Wpisy 200 480 – 200 579
30 grudnia 2010 15:12 → 30 grudnia 2010 20:01, 100 wpisów
bartek102 

ok ja już skreśliłam mini multi i keno wystarczy tylko iść wysłać
w lotto nie gram. u nas chyba tych zdrapek nie rozdają... wczoraj jeden gościu pytał się o nie to w kolekturze nic nie wiedzieli

czy każdy darmowy los wygrywa/
i ile wygrywa/
i gdzie jeszcze dają darmowe/
i do kiedy/
i za ile można grać/
i co z tymi co zostaną/
i czy dostaniemy zwrot/
i ile wygrywa/
i gdzie jeszcze dają darmowe/
i do kiedy/
i za ile można grać/
i co z tymi co zostaną/
i czy dostaniemy zwrot/
Powiedzcie mi co to za durne prawo, od 12 roku życia puszczam totka, teraz ide mając 17 lat a w kiosku mówi do mnie "dowodzik"...

Rico te co mam to za każdy mam jeden zakład lotto a co do wygranych to po losowaniu Ci napiszę

ale czy każdy był wygrany/
bo durny kolektor, powiedział, że nie za każdy można dostać pukon/
bo durny kolektor, powiedział, że nie za każdy można dostać pukon/
Ale to ma swoje dobre strony
Kiedyś to ja tacie chodziłem i puszczałem zakłady, a teraz role się odwróciły i to tata śmiga 
Kiedyś to ja tacie chodziłem i puszczałem zakłady, a teraz role się odwróciły i to tata śmiga 
fajnie/
powiedzieć staremu;
Śmigaj z pukonami
Tylko nie wracaj bez wygranej!!
powiedzieć staremu;
Śmigaj z pukonami
Tylko nie wracaj bez wygranej!!
z płaceniem gorzej
kasa idzie z mojego "miesięcznego" funduszu
kasa idzie z mojego "miesięcznego" funduszuno tak zawsze gdzieś jest haczyk
ale do wygranej to wszyscy rączki wyciagają
ale do wygranej to wszyscy rączki wyciagają
rico, tak chyba zacznę robić 

Czesc, wlasnie sie zastanawialem jak to jest - czy lepiej puszczac systemem czy grac z losowania na losowanie ciagle po jednym zakladzie i okazuje sie ze systemem mamy mniejsze szanse niz puszczanie ciagle ale np po jednym okienku.
Przykładowo mamy 13 mln kombinacji w lotto. Numerujemy je kolejno 1...13mln i wybieramy 2 zakłady z tymże jeden o numerze parzystym, drugi z nieparzystym. Wiemy juz ze albo parzysta, albo nieparzysta kombinacja wejdzie wiec jeden zaklad jest z gory nietrafny. Hipoteza
Teraz inna opcja puszczamy parzysta i nieparzysta kombinacje po kolei najpierw na jedno potem na drugie losowanie. Jest szansa ze akurat trafimy wlasnie w parzysty numer, a drugim razem trafimy np nieparzysty wiec obie kombinacje są prawdopodobne do trafienia (zbiór dzielimy kombinacje na parzste / nieparzyste - wtedy jest okolo 6,5 mln kombinacji na kazdy zbior czyli 2 razy wieksza szansa).
Takie rozmyslania na koniec roku
, a w zasadzie to wszystkim zycze udanego 2011 roku, duzo prezentow i radosci 
Przykładowo mamy 13 mln kombinacji w lotto. Numerujemy je kolejno 1...13mln i wybieramy 2 zakłady z tymże jeden o numerze parzystym, drugi z nieparzystym. Wiemy juz ze albo parzysta, albo nieparzysta kombinacja wejdzie wiec jeden zaklad jest z gory nietrafny. Hipoteza

Teraz inna opcja puszczamy parzysta i nieparzysta kombinacje po kolei najpierw na jedno potem na drugie losowanie. Jest szansa ze akurat trafimy wlasnie w parzysty numer, a drugim razem trafimy np nieparzysty wiec obie kombinacje są prawdopodobne do trafienia (zbiór dzielimy kombinacje na parzste / nieparzyste - wtedy jest okolo 6,5 mln kombinacji na kazdy zbior czyli 2 razy wieksza szansa).
Takie rozmyslania na koniec roku
, a w zasadzie to wszystkim zycze udanego 2011 roku, duzo prezentow i radosci 
Ciekawa metoda, ja puszczam takie liczby jak mi intuicja podpowiada
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"Ciekawa metoda, ja puszczam takie liczby jak mi intuicja podpowiada
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"Ciekawa metoda, ja puszczam takie liczby jak mi intuicja podpowiada
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"angielski>>a kto cie dzisiaj kopnoł
parzysto-kopytny/
czy nieparzysto-kopytny/
typuj rac*** wszystko na c***/
parzysto-kopytny/
czy nieparzysto-kopytny/
typuj rac*** wszystko na c***/
a widzieliście tą górę pieniędzy przegraną w ostatniej kumulacji przez was, którą T.Sik wystawił w Złotych Tarasach/
Robi wrażenie...
Na szczęście moich tam tym razem nie było/

Robi wrażenie...
Na szczęście moich tam tym razem nie było/

chyba T.Sik, ma wyrzuty sumienia, jak rozdaje za darmo wygrane zdrapki.
albo cosik mu się pomięszało/

albo cosik mu się pomięszało/

ja też do tej kupki dorzuciłem,nie liczyłem,ale pewnie sporo,od 3lat żadnej poważniejszej kaski od TS nie udało mi się wytargać,i będę naiwnie uparty,i dziś też pukoniki puszczam...jakaś dewidenda w końcu mi się należy chyba
den ,ja na tamten rok nie narzekam natomiast ten wymaga bardzo trafnego minimum 8/8 żeby był zaliczony do udanych
bartek102Wysoko sobie ustawiłeś poprzeczkę,mi wystarczy7/7,ale to już chyba nie w tym roku...
HEJKA WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z KOLEKTURY.... W KENO TRAFIŁAM 2/9 CZYLI NIC NIE WYGRAŁAM,A SZKODA. W ZDRAPKACH JAK NA RAZIE 2 ZŁ ZUZIA WYDRAPAŁA

mala<<<<<<<wyłącz Caps Locka, bo wygląda twój wpis jak krzyk, a chyba aż tak bardzo nie przeżywasz tego 2 zł..
no chyba że to już ostatnie

no chyba że to już ostatnie

Ahh... ta Zuzia,strach pomyśleć jak podrośnie,najmniejszym paluszkiem wydrapie z 2o.ooo

angierski>>>>> osoba ktora trafila 3 szostki w lotto gra tak 3 liczby takie same we wszystkich zakladach i 3 rozne .Lepiej grac wiecej zakladow na 1 losowanie niz po 1 czy 2 wysylac na kazde
w mojej i męza zdrapkach nic nie było. wychodzi na to że Zuza sama musi wybierać zdrapki

Albinlotto - odnośnie wpisu nr 200537, to skąd to wiesz, jak gra ta osoba? Znasz ją?
magdunia>> widze ze dolaczylas do ekipy pasko 

Blondas>> w gazecie byl kiedys artykul o tym graczu
.

Proponuję grać przez kilka losowań taką siódemeczką:
4,14,34,46,74,78,80
Przez kilka lat grania wydaje mi się, że lepiej zdecydować się na typowanie z liczb tylko parzystych lub nieparzystych.
Oczywiście dotyczy to przede wszystkim typowań na mniejszą ilość liczb. Ja przyjąłem max 7. Co o tym sądzicie?
4,14,34,46,74,78,80
Przez kilka lat grania wydaje mi się, że lepiej zdecydować się na typowanie z liczb tylko parzystych lub nieparzystych.
Oczywiście dotyczy to przede wszystkim typowań na mniejszą ilość liczb. Ja przyjąłem max 7. Co o tym sądzicie?
jacek 74>> probuj moze akurat wpadnie ci ta 7

Blondas>> to bylo ze 2 lata temu tytulu nie stety nie pamietam. . Z reszta tam byl dosyc duzy artykul o "szostkowiczach w lotto" byla tez osoba ktora trafila 2 szostki na jednym kuponie ale to byl kupon systemowy na 9 skreseln
Albinlotto >> A może uda Ci się przypomnieć tytuł tego artykułu? Chociaż kilka wyrazów będących w tytule...
Blondas a to widziałeś (coś na temat)?
http://uwaga.onet.pl/38763,wideo,208633,gdzie_jest_milioner,gdzie_jest_milioner,reportaz.html
http://uwaga.onet.pl/38763,wideo,208633,gdzie_jest_milioner,gdzie_jest_milioner,reportaz.html
Blondas>>> widze ze tamat cie zainteresowal 

Albinlotto >> tak, zainteresowałem się nieco, bo każdy nowy pomysł gry wart jest przeanalizowania... Może jednak przypomnisz sobie ten tytuł... po tytule może da się odnaleźć artykuł.
prezes andrew >> znam tę sprawę, było o tym zniknięciu głośno... i nagle zrobiła się cisza. Są różne domysły związane z przyczyną zniknięcia szczęściarza.
prezes andrew >> znam tę sprawę, było o tym zniknięciu głośno... i nagle zrobiła się cisza. Są różne domysły związane z przyczyną zniknięcia szczęściarza.
Wędruś grasz w tego Sylwestra??

Panowie nie gdybać
wódkę mrozićććć, lakierki glancować, fraki szykować.... i kasiorkę

Panowie nie gdybać
wódkę mrozićććć, lakierki glancować, fraki szykować.... i kasiorkęmala557>>>

Blondas
według mnie to ten koleś z Wydmin po prostu wyjechał tam gdzie gleba urodzajna wódka zawsze zimna a kobity gorące!
według mnie to ten koleś z Wydmin po prostu wyjechał tam gdzie gleba urodzajna wódka zawsze zimna a kobity gorące!
mala1438
tak wysłałam Mini 3 zakłady + 2 na ch-t i MM 1x8/8 i 1x9/9
tak wysłałam Mini 3 zakłady + 2 na ch-t i MM 1x8/8 i 1x9/9
mala557>>>>> nie gralem moze jutro zagram
Osobą, która trafiła 2 szóstki i jest na 1 000 i 1 001 miejscu na polskiej liście miliarderów jest pan Franciszek Szpucha. Kupony wysłał w Nakle.
znów mamy podobnie ja w mini mam 3 zakłady +2 na chybił trafił i mm 1x9/9
mala juz wyslane
a ta nasza parka to u ciebie są liczby jako najmniejsze? parka i trzy pozostałe są większe?
a ta nasza parka to u ciebie są liczby jako najmniejsze? parka i trzy pozostałe są większe?