Wpisy 1 872 947 – 1 873 046
8 stycznia 2014 00:00 → 8 stycznia 2014 00:37, 100 wpisów
Żelka a Ty gdzie ??
Max już sie nie moge doczekac tego do zobaczenia
Zelka a mućki też poszły spać razem z osiołem
Piotrek nie mam kawalera to idę
Max a Piotrek dostał do zobaczenia
Żelka ja juz jestem
Żelka dziś nie dostałem do zobaczenia
Karwa dobrze ze mam kumpla z oleśnicy zaraz napisze do niego i sie zapytam czy sa tam jakies farmy
Gaju wiem ..przyszłaś do joci ..po jakieś tam typki wiec nie będę przeszkadzał
"Kobieto, puchu marny, ty wietrzna istoto, twojej postaci zazdroszczą anieli a duszę masz gorszą, gorszą nizeli.."
halapek ..siem ale ja nie wiem czy Ty się witasz czy nie witasz bo wchodzisz znikasz cuda normalnie
to ja uciekam
Dobra przyznam sie chyba za duzo wypiłam...więc MAxiu procentów juz mi nie proponuj..
Jarek cześć i cześć
Maxiu spokojnie..nie jest tak źle...jeszcze trafiam w klawiaturę...
Piotrek
Max
gaju...ja też się stęskniłem........ostatnio robię za śledzia......więc jestem w temacie....ale mam ...też inne poważne zajęcie....
Jocia
Żelka
halapek
Asia
Max na dobry sen
max...wcześniej się witałem...ale skoro uciekasz....to teraz się żegnam...
Wszyscy ida to ja tez
Jocia
spac
max......ciiiiiiiiiiiii....to była pokrzywa......tylko....owinięta w papier.....kwiatkowy
Asia
Gaja
Halapek
dobranoc wszystkim życzę dobrej nocy
moja 5,5 letnia córeczka
takie zakresliła na kilka losowań
1,8,15,24,27,35,47,48,53,65,-------------
takie zakresliła na kilka losowań
1,8,15,24,27,35,47,48,53,65,-------------
Cześć mam takie pytanie w tym roku kończę Policealne Studium Zawodowe w kierunku Technik Administracji i chodzi mi o to że po zdaniu egzaminu państwowego w urzędach na jakim stanowisku mogą zostać przyjęty i jaki dział ?
Bo kolędę jutro mam i na pewno będę o to spytany i coś sensownego będę musiał odpowiedzieć nie jak poprzednio że powiem że nie wiem.
Wiem że będę musiała pewnie przyjąć petenta i pomóc mu w rozwiązaniu jego sprawy i co dalej ?
No powiedzcie gdzie mogę i przy czym pracować żeby zaskoczyć go jakoś mądrą myślą ?
To dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach. A macie wypijcie za moje zdrowie i wasze.
Tacy mądrzy i niewicie gdzie po Administracji i w czym moge konkretnie pracować ?
To Ty powinienes wiedzieć...skoro kończysz taka szkołęNie bardzo rozumiem..w jakim celu do niej poszedłeś.. tak tylko by mieć papierek...
to można tylko tak skwitować
jprdl
jprdl
Jerstem w szoku..dwa , trzy lata chodzi do szkoły..i nie wie co moze po skończeniu robić i gdzie pracować .. powiedz Ksiedzu, