Wpisy użytkownika aga7190
Łącznie 318 wpisów w archiwum, pokazane od nr 194 427. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
te statystyki i systemy są do niczego,najlepiej opracować własny sposób na wygraną tylko trzeba duzo chęci i czasu 

chociaż powiem wam że jeśli ktoś zaczyna grać w totka to musi w to wierzyć że wygra i mieć takie nastawienie,po prostu gram i wygram na to czy na tamto.spotkałam juz tylu grających ludzi i czesto wygrywają ci co w to wierzą.
nawet jesli ktoś wygra to i tak się nie pochwali (dla bezpieczeństwa)

oczywiscie chodzi o większe wygrane bo takie małe to i ja co chwile cos mam

zgadza się krzysiu.są tacy co grają bardzo długo i nic a są tacy co trafiają dośc często
pracowałam nad totkiem ponad pol roku zeby wygrac i sie udalo,nie za duzo ale na wesele akurat starczylo
nawet jeśli podrożeje to i tak ludzie będą grać jak teraz,każdy chce wygrać.ja już wysyłałam za znalezione pieniądze i guzik z tego,teraz jak znajde to chowam.
jutro Adaś masz urodzinki to może wyślij sobie multi multi na jutro.np.weż swoją datę urodzenia i najbliższej ci osoby 

też prawda.poczekamy do nowego roku i zobaczy jakie zmiany będą w totku.
i teraz sobie przelicz ile byś zapłacił a ile byś miał zysku?nie opłaca się grać w multi multi , lepiej w mini
ale ja cie wcale nie chce przekonywać tylko ci napisałam o tych liczbach.sam musisz sobie dobrac trafne dla ciebie liczby.ale wybierz takie wiesz...... żebyś trafił w te urodzinki

moja gra to mini.czasmi zgram w multi i dużego ale słabiutko a w mini mam opracowane własne metody i powiem ci że nawet mi całkiem dobrze idzie
takie tam.... trzeba się długo napracować żeby tarfić.obserwujecie liczby każdą pokolei przez minimum pół roku....
analizujecie pokolei kazde losowanie i po jakimś czasie liczby same się ustawiają
ja pracowałam okolo pół roku i tyrzy miesiace przed slubem wygrałam 29000
jak siostra sobie znajdzie fajnego przystojniaka to wygram i zrobie jej weselicho takie jak ja mialam
ja tez za niedlugo koncze prace i uciekam prace i uciekam do domu
ja wchodze jak mam troche wolnego czasu w pracy bo w domu nie mam wcale czasu na to
wejdź sobie na stronę totka z najwyższymi wygranymi i poszukaj,tam jest dokładna data i wysokość wygranej.to była najmniejsza piatka w expresa
dostałam kartke w formacie A4 i tam było kilka informacji w ramkach,imie i nazwisko,kwota wygranej,numer kolektury,data,numer konta bankowego,itd.musze zerknac na to bo nie pamietam już tak dokładnie.
a czemu mnie pytasz o wygląd zaświadczenia?moge je zeskanować i przesłać ci meilem i zobaczysz.
powiem ci ze fajnie jest wygrać a zwłaszcza wtedy gdy masz określony cel,tak jak ja miałam wygrac na swoje wesele i tak się stało
za chwilke musze konczyć prace i uciekam do domu.jak nie zapomne tego zaswiadczenia to jutro wezme do pracy zeskanuje i ci wysle mailem
zwróćcie uwagę na to w który dzień wysyłacie totka,mi na przykład czwartek przynosi szczęście 

tak sama, chociaż zdarzy mi się też na chybił ale to mało kiedy,wolę sam skreslić
« PoprzednieKolejne 100 »