Wpisy 1 873 979 – 1 874 078
8 stycznia 2014 19:19 → 8 stycznia 2014 21:04, 100 wpisów
Co tu zrobić żeby trafić piąteczkę w Mini Lotto i nie martwić się żeby kasę gdzieś zarobić ?
Jociu-Nie przejmuj się,mam pamięc dobrą,ale krótką
[13]-Dobry typ
[13]-Dobry typ
k.c. dziś w jednej z żb wypłacała kolektorka ponad 1200zł z czwórkę z chybił-trafił, kupon za 2,5zł
Od dzisiaj oprócz nauki znaczę pracować nad nie wiem jak to nazwać systemem ? Ale czymś takim aby przyniosło mi trafienie tych pięciu upragnionych liczb.
krzysztof c napisz prośbe do ts i dolącz cv ze zdjęciem to moze CIsie poszczęsci
powodzonka w takim razie życzę wieczorkiem, orżnijmy wszyscy TS
narka
narka
Przecież ta Mini gra to nie jest jakiś no nie wiem szyfr enigmy można go w jakiś sposób złamać łatwo ? Albo napiszę do mojego idola Floyda Mayweathera Jr czy nie przyjął bym mnie do swojego TEAMU tam to by było życie dopiero kojarzycie na pewno go.
jola taką mam dziewiątkę 19,24,26,29,38,52,57,64,79
za ponad 2h ts rozwiąże to zadanie nikam
za ponad 2h ts rozwiąże to zadanie nikam
Nie,dzisiaj pewniaki to 32,33
No zobaczymy
Gracie w Mini Lotto ?
Krzysztof ja gram
elo wszystkim. trafionych kulek samych zycze. zatypowal i dalej sypialnie wykanczac... uff
Torsan cześć
Monet
Niestety ale pod paznokciem utrzymuje się niewielki krwiak i pewnie już nie wypłynie.
Eryko
Damian
Damian
No ale jak na kandydata na mistrza w boksie czy MMa to Ty taki delikatniutki pieszczoszek jesteś..
Próbowałem obok lekko poderwać paznokieć i nic z tego. Żelem smaruje palca.
Tez mam krwiaka na paznokcie koło mi na rękę spadło miesiąc temu i nie chce zjeść jedynie rana się zagoila
Krzysztof tylko nie żelem
Taką maść pani aptekarka mi dała.
krzysztof c..przestań mi tu znowu z tą ropa karwa bo ja świeżo po kolacji
Max
Lila
krzysztof c..pseudo ropniak napada na staruszki na tak zwaną wyrwe
Monet..no karwa dej se spokój chłopak,karwa taki apetyczny ten palec ,że aż nie wiem czy wypuścić ptaszysko czy go jeszcze potrzymac