Wpisy 193 839 – 193 938
13 grudnia 2010 22:24 → 14 grudnia 2010 12:56, 100 wpisów
a ja mam jokera i jedną liczbe
w statystykach na stronie lotto patrzałem i 36 to była jedyna liczba która nie padła od początku gry więc musiała kiedyś zacząć gonić 
w statystykach na stronie lotto patrzałem i 36 to była jedyna liczba która nie padła od początku gry więc musiała kiedyś zacząć gonić 
4/10....

Joker 36 był jedyną liczbą która została wylosowana po raz pierwszy. Szkoda bo 0/4. W multi 4/6
No ciekawe czy ktoś dziś zdżokerował tą całkiem ponętną sumkę kumulacyjną
?
?
Witam, jestem nowy, czy miałby ktoś ochotę wprowadzić mnie w grę, ewentualnie powiedzieć jaką stawkę i ile liczb winno się obstawiać ? (tzn, jaka stawka jest najpopularniejsza)
zbysiu>>>> nie ma reguły ile liczb obstawić. Ja proponuję 7, 6 lub 5
Witam ponownie.

Jednak 13 to pechowy dzień. Kupiłem 3 zdrapki i ..... nic nie trafiłem.

Ciekawe, czy jest tu np. Lunatyczka? Sam9? Może jeszcze nie śpi Kathy? 

Cisza. Wszyscy śpią.. .
Czas na małą kawę.
Czas na małą kawę.Dobranoc. Miłych snów.

Dzień dobry.

OSTRZEŻENIE !!!
Wyślij to ostrzeżenie przyjaciołom, rodzinie i firmom z którymi masz kontakt.
W następnych kilku dniach nie próbuj otwierać maili wysłanych z tytułami*"POCZTOWKA Z HALLMARK"* niezależnie od kogo je dostaniesz. Jest to pocztówka ze zdjęciem, które "spali" cały twardy dysk C na twoim komputerze. Ten wirus możesz otrzymać od każdego kto ma Twój adres E- mailowy w swojej liście z kontaktami.
Dlatego powinniście zawiadomić wszystkie osoby, które macie w skrzynce kontaktowej i z którym e-mailowo wymieniacie korespondencję - lepiej jest dostać to ostrzeżenie nawet 25 razy niż raz otworzyć mail z tym wirusem. Jeśli dostaniecie wiadomość nawet od przyjaciela z pocztówką nie otwierajcie go. Wymażcie go natychmiast i natychmiast wyłączcie komputer. Według CNN jest to najgorszy wirus jaki znano. Przez Microsoft oceniany jako najbardziej niszczacy wirus do tego czasu.
Wirus ten został odkryty przezMcAfee przedwczoraj i nie istnieje jeszcze program do naprawy po zniszczeniu danych przez ten wirus. Wirus ten niszczy twardy dysk w miejscu, gdzie kompletuje się najważniejsze dane. Prześlij to ostrzeżenie wszystkim ktorych adres mailowy masz w swojej poczcie...
W następnych kilku dniach nie próbuj otwierać maili wysłanych z tytułami*"POCZTOWKA Z HALLMARK"* niezależnie od kogo je dostaniesz. Jest to pocztówka ze zdjęciem, które "spali" cały twardy dysk C na twoim komputerze. Ten wirus możesz otrzymać od każdego kto ma Twój adres E- mailowy w swojej liście z kontaktami.
Dlatego powinniście zawiadomić wszystkie osoby, które macie w skrzynce kontaktowej i z którym e-mailowo wymieniacie korespondencję - lepiej jest dostać to ostrzeżenie nawet 25 razy niż raz otworzyć mail z tym wirusem. Jeśli dostaniecie wiadomość nawet od przyjaciela z pocztówką nie otwierajcie go. Wymażcie go natychmiast i natychmiast wyłączcie komputer. Według CNN jest to najgorszy wirus jaki znano. Przez Microsoft oceniany jako najbardziej niszczacy wirus do tego czasu.
Wirus ten został odkryty przezMcAfee przedwczoraj i nie istnieje jeszcze program do naprawy po zniszczeniu danych przez ten wirus. Wirus ten niszczy twardy dysk w miejscu, gdzie kompletuje się najważniejsze dane. Prześlij to ostrzeżenie wszystkim ktorych adres mailowy masz w swojej poczcie...
OSTRZEŻENIE !!!
Nie grajcie w MULTI MULTI, LOTTO i MINI LOTTO gdyż ta gra wyczyści wam portfele i zostaniecie pozbawieni chęci do życia a komornik zajmie wasze mieszkania, domy, samochody. To najgorsza gra jaka powstała na ziemi. Nie ma gorszej. Jeszcze tylko oglądanie reprezentacji Polski w piłkę nożną w telewizji może być gorsze w skutkach bo może się skończyć wyrzuceniem telewizora przez okno. TVP, TVN i TV TRWAM apelują aby oglądać tylko ich programy co jest odtrutką na całe zło tego świata.
Nie grajcie w MULTI MULTI, LOTTO i MINI LOTTO gdyż ta gra wyczyści wam portfele i zostaniecie pozbawieni chęci do życia a komornik zajmie wasze mieszkania, domy, samochody. To najgorsza gra jaka powstała na ziemi. Nie ma gorszej. Jeszcze tylko oglądanie reprezentacji Polski w piłkę nożną w telewizji może być gorsze w skutkach bo może się skończyć wyrzuceniem telewizora przez okno. TVP, TVN i TV TRWAM apelują aby oglądać tylko ich programy co jest odtrutką na całe zło tego świata.
tak na marginesie witam wszystkich
OSTRZEŻENIE !!!
Radzę się uśmiechnąć
bo jutro może może być gorzej
bo może nie być okazji
Radzę się uśmiechnąć
bo jutro może może być gorzej
bo może nie być okazji
Robal 36.
Za Twoją radą

