Wpisy 200 027 – 200 126
29 grudnia 2010 09:24 → 29 grudnia 2010 14:58, 100 wpisów
dziękuję za słowa otuchy,wczoraj z 22 godz. mam 8 zł. i tylko za tyle zagram nie dopłacę ani grosika
pozdrawiam sylwek czas na 
pozdrawiam sylwek czas na 
czyli nie jest tak żle
kreśl na 14.00-22,32,40
a może będzie jeszcze lepiej
tak właśnie pomyślałem,ale jak wejdzie 32,to jasne co będzie wieczorem,wczoraj dałem się ponieść też keno parę zwrotów ale bym musiał siedzieć w kolekturze z laptopem bo często nie można układać powtórek ,miałem parę zwrotów i raz byłoby 30zł ale nie zdążyłem puścić przez babsztyla,wesołych itp.i nie wysłałem 

witam !!wysyłamy Multi 10, razem na sylwestra kazdy nich poda 1 liczbe jak nazbieramy 10 to wysyłamy na sylwestra na 22!! Liczby prosze podawac od 22 w czwartek do 12 w piatek
Fajnie byłoby cos trafic w Sylwestra?! co Wy na to ??
Fajnie byłoby cos trafic w Sylwestra?! co Wy na to ??W grze losowej zbyt duże kombinacje nie mają sensu,zwłaszcza że może rozboleć od tego głowa a i tak zazwyczaj psują większość oboki. Zaufać trzeba intuicji i często jest tak że to pierwsze przeczucie było słuszne a pózniejsze wszystko popsuły. Zaufać intuicji i być konsekwentnym to jedyny sposób

klonek 
8 MAJ 2007 - startuje chat
7 MARZEC 2010 - oddany zostaje wpis nr 100 000
29 GRUDNIA 2010 - oddany zostaje wpis nr 200 000
Pozdrawiam
7 MARZEC 2010 - oddany zostaje wpis nr 100 000
29 GRUDNIA 2010 - oddany zostaje wpis nr 200 000
Pozdrawiam

witam,witam
na 14.00-4,5,22,32,40 
mała póki życia,póty nadziei.

bolton 1 połowax2
morgi wygra turniej czterech skoczni
islandersi 1x

wesoły powodzenia 
mała,dzieci uczą się bardzo szybko a zwłaszcza tego co im nie wolno
i mimo że czasem zasługują na
gdy
nie pomaga to jednak
dla nich wszystko
Co nieco już się przeżyło. Bywało
czasem
jak to w życiu. Ogólnie jest
Gdy człowiek nie wymaga od życia zbyt wiele to i rozczarowań mniej a sztuka polega na tym by cieszyć się błahostkami i samym tym że ŻYJEMY. Nigdy nie jest tak zle by gorzej byc nie mogło ani tak dobrze by nie mogło być lepiej. Podstawa to umiar i rozsądek. Pozdrawiam!
czasem
jak to w życiu. Ogólnie jest
Gdy człowiek nie wymaga od życia zbyt wiele to i rozczarowań mniej a sztuka polega na tym by cieszyć się błahostkami i samym tym że ŻYJEMY. Nigdy nie jest tak zle by gorzej byc nie mogło ani tak dobrze by nie mogło być lepiej. Podstawa to umiar i rozsądek. Pozdrawiam!
Wesoły,ja obstawiałem na ostatnich MŚ i byłem już 12.000 do przodu do czasu gdy postawiłem na Włochów w meczu z USA. Co łatwo przyszło tak samo poszło. Ale co tam. Byle zdrowie było. Pieniądze się docenia gdy przyjdą z trudem i mozołem. Te łatwe i szybkie mają to do siebie że równie szybko znikają.Najważniejsze to 

Krisu,statystyki nie kłamią
Wynika z nich że największe wygrane przypadały tym,którzy w ogóle na nie nie liczyli a nawet zapominali że wysyłali kupon. Ci,którzy nieustannie myślą o wygranej nie wygrywają. Zmień podejście do TS a może szczęście i do Ciebie się uśmiechnie i tego Tobie i wszystkim życzę. Powodzenia!
Wynika z nich że największe wygrane przypadały tym,którzy w ogóle na nie nie liczyli a nawet zapominali że wysyłali kupon. Ci,którzy nieustannie myślą o wygranej nie wygrywają. Zmień podejście do TS a może szczęście i do Ciebie się uśmiechnie i tego Tobie i wszystkim życzę. Powodzenia!
sylwek7890Pieknie powiedziane.Madry z Ciebie facet

bartek, zabezpieczamy tyły
taca i lewy obok

trwaja prace nad 10/10 nie 9/9 to w keno sam9 myśli oj ciężko myśli

taca i lewy obok

trwaja prace nad 10/10 nie 9/9 to w keno sam9 myśli oj ciężko myśli

majka. 4,5,22,32,40.
Wędruś nocami czyta w dzień dosypia
nie chciałam zabierać Tobie tej przyjemności.. . z....
nie chciałam zabierać Tobie tej przyjemności.. . z....
Zeszłej nocy celem wędrusia było polowanie na wpis nr 200 000 i udało mu się. 

