Wpisy użytkownika kulek1987
Łącznie 54 wpisów w archiwum, pokazane od nr 198 629. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
sylwek7890 gram gram;P juz nawet sie bawilem ze sam sobie z miseczki losowalem liczby na tzw chybil trafil i je skreslalem;P max 6 liczb na 10, ja dzisiaj czuje liczby od 10 do 20

a jak grac w mm to jak najlepiej skreslac 10 liczb, 9?8?7? bo czesto rotuje mysle zastanawiam sie, wiem ze jak sie skresla 7 liczb to male wygrane sa, bo max to 5 liczb na 7 trafionych mialem, ale za to placa od 3 liczb trafionych, niby grosze ale zawsze cos sie zwraca

gratulacje sam9 a jaki to system?
moze do multi bys mi systemik podal hehe?
moze do multi bys mi systemik podal hehe?
no nic przekonamy sie o 22.15, mam na duzego, mini, multi
koszt 6,75 zl zobaczymy co z tego wyjdzie
koszt 6,75 zl zobaczymy co z tego wyjdzie
multi multi plus 1984 ja nic
0 zl
a gdzie tam 20 zl, przed swietami kilka dni mialem 5 na 8 a tak to w plecy
0 zl
a gdzie tam 20 zl, przed swietami kilka dni mialem 5 na 8 a tak to w plecywczoraj mialem napisac czy udalo sie wygrac ale nie bylem przy kompie i niestety 6,75 zl poszlo do lotto;P parka na dzisiaj 18 i 72 kto nie gral niech zagra
wieleba dzwonil
wieleba dzwonil
mag co taka radosc?
wspomoz biednego studenta jakims systemem co da troche grosza
wspomoz biednego studenta jakims systemem co da troche grosza
mag mi sie wydaje ze dzisiaj nie daja 72, ale jutro pojutrze powyskakuje

hoho zazwyczaj jest ze ktos trafil np w sieradzu i puscil 5 zakladow na chybil trafil, to od razu pisza i mowia o tym, ze wielkie szczescie, ale jak ktos zagral systemem 12 liczb w duzego;P to maja to powiedziec?

sylwek skoro ty obstawiasz 50 i 55 ja 18 i 69 mag 72
to juz jest 5 na 5?
kazdy ma pewnosc?
to juz jest 5 na 5?
kazdy ma pewnosc?
hehe ciekawe postanowienie
chyba musze tez sprobowac bo jako student nie dysponuje budzetem pozwalajacym na duza gre
a jak mala wygrywanie w mini?
chyba musze tez sprobowac bo jako student nie dysponuje budzetem pozwalajacym na duza gre
a jak mala wygrywanie w mini?
no chyba ze mala ciagle skresla te same liczby co 9 dni i grzej jak w 8 dniu wpadna te co miala puscic w 9 dniu

mala no 3 na 5 liczb to niezly wyczyn
ja w mini lubie puscic kilka 10 zakladow na chybil trafil, koszt 12,50 zl duza rotacja liczb, milo sie sprawdza,i czasem 3 wyskoczy
rzadko
ja w mini lubie puscic kilka 10 zakladow na chybil trafil, koszt 12,50 zl duza rotacja liczb, milo sie sprawdza,i czasem 3 wyskoczy
rzadko
no sylwek racja pytalem sie o 18 ale ja laczylem z 72 ale juz 72 dwa razy wpadla a 18 nie bylo
potem ja polaczylem z 69 i klapa,
potem ja polaczylem z 69 i klapa,10 razy 1,25 to 25 zl?
przeczytaj uwaznie moj post
wczesniej jest napisane ze w mini
przeczytaj uwaznie moj post
wczesniej jest napisane ze w mini
mala zasmuce cie dzisiaj wpadnie 18, dawno jej nie bylo takei przeczucie, ja lubie liczbe 4 w multi
sylwek nic sie nei stalo
ale czasem w liczeniu moge sie pomylic bo z maty slaby jestem
a ile teraz system w mini 6 liczb kosztuje? niecale 10 zl chyba?
sylwek nic sie nei stalo
ale czasem w liczeniu moge sie pomylic bo z maty slaby jestem
a ile teraz system w mini 6 liczb kosztuje? niecale 10 zl chyba?kiedys jak bylem mlodszy, gralem w duzego takim oto sytemem, skreslalem na kartke papieru 10 liczb i je laczylem ta z ta i tamta
oczywiscie nie wszystkie kombinacje bo malo pieniezkow ale tak z 20 zakladow przy duzych kumulacjach staralem sie puscic wiecie jaki byl skutek?

oczywiscie nie wszystkie kombinacje bo malo pieniezkow ale tak z 20 zakladow przy duzych kumulacjach staralem sie puscic wiecie jaki byl skutek?

czesto mialem kilka dwojek
niestety trojki nie udalo mi sie trafic nie mowiac o wyzszych wygranych, ale kilka 2 bylo, jakbym lepiej polaczyl te liczby to jakby wpadly stale liczby to szansa by byla na kilka trojek, moze nawet 4,
niestety trojki nie udalo mi sie trafic nie mowiac o wyzszych wygranych, ale kilka 2 bylo, jakbym lepiej polaczyl te liczby to jakby wpadly stale liczby to szansa by byla na kilka trojek, moze nawet 4,i tak w swoim zyciu nigdy nie mialem 4 w duzego, 4 w mini tez nie, jedynie trojki, no i dwie 7 w mm, na 10 liczb
dziadek ma 87 lat gra w lotto od mega dawna
i ma na to sposob mowi ze z niemcami sie nie wygra
i ma na to sposob mowi ze z niemcami sie nie wygra
zastanawiam sie czy 10 z plusem czy bez plusa zagrac?? moze jakies rady?
bardziej obeznani jestescie?
bardziej obeznani jestescie?
mam czucie zeby 10 liczb z plusem zagrac wiec chyba z plusem puszcze

znaczy nie 10 zakladow na chybil trafil tylko jeden zaklad 10 z 10

1\1- 4
2\2- 4,80
3/3- 4,14,80
4\4- 4,14,59,80
5\5- 4,14,23,59,80
2\2- 4,80
3/3- 4,14,80
4\4- 4,14,59,80
5\5- 4,14,23,59,80
witam
no zszokowalem sie jak takie cos dlugiego dostalem
ale mowicie ze nie warto wysylac?
no zszokowalem sie jak takie cos dlugiego dostalem
ale mowicie ze nie warto wysylac?
trocadero89 a jak wybierales liczby na tego 15 grudnia?? z glowy? jakas analiza?
« PoprzednieKolejne »