Wpisy 193 739 – 193 838
13 grudnia 2010 19:51 → 13 grudnia 2010 22:22, 100 wpisów
to byłby piękny wynik szkoda ale nie trać nadzieji ja wierze ze kiedys przyjdzie taki dzien ze bede 

z duzej wygranej 

z duzej wygranej 
no aż takim prorokiem nie jestem
wtedy bym miał worek kasy a tak mam wory pod oczami
wtedy bym miał worek kasy a tak mam wory pod oczami
Bartuś
już się robi
tylko jakby co...to wiesz.....
coby komu nie odbiło....
już się robi

tylko jakby co...to wiesz.....
coby komu nie odbiło....

torsan a gdzie Ty patrzysz nie na kulki tylko na piersi?

torsan

Mag paskudnie w dzień roztopy a wnocy mróz jeszcze chyba mi paskudny olej do skrzyni mechanior nalał bo zamarza mi,a śnieg sypie drobno ale cały czas
innym razem, jest też tu mój kolega na Pasko ,tylko mówi poszukaj mnie
))"tomcio1972" przypomniał dziś na forum swoje wspomnienia sprzed 29 lat, czyli z 13 grudnia 1981 roku - gdy zamiast Teleranka, zobaczył rano w telewizorze gen.Jaruzelskiego obwieszczającego wprowadzenie stanu wojennego...
Tu jest klimat tego czasu - oddany zdjęciami i protest songiem Jacka Kaczmarskiego "Obława":
http://www.youtube.com/watch?v=wsjB95KJeBQ
Tu jest klimat tego czasu - oddany zdjęciami i protest songiem Jacka Kaczmarskiego "Obława":
http://www.youtube.com/watch?v=wsjB95KJeBQ
Przez przypadek dostałam w kolekturze dwie szóstki,
których wcale nie chciałam.Oto one
01.06.39.56.58.79
24.42.47.54.57.68
których wcale nie chciałam.Oto one
01.06.39.56.58.79
24.42.47.54.57.68
miałam 8-28-33-38-5-54/5 nie wpadła ta bambaryła jedna
Tolciu wielokrotność
Tolciu wielokrotność
mogloby byc lepiej ,ale to super trafienia
ja tak nie moge jakos utrafic
ja tak nie moge jakos utrafic
http://system3swt.ziitech.pl - mini lotto przejęte 

spotkalem wczoraj goscia w kolekturze powiedzial ze w multi lotka tylko najwieksza szansa trafienia to granie 2 liczb w ciagu miesiaca mozna zarobic 3-4 tysiace granie na wiecej liczb nie ma sensu.jesli ktos marzy o 10 lub 9 to prawdopodobienstwo jest prawie zadne.

Jeśli można wspominkowo, z okazji...
Być może znacie, tym niemniej *dziś* zerknąć warto...
http://homepage.mac.com/zbigniew/past_present.htm
Czy może ktoś się rozpoznaje na którymś ze zdjęć ?
Być może znacie, tym niemniej *dziś* zerknąć warto...
http://homepage.mac.com/zbigniew/past_present.htm
Czy może ktoś się rozpoznaje na którymś ze zdjęć ?
To ja też się wypowiem na temat większych wygranych w multi multi. Jak wiadomo multi multi ma 80 liczb i jest tam srylion trylion kombinacji 10-tek (nie znam takiej liczby
) i teraz z losowanych 20 liczb jest ileśset tysięcy 10-tek. I teraz ten srylion trylion podzielone przez te ileśset sysięcy daje dopiero prawdopodobieństwo 1 do 9mln gdzieś że wygramy te 250 tysiaków
Dla porównania w mini lotto 1 do 850 tysięcy że wygram 200 tysiaków gdzieś.
) i teraz z losowanych 20 liczb jest ileśset tysięcy 10-tek. I teraz ten srylion trylion podzielone przez te ileśset sysięcy daje dopiero prawdopodobieństwo 1 do 9mln gdzieś że wygramy te 250 tysiaków
Dla porównania w mini lotto 1 do 850 tysięcy że wygram 200 tysiaków gdzieś.Także szanse uczciwe w multi nie są i opłaca się grać w Jokera jak jest kumulacja powyżej 300tysiaków bardziej i w mini lotto o większe wygrane a w multi multi to wyżej niż 5 nie ma co sie szarpać - chyba że lubimy płacić podatek od marzeń bez zwrotny 

No ale płacimy za szansę wygrania właśnie - każdy by chciał z minimalnego wkładu mieć ogromną wygraną i tym się karmi właśnie Totto lotto. Matematyka jest okrutna i jej się nie oszuka. Systemem możemy zwiększyć parę procent szanse ale i tak najważniejszym czynnikiem jest szczęście. Grunt to systematyczność - bo według matematyki kiedyś czy później nasze liczby padną. Pytanie czy starczy nam życia i kasy żeby tego doczekać 

podobno sa kraje w ktorych nie przyjmuja kuponow na 1 , 2, lub 3 cyferki.cieszmy sie mozliwoscia wygrywania mniejszych wygranych.

ja juz tyle czasu wysylammoje liczby i nigdy nie padly
od poczatku mm nawet nie bylo 8
od poczatku mm nawet nie bylo 8
To trzeba usiąść i głęboko pomedytować i spróbować zagiąć rzeczywistość tak aby wypadły nasze kulki
albo tak jak większość leniwych graczy chybil-trafił i liczyć że się znalazło w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie 
albo tak jak większość leniwych graczy chybil-trafił i liczyć że się znalazło w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie 
a skad akurat masz pewnosc ze to sa te twoje liczby to jest tylko twoja podswiadomosc ktora wabi cie nadzieja.obserwuj uwaznie liczby i wyciagaj wnioski

taka dodatkwa piątka oprócz typowań:5,9,13,17,34

tola nie mozesz sobie ,,przywlaszczyc,,pewnych liczb bo losuja 20z80 i prawdopodobienstwo akurat twojej 8 jest niewielkie ale zycze powodzenia

Dorotka

Jokerem będzie liczba 5 -wiadomość z centrali lotto
jokerem będzie liczba 8 wiadomość od czarodziejki

znowu pada śnieg..znowu pada snieg...znowu pada śnieg.
tola moja jest 8 juz obstawiona w jokera
liczby na multii na -5,13,22,34,39,44,56,76-stawka razy 10
joe
jokerem będzie 10.
Dorotko lubię zimę..o ile pozwala jedzić samochodem
jokerem będzie 10.
Dorotko lubię zimę..o ile pozwala jedzić samochodem

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 05,08,09,18,23,25,26,30,31,38,43,51,60,62,66,67,74,75,76,79 - Plusem jest liczba: 08
dobra niunia 

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 36, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 03,16,24,46

dzięki
skosztujesz