.

1\1- 4
2\2- 4,80
3/3- 4,14,80
4\4- 4,14,59,80
5\5- 4,14,23,59,80
2\2- 4,80
3/3- 4,14,80
4\4- 4,14,59,80
5\5- 4,14,23,59,80
sylwek >>> moja najwyższa wygrana za 4/5 w Mini Lotto padła wtedy kiedy wysłałem 1 zakład chybił-trafił na 10 losowań i zapomniałem o kuponie na śmierć... kiedy mi się o nim przypomniało to już pozostało tylko
od tego czasu grałem w gry nieustannie licząc na wygraną i zauważyłem że jak wysyłam małą ilość zakładów nie rozmyślając o tym (czasami nawet zapominając, że wysłałem) to zawsze się coś trafi - zaś kiedy analizuję, rozmyślam, marzę, czytam, wyobrażam sobie... to nic nie chcę wejść - coś w tym jest...
od tego czasu grałem w gry nieustannie licząc na wygraną i zauważyłem że jak wysyłam małą ilość zakładów nie rozmyślając o tym (czasami nawet zapominając, że wysłałem) to zawsze się coś trafi - zaś kiedy analizuję, rozmyślam, marzę, czytam, wyobrażam sobie... to nic nie chcę wejść - coś w tym jest...pamiętam jak dziś - miesiąc po trafieniu 4/5 w Mini - wybrałem się na miasto (w ogóle nie miałem zamiaru wychodzić, lecz sytuacja na poczcie zmusiła mnie do wyjaśnienia jednej sprawy)
przechodząc w pobliżu kolektury - sięgnąłem do kieszeni i znalazłem niecałe 3zł - poprosiłem o 2 zakłady na chybił trafił na mini lotto (kupony normalnie nadałem dzień wcześniej - ale mówię - co tam 2,50zł mnie nie zbawi hehe to dorzucę jeszcze) - schowałem kupon i dopiero wieczorem jak sprawdzałem kupony to przypomniałem sobie, że jeszcze wysłałem te dwa nieplanowane zakłady - nawet nie wiedziałem gdzie dałem kupon hehe - znalazłem go w kurtce - sprawdzam - 4/5 w pierwszej linijce
...
pierwsza czwórka - 10.08.10
druga - 07.09.10
przechodząc w pobliżu kolektury - sięgnąłem do kieszeni i znalazłem niecałe 3zł - poprosiłem o 2 zakłady na chybił trafił na mini lotto (kupony normalnie nadałem dzień wcześniej - ale mówię - co tam 2,50zł mnie nie zbawi hehe to dorzucę jeszcze) - schowałem kupon i dopiero wieczorem jak sprawdzałem kupony to przypomniałem sobie, że jeszcze wysłałem te dwa nieplanowane zakłady - nawet nie wiedziałem gdzie dałem kupon hehe - znalazłem go w kurtce - sprawdzam - 4/5 w pierwszej linijce
... pierwsza czwórka - 10.08.10
druga - 07.09.10
wniosek z tego taki, że nie warto podchodzić do gier losowych zbyt poważnie
cześć
Bo w grach losowych trzeba miec szczęście. Bez odrobiny szczęscia statystyki nawet nie pomogą
Bo w grach losowych trzeba miec szczęście. Bez odrobiny szczęscia statystyki nawet nie pomogą

dla wiolusi za wczorajsze 6/12 w DUŻYM
W tym roku udało się to trzem paniom ....panowie - co wy na to ? Dziewczyny górą 

ciekaw jestem czy szóstka w Lotto padła przez samodzielne skreślenie liczb
Wieleba

trafilam
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 01,02,03,07,09,13,24,29,33,40,43,44,54,55,60,66,73,74,76,79 - Plusem jest liczba: 79

Mrzena spokojnie i na wesoło
Nawet przypadek ma poczucie humoru.1,2,3
beda

mag 
Jak czuje się Twoja noga ? Że też zachciało Ci się kuligu. A nie lepiej było pokiwać się w bujanym fotelu 

Jak czuje się Twoja noga ? Że też zachciało Ci się kuligu. A nie lepiej było pokiwać się w bujanym fotelu 

Dlatego właśnie że to było by zbyt proste to obstawiam do końca tygodnia 52,77,78,79,80 mając nadzieję że poczucie humoru tak szybko TS-owi nie minie
Dla wygranych zasłużone
beda

a myslicie o 10,65,77
hosia,nie rób z mag... stetryczałej babci,której pozostał tylko bujany fotel jako jedyna rozrywka.
kasa mi potrzebna dajcie liczby na22.15 podziele siemarzena777>>>>>>>>> a komu nie potrzebna?
Marzena,podam Ci 10 szczęśliwych cyferek i nic za to nie chcę.
Jeszcze dzisiaj
oczywiście po losowaniu

albinlotto...mnie potrzebna na jutro,bo jade do ZAKOPCA,pozniej juz mi nie potrzebna

. nawet święta nic nie było
ale nie można się poddawać