Za Twoją radą

No !
i tak trzymać

/tylko dla uśmiechniętych
Perfect - Bujanie w obłokach
http://www.youtube.com/watch?v=UbiykD2NA8Y

pozdrawiam

i tak trzymać

/tylko dla uśmiechniętych

Perfect - Bujanie w obłokach
http://www.youtube.com/watch?v=UbiykD2NA8Y

pozdrawiam

Ja mam inną propozycje wszystkie pieniądze które przegrywamy w grach TS
przekazywać na koszty procesu zbiorowego.Uważam że niema innej drogi dla odsunięcia mafi TS od codziennego okradania nas wszystkich.Dalsze granie w obecnym układzie to przyzwolenie na poniżanie wszystkich grających,czas podjąć walkę z obecnym systemem TS.Jeśli tego nie zrobimy to będziemy codziennie wystawiać się na pośmiechowisko i kompromitację.
przekazywać na koszty procesu zbiorowego.Uważam że niema innej drogi dla odsunięcia mafi TS od codziennego okradania nas wszystkich.Dalsze granie w obecnym układzie to przyzwolenie na poniżanie wszystkich grających,czas podjąć walkę z obecnym systemem TS.Jeśli tego nie zrobimy to będziemy codziennie wystawiać się na pośmiechowisko i kompromitację.
A umieć śmiać się z samego siebie to niełatwa rzecz.
Więc się śmiejmy z siebie i grajmy dalej.
A teraz

Więc się śmiejmy z siebie i grajmy dalej.
A teraz

no to w 
bo, co stare przysłowie pscół mówi ?
- wygrana do innej kieszeni

bo, co stare przysłowie pscół mówi ?- wygrana do innej kieszeni

Trafiłem wczoraj jokera plus jedną liczbę - wygrana 11,80 a za samego jokera jest 10 plnów Śmiech na sali !!!
o widzę nową zdrapkę dostępną w kolekturach muszę się w nią zaopatrzyć....
Lotto- test.
01, 03, 06, 08, 14, 18, 28, 31, 32, 40, 44, 45.
01, 03, 06, 08, 14, 18, 28, 31, 32, 40, 44, 45.
Kajtunia thanx
Korzystam z HALLMARK-u bardzo często , szczególnie przed Świętami 
Korzystam z HALLMARK-u bardzo często , szczególnie przed Świętami 
Witam
wczorajsza wygrana łączna=16pln
dzisiaj wysyłam
1x3
1x5
1x6
1x7
1x8
1x10
coś musi wpaść,wybieram się w sobotę na zakupy więc....

wczorajsza wygrana łączna=16plndzisiaj wysyłam
1x3
1x5
1x6
1x7
1x8
1x10
coś musi wpaść,wybieram się w sobotę na zakupy więc....

