Wpisy 200 065 – 200 164
29 grudnia 2010 12:32 → 29 grudnia 2010 17:21, 100 wpisów
sylwek7890Pieknie powiedziane.Madry z Ciebie facet

bartek, zabezpieczamy tyły
taca i lewy obok

trwaja prace nad 10/10 nie 9/9 to w keno sam9 myśli oj ciężko myśli

taca i lewy obok

trwaja prace nad 10/10 nie 9/9 to w keno sam9 myśli oj ciężko myśli

majka. 4,5,22,32,40.
Wędruś nocami czyta w dzień dosypia
nie chciałam zabierać Tobie tej przyjemności.. . z....
nie chciałam zabierać Tobie tej przyjemności.. . z....
Zeszłej nocy celem wędrusia było polowanie na wpis nr 200 000 i udało mu się. 

.

1\1- 4
2\2- 4,80
3/3- 4,14,80
4\4- 4,14,59,80
5\5- 4,14,23,59,80
2\2- 4,80
3/3- 4,14,80
4\4- 4,14,59,80
5\5- 4,14,23,59,80
sylwek >>> moja najwyższa wygrana za 4/5 w Mini Lotto padła wtedy kiedy wysłałem 1 zakład chybił-trafił na 10 losowań i zapomniałem o kuponie na śmierć... kiedy mi się o nim przypomniało to już pozostało tylko
od tego czasu grałem w gry nieustannie licząc na wygraną i zauważyłem że jak wysyłam małą ilość zakładów nie rozmyślając o tym (czasami nawet zapominając, że wysłałem) to zawsze się coś trafi - zaś kiedy analizuję, rozmyślam, marzę, czytam, wyobrażam sobie... to nic nie chcę wejść - coś w tym jest...
od tego czasu grałem w gry nieustannie licząc na wygraną i zauważyłem że jak wysyłam małą ilość zakładów nie rozmyślając o tym (czasami nawet zapominając, że wysłałem) to zawsze się coś trafi - zaś kiedy analizuję, rozmyślam, marzę, czytam, wyobrażam sobie... to nic nie chcę wejść - coś w tym jest...pamiętam jak dziś - miesiąc po trafieniu 4/5 w Mini - wybrałem się na miasto (w ogóle nie miałem zamiaru wychodzić, lecz sytuacja na poczcie zmusiła mnie do wyjaśnienia jednej sprawy)
przechodząc w pobliżu kolektury - sięgnąłem do kieszeni i znalazłem niecałe 3zł - poprosiłem o 2 zakłady na chybił trafił na mini lotto (kupony normalnie nadałem dzień wcześniej - ale mówię - co tam 2,50zł mnie nie zbawi hehe to dorzucę jeszcze) - schowałem kupon i dopiero wieczorem jak sprawdzałem kupony to przypomniałem sobie, że jeszcze wysłałem te dwa nieplanowane zakłady - nawet nie wiedziałem gdzie dałem kupon hehe - znalazłem go w kurtce - sprawdzam - 4/5 w pierwszej linijce
...
pierwsza czwórka - 10.08.10
druga - 07.09.10
przechodząc w pobliżu kolektury - sięgnąłem do kieszeni i znalazłem niecałe 3zł - poprosiłem o 2 zakłady na chybił trafił na mini lotto (kupony normalnie nadałem dzień wcześniej - ale mówię - co tam 2,50zł mnie nie zbawi hehe to dorzucę jeszcze) - schowałem kupon i dopiero wieczorem jak sprawdzałem kupony to przypomniałem sobie, że jeszcze wysłałem te dwa nieplanowane zakłady - nawet nie wiedziałem gdzie dałem kupon hehe - znalazłem go w kurtce - sprawdzam - 4/5 w pierwszej linijce
... pierwsza czwórka - 10.08.10
druga - 07.09.10
wniosek z tego taki, że nie warto podchodzić do gier losowych zbyt poważnie
cześć
Bo w grach losowych trzeba miec szczęście. Bez odrobiny szczęscia statystyki nawet nie pomogą
Bo w grach losowych trzeba miec szczęście. Bez odrobiny szczęscia statystyki nawet nie pomogą

dla wiolusi za wczorajsze 6/12 w DUŻYM
W tym roku udało się to trzem paniom ....panowie - co wy na to ? Dziewczyny górą 

ciekaw jestem czy szóstka w Lotto padła przez samodzielne skreślenie liczb
Wieleba

trafilam
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 01,02,03,07,09,13,24,29,33,40,43,44,54,55,60,66,73,74,76,79 - Plusem jest liczba: 79

Mrzena spokojnie i na wesoło
Nawet przypadek ma poczucie humoru.1,2,3
beda

mag 
Jak czuje się Twoja noga ? Że też zachciało Ci się kuligu. A nie lepiej było pokiwać się w bujanym fotelu 

Jak czuje się Twoja noga ? Że też zachciało Ci się kuligu. A nie lepiej było pokiwać się w bujanym fotelu 

