Wpisy 200 518 – 200 617
30 grudnia 2010 16:01 → 30 grudnia 2010 20:45, 100 wpisów
Ciekawa metoda, ja puszczam takie liczby jak mi intuicja podpowiada
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"angielski>>a kto cie dzisiaj kopnoł
parzysto-kopytny/
czy nieparzysto-kopytny/
typuj rac*** wszystko na c***/
parzysto-kopytny/
czy nieparzysto-kopytny/
typuj rac*** wszystko na c***/
a widzieliście tą górę pieniędzy przegraną w ostatniej kumulacji przez was, którą T.Sik wystawił w Złotych Tarasach/
Robi wrażenie...
Na szczęście moich tam tym razem nie było/

Robi wrażenie...
Na szczęście moich tam tym razem nie było/

chyba T.Sik, ma wyrzuty sumienia, jak rozdaje za darmo wygrane zdrapki.
albo cosik mu się pomięszało/

albo cosik mu się pomięszało/

ja też do tej kupki dorzuciłem,nie liczyłem,ale pewnie sporo,od 3lat żadnej poważniejszej kaski od TS nie udało mi się wytargać,i będę naiwnie uparty,i dziś też pukoniki puszczam...jakaś dewidenda w końcu mi się należy chyba
den ,ja na tamten rok nie narzekam natomiast ten wymaga bardzo trafnego minimum 8/8 żeby był zaliczony do udanych
bartek102Wysoko sobie ustawiłeś poprzeczkę,mi wystarczy7/7,ale to już chyba nie w tym roku...
HEJKA WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z KOLEKTURY.... W KENO TRAFIŁAM 2/9 CZYLI NIC NIE WYGRAŁAM,A SZKODA. W ZDRAPKACH JAK NA RAZIE 2 ZŁ ZUZIA WYDRAPAŁA

mala<<<<<<<wyłącz Caps Locka, bo wygląda twój wpis jak krzyk, a chyba aż tak bardzo nie przeżywasz tego 2 zł..
no chyba że to już ostatnie

no chyba że to już ostatnie

Ahh... ta Zuzia,strach pomyśleć jak podrośnie,najmniejszym paluszkiem wydrapie z 2o.ooo

angierski>>>>> osoba ktora trafila 3 szostki w lotto gra tak 3 liczby takie same we wszystkich zakladach i 3 rozne .Lepiej grac wiecej zakladow na 1 losowanie niz po 1 czy 2 wysylac na kazde
w mojej i męza zdrapkach nic nie było. wychodzi na to że Zuza sama musi wybierać zdrapki

Albinlotto - odnośnie wpisu nr 200537, to skąd to wiesz, jak gra ta osoba? Znasz ją?
magdunia>> widze ze dolaczylas do ekipy pasko 

Blondas>> w gazecie byl kiedys artykul o tym graczu
.

Proponuję grać przez kilka losowań taką siódemeczką:
4,14,34,46,74,78,80
Przez kilka lat grania wydaje mi się, że lepiej zdecydować się na typowanie z liczb tylko parzystych lub nieparzystych.
Oczywiście dotyczy to przede wszystkim typowań na mniejszą ilość liczb. Ja przyjąłem max 7. Co o tym sądzicie?
4,14,34,46,74,78,80
Przez kilka lat grania wydaje mi się, że lepiej zdecydować się na typowanie z liczb tylko parzystych lub nieparzystych.
Oczywiście dotyczy to przede wszystkim typowań na mniejszą ilość liczb. Ja przyjąłem max 7. Co o tym sądzicie?
jacek 74>> probuj moze akurat wpadnie ci ta 7

Blondas>> to bylo ze 2 lata temu tytulu nie stety nie pamietam. . Z reszta tam byl dosyc duzy artykul o "szostkowiczach w lotto" byla tez osoba ktora trafila 2 szostki na jednym kuponie ale to byl kupon systemowy na 9 skreseln
Albinlotto >> A może uda Ci się przypomnieć tytuł tego artykułu? Chociaż kilka wyrazów będących w tytule...
Blondas a to widziałeś (coś na temat)?
http://uwaga.onet.pl/38763,wideo,208633,gdzie_jest_milioner,gdzie_jest_milioner,reportaz.html
http://uwaga.onet.pl/38763,wideo,208633,gdzie_jest_milioner,gdzie_jest_milioner,reportaz.html
Blondas>>> widze ze tamat cie zainteresowal 

Albinlotto >> tak, zainteresowałem się nieco, bo każdy nowy pomysł gry wart jest przeanalizowania... Może jednak przypomnisz sobie ten tytuł... po tytule może da się odnaleźć artykuł.
prezes andrew >> znam tę sprawę, było o tym zniknięciu głośno... i nagle zrobiła się cisza. Są różne domysły związane z przyczyną zniknięcia szczęściarza.
prezes andrew >> znam tę sprawę, było o tym zniknięciu głośno... i nagle zrobiła się cisza. Są różne domysły związane z przyczyną zniknięcia szczęściarza.
Wędruś grasz w tego Sylwestra??

Panowie nie gdybać
wódkę mrozićććć, lakierki glancować, fraki szykować.... i kasiorkę

Panowie nie gdybać
wódkę mrozićććć, lakierki glancować, fraki szykować.... i kasiorkęmala557>>>

Blondas
według mnie to ten koleś z Wydmin po prostu wyjechał tam gdzie gleba urodzajna wódka zawsze zimna a kobity gorące!
według mnie to ten koleś z Wydmin po prostu wyjechał tam gdzie gleba urodzajna wódka zawsze zimna a kobity gorące!
mala1438
tak wysłałam Mini 3 zakłady + 2 na ch-t i MM 1x8/8 i 1x9/9
tak wysłałam Mini 3 zakłady + 2 na ch-t i MM 1x8/8 i 1x9/9
mala557>>>>> nie gralem moze jutro zagram
Osobą, która trafiła 2 szóstki i jest na 1 000 i 1 001 miejscu na polskiej liście miliarderów jest pan Franciszek Szpucha. Kupony wysłał w Nakle.
znów mamy podobnie ja w mini mam 3 zakłady +2 na chybił trafił i mm 1x9/9
mala juz wyslane
a ta nasza parka to u ciebie są liczby jako najmniejsze? parka i trzy pozostałe są większe?
a ta nasza parka to u ciebie są liczby jako najmniejsze? parka i trzy pozostałe są większe?to pomoze ci typowac na kolejne losowania. Nie powtórzysz piątki która juz byla. twojej piątki nie ma na żółto?
ok jak jakaś wypadnie z tą parki po prostu za żółto odznaczysz i tak mozesz se pilmowac piątki z tą parką

Mag.. . Witaj.. .
Nie gram.
Nie gram.

korn748 tak dawno już tej Naszej pareczki nie było, więc dziś jest duża szansa, że wpadnie

dziś nie mogłam sobie odmówić w kolekturze losika i wzięłam super rzut - trafny na kwotę 2zł

co ja widzę
Darek....jakiś prywatny lot? 270 x 2 w tak krotkim czasie?
Okazało się,że usterka nie leżała po naszej stronie i zawrócili nas z trasy.Teraz będziemy razem pełnili wartę o 22.15

Chcesz pożyczyć cyferki na 22
są w typowaniachdobrze...proszę bardzo...
zobaczymy co z tego wyjdzie..i będziemy stosować tą metodę na stałe jeśli przyniesie dzis zysk

zobaczymy co z tego wyjdzie..i będziemy stosować tą metodę na stałe jeśli przyniesie dzis zysk

pojutrze styczeń..pojutrze styczeń.