http://system3swt.ziitech.pl/opis3swt.php - ja gram dziś tak
korn nie dziękuję
jeszcze wystrugałam 9 do kpmpletu
na mini jeszcze nie mam pomysłu

jeszcze wystrugałam 9 do kpmpletu

na mini jeszcze nie mam pomysłu

ha! a ja mini i lotto to chyba wysłałem najszybciej z Was >>> 10 rano w niedziele 

hej beda1977 >>> chwilowo mam zajętego kompa postaram się zaraz go odbić 

HARTGE - jak dla mnie to kolesie zrobili nową grę 4 razy łatwiejszą jeszcze niż mini bo podzielili całą grę na 4
i to tak jak by jeden zakład kosztował 5 zonka. Szanse większe niż w Los Milionos nawet
i to tak jak by jeden zakład kosztował 5 zonka. Szanse większe niż w Los Milionos nawetmultimultilotto.pl.tl zapraszam na tę stronke typujcie prezenterów!!!
fanatyk_lotto - wysłałeś tam esa ? naprawdę tylko 1,22 to kosztuje ?
multimultilotto.pl.tl zapraszam na tę stronke typujcie prezenterów!!!
Tak wysłałem na prawdę 1,22 sprawdź se taryfikator premium sms w necie jak nie wierzysz. Posłałem w trakcie działania losowacza a teraz działa podawacz
Nie podam Liczb bo wiesz... Dzielić się piąteczką w mini z wszystkimi hehe
Nie podam Liczb bo wiesz... Dzielić się piąteczką w mini z wszystkimi hehePoczuj swoją szczęśliwą chwilę
Ciekawe czy na lotto też coś takiego odpicują i ile czasu będzie tam to trwało 
Ciekawe czy na lotto też coś takiego odpicują i ile czasu będzie tam to trwało 
patrząc tam na wyniki to 3 realnie można wyłapać hmm tylko czy to nie działa tak jak chybił-trafił w kolekturze?
chybił trafił nie wylosuje Ci idealnie oddalonych w całym zbiorze kombinacji
a tam zauważ że 4 strefy są pokrywane
a tam zauważ że 4 strefy są pokrywaneMetod gdy jest tyle co graczy changelotteryrules.com na tej stronie są 2 małe systemiki matematycznie idealne jeden do lotto drugi do mini. Są tanie i fajne bo jak Ci wejdą 2 pierwsze losowane liczby to masz je w jednej kombinacji a później prawdopodobieństwo kosmicznie rośnie
powinno być tak, że kombinacje co sekunde sie zmieniaja, to znaczy w przedziale zalozmy 30 sekund
1,2,3,4,5
1,2,3,4,6
.........
1,2,3,4,30
1,2,3,4,5
1,2,3,4,6
.........
1,2,3,4,30
w taki ulozony sposob wtedy czas odselania smsa i wyslania mialby mniejsze znaczenie dla trafienia np 4/5
nie wierzę w żadne programy, to czysty przypadek jakie liczby zostaną wylosowane.Trzeba mieć po prostu szczęście
Odsyła od razu.Nie wiem czy sekunda nawet minęła-ale czas mi się zgadzał z tym ze strony z wyników. Ja tam testuje nie wiem jak Wy. Ale widzę tutaj tylko rodowici Polacy co Krytykować tylko potrafią a sami nic genialnego nie robią 

Nie widziałem jakoś nigdy informacji o tym ile jest trójek ani czwórek w każdym losowaniu, wiadomo jedna piątka się trafia a tam masz przeliczone wszystko. http://system3swt.ziitech.pl/wynikido.php Może do czasu wstecz ale to pokazuje że prędzej trafie w czas kiedy mam wygrać niż skreślę wygrywającą kombinację.
no na pewno lepiej niz skreslac jakies uklady liczb powtarzane przez nawyk skreslania

No właśnie ludzie myślą powtarzalnie. To na urodziny lub jakieś tam inne szczęśliwe liczby a tutaj dostaje liczby przypisane do czasu. Zauważ że system Ci gwarantuje 3 sekundy w tygodniu w których możesz wygrać te 200 tysiaków
A co gwarantuje Ci lotto że wezmą pieniądze i... ?
A co gwarantuje Ci lotto że wezmą pieniądze i... ?Skoro jesteś taki genialny cfaniaczku to czemu to Ty tego nie wymyśliłeś hmmmm...... ?
fanatyk lotto nie jedź sciemą totalną i bzdura tu nikt CI nie uwierzy w te bzdury chociaż na rzęsach staniesz
Tak zaraz ktoś napisze jeszcze że to ja stworzyłem ten system
Ludzie nie wiedzą co dla nich dobre do dopóki nie spróbują. Mi nic nie dają po prostu chciał bym żeby więcej ludków grało w mini,były większe sumki i za każdym razem ktoś wygrywał a nie lotto zgarnia pule jak nikt nie trafi. Chodzi o zwiększenie szansy wygranej.
Ludzie nie wiedzą co dla nich dobre do dopóki nie spróbują. Mi nic nie dają po prostu chciał bym żeby więcej ludków grało w mini,były większe sumki i za każdym razem ktoś wygrywał a nie lotto zgarnia pule jak nikt nie trafi. Chodzi o zwiększenie szansy wygranej.
ale 0/4 

aż całe 10 zł