7 liczb z przedziału 1-10.
Jak widać wczoraj 3-ci raz w historii padło 7 liczb z przedziału 1-10.
Dzięki Pasko za tak optymistyczną wiadomość.Na jej [podstawie łatwo obliczyć,że grając od początku istnienia gry]wpłaciliśmy dla lotto 4000 zł a wygraliśmy 280 zł
To się nazywa duża opłacalność?
To się nazywa duża opłacalność?
do wpisu 20853.Wybierając losowo jakikolwiek układ 10 liczb,uzyskujemy podobny wynik 3 razy 7/10 wynika to z rachunku prawdopodobieństwa
Wynika także z tego to że niema prostych zależności co do występowania częściej lub rzadziej określonych liczb.To dzieło przypadku,o ile kule są jednakowe i o tej samej wadze i temperaturze.Pozdrawiam.
Wynika także z tego to że niema prostych zależności co do występowania częściej lub rzadziej określonych liczb.To dzieło przypadku,o ile kule są jednakowe i o tej samej wadze i temperaturze.Pozdrawiam.
TEN CZAT BEZ OSZOŁOMÓW JEST NUDNY.OSZOŁOMY WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jest trafilem 4/6 w DL
dzis TS NUMEREK ML ML PLUS GRAC GRAC JUZ DO KOLEKTUR MARSZ !!!!
dzis TS NUMEREK ML ML PLUS GRAC GRAC JUZ DO KOLEKTUR MARSZ !!!!
Do wpisu 20854:
Weź pod uwagę, że są jeszcze mniejsze wypłaty, po 2,4,12 zł - spokojnie by się z 800 zł uzbierało ;)
Weź pod uwagę, że są jeszcze mniejsze wypłaty, po 2,4,12 zł - spokojnie by się z 800 zł uzbierało ;)
DZIŚ MOŻE TO PADNIE ?
1,16,18,54/4
1,18,44,54,77/5
1,16,17,18,21,57/6
1,16,17,18,21,33,43,49,57,79 z ( + ) miłego dnia i dużo wygranych !!!
1,16,18,54/4
1,18,44,54,77/5
1,16,17,18,21,57/6
1,16,17,18,21,33,43,49,57,79 z ( + ) miłego dnia i dużo wygranych !!!
Do wpisu 20859
W takim razie weź pod uwagę
3500 losowań x 1,25=4350
i 507 losowań x 2,50=1267,50
Razem:5617,50 zł-800=4817,50
Zatem strat większa niż w pierwszym wyliczeniu.
W takim razie weź pod uwagę
3500 losowań x 1,25=4350
i 507 losowań x 2,50=1267,50
Razem:5617,50 zł-800=4817,50
Zatem strat większa niż w pierwszym wyliczeniu.
bynajmniej nie napisałem tego żeby bronić Multilotka - ta gra to pomyłka, a o jej totalnej nieopłacalności dla graczy świadczy kampania marketingowa jaka jest jej poświęcona.
Kto gra w Express Lotka? Mało kto. A wygrana główna na poziomie tej z ML, z tym, że trafić ją 10 razy łatwiej a zakłady 2x tańsze
Kto gra w Express Lotka? Mało kto. A wygrana główna na poziomie tej z ML, z tym, że trafić ją 10 razy łatwiej a zakłady 2x tańsze
Oj za pare dni szyjkuje sie MULTI 5 w warszawskich kolekturach juz monitory zamontowane do odladania losowania co 5 min !! oj bedzie sie dzialo !!
SKRYBA - dobrze GRAJ !!
NUMEREK moze i trafisz hehe ale 4/4 napewno NIE!!
NUMEREK moze i trafisz hehe ale 4/4 napewno NIE!!
20845. "Wczoraj ktoś zaszalał i trafił 7/10 z plusem ze stawką x100,a to daje niebagatelną wygraną...... " , czyli : 2,5 x 100 + 2,5 x 100 = 250 + 250 = 500 PLN, na jedno losowanie, czyli biedny nie był i jeszcze se wygrał :-)
Tak właśnie większość z graczy wygrywa nie liczą przegranych tylko chwalą się nikłymi wygranymi.Niektórych łatwo wskazać na tym czacie.......
niedługo to będziecie się czepiać co jem i piję...kiedy chodzę do toalety itd
KOCHAJMY OSZOŁOMÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAZDY OSZOŁOM TO TWÓJ KUMPEL PO FACHU
KAZDY OSZOŁOM TO TWÓJ KUMPEL PO FACHU
Witam i dzis ten dzien nazywany szczesliwym odzyskana kasa i NP gora dzis z podniesionym ogonkiem udam sie na zasluzony odpoczynek ale przed zasnienciem cos podziubiemy z kurka .Dobranoc i gratuluje wygranym do jutra pozdrawiam .
jeśli bym wziął np 40 liczb i zrobił z nich pary ale tylko koło siebie(liczby-sąsiednie)1,2 .2,3.3,4 itd,połączyć je piecioma parami w dziesiątki ile byłoby zakładów
Oj, dzisiaj kulki dla mnie niedobre. Ale co tam, ważniejsze, żeby się wyspać a jutro obudzić. Dobranoc wszystkim!
Co do Multilotka - mam taki pomysł, żeby wybrać sobie 5 par liczb - posłać je na 2 skreślenia osobno i na 10 skreśleń wszystkie razem. Koszt - 15 zł a już przy trafieniu 1x 2/2 nam się zwróci, 10 dla ściemy, żeby w razie pecha [jak padną liczby ale nie w tych parach co posłaliśmy] też trochę grosza odzyskać. W najbliższym czasie wypróbuję, dwa razy kolacji można nie zjeść, hehehe