Dlatego właśnie że to było by zbyt proste to obstawiam do końca tygodnia 52,77,78,79,80 mając nadzieję że poczucie humoru tak szybko TS-owi nie minie
Dla wygranych zasłużone
beda

a myslicie o 10,65,77
hosia,nie rób z mag... stetryczałej babci,której pozostał tylko bujany fotel jako jedyna rozrywka.
kasa mi potrzebna dajcie liczby na22.15 podziele siemarzena777>>>>>>>>> a komu nie potrzebna?
Marzena,podam Ci 10 szczęśliwych cyferek i nic za to nie chcę.
Jeszcze dzisiaj
oczywiście po losowaniu

albinlotto...mnie potrzebna na jutro,bo jade do ZAKOPCA,pozniej juz mi nie potrzebna

marzena777>>>>>> kazdy ma jakies potrzeby na sluszne wydanie wygranej
sylwek>> fotel na biegunach jest, zawsze taki chciałam mieć,obecnie jako ozdoba wnętrza saloniku,czasami gdy potrzeba przemyśleń to nie powiem..

właśnie teraz trzeba odreagować"fałszywego pseudo przyjaciela"!!!!!! masz miękkie serce to musisz mieć twarde d...ko

witam... 7/10 i 6/10 u mnie....Czarodziejka i ulala ...drugi zestaw....zobacz liczby jak pięknie się zaczęły...cztery pod rząd...warto było poczekać na nie....na 22.00 powtóze je raz jeszcze.... liczę na co najmniej 6 powtórek...ptzy odrobinie szczęścia mogło by być 9/10 z plusem.. pozdrawiam..
Marzena,to wyjazd do Zakopanego był uzależniony od wygranej w lotto.No cóż podobno inteligentni ludzie nie szczędzą na podróże. Powodzenia

ulala- liczę na co najmniej sześć powtórek...
Jeżeli by się udało ( choć małe szanse) jakby powtórzyli 8 czy 9 liczb to nie chcę przeginać ale na 99% pewne 9/10 !!! a może 10/10
warunek-jak najwięcej powtórek z drugiego mojego zestawu....
Jeżeli by się udało ( choć małe szanse) jakby powtórzyli 8 czy 9 liczb to nie chcę przeginać ale na 99% pewne 9/10 !!! a może 10/10
warunek-jak najwięcej powtórek z drugiego mojego zestawu....Chippi

sylwek-pamiętasz te liczby??? 40,43,76 ????dzisiaj było by pięknie

chippi myslisz ze z tego drugiego zestawu ten poczatek sie powtórzy?

"nie chcę przeginać" fajnie to chippi określiłeś

strasznie nie daje mi tylko spokoju 25 na wieczorne losowanie.....
ulala.....myślę, że dwie są wielce prawdopodobne....
chyba odrzucę pierwszą.... myślę nad 25 i mam mętlik....nie wiem co zrobić...
ulala.....myślę, że dwie są wielce prawdopodobne....
chyba odrzucę pierwszą.... myślę nad 25 i mam mętlik....nie wiem co zrobić...sylwek...zależy czy będą powtórki-jeżeli będą to będzie "ciekawie" jak sprawdzałem teraz kupon to aż "ciepło " mi się zrobiło...
taki dreszczyk emocji...
taki dreszczyk emocji...ulala-nie pisz liczb na oficjalu.... 23 owszem.......31 pół na pół...
chipii masz jakies pewniaczki?
chippi oczywiście na meila

czarodziejka- wybieraj z drugiego zestawu.....
Podpowiem Ci coś.... wysyłam na 22.00 łącznie 16 zakładów. Troszkę muszę zamieszać....7 liczb biorę z drugiego zestawu... Nie będę dobierał do nich pozostałych trzech liczb z mapy tylko z pierwszego zestawu....naraźie myślę nad nimi...
choć wiesz, ze ja nie uznaję stwierdzenia "pewniaki". dzisiaj o 14.00 weszło w sumie 15 moich "stałych kulek"
Bądź mądry i dobierz 10 kulek ale właściwie. ot to sztuka...
Podpowiem Ci coś.... wysyłam na 22.00 łącznie 16 zakładów. Troszkę muszę zamieszać....7 liczb biorę z drugiego zestawu... Nie będę dobierał do nich pozostałych trzech liczb z mapy tylko z pierwszego zestawu....naraźie myślę nad nimi...
choć wiesz, ze ja nie uznaję stwierdzenia "pewniaki". dzisiaj o 14.00 weszło w sumie 15 moich "stałych kulek"Bądź mądry i dobierz 10 kulek ale właściwie. ot to sztuka...
Właśnie ten dreszczyk emocji nas tu wszystkich przyciąga.Wystarczy poczuć go tylko raz. Życzę Ci chippi nieustających dreszczy i rozsądnego korzystania z wygranych.
dzięki Tobie chippi sobie o czymś przypomniałem co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu o słuszności w typowaniu takim a nie innym
Jeszcze raz dzięki

czy nie ma to się dopiero okaże chippi
Najlepszego!sylwek7890jak by moj wyjazd uzalezniony od wygranej w lotto,to co najwyzej bym jak narazie wypila szampana
i to z BIEDRONKIza te moje wygrane
i to z BIEDRONKIza te moje wygranePodobno szczęściem jest dostawać a jeszcze większym dawać,dlatego posłuchaj mnie marzena i kreśl na 4 losowania 52,77,78,79,80 i za żadne skarby tego nie zmieniaj.
Zakopane czeka
Powodzenia!
Zakopane czeka
Powodzenia!
Wesoły,przytulanki górą! Teraz tylko pozostaje być cierpliwym i konsekwentnym.

Witam ponownie.

wędruś 
4,5,22,32 ,50,63,77 coś z tego powinno dzisiaj wejść. 

hejka. właśnie wróciłam z zakupów i z kolektury..... już wysłałam mini dwa zakłady na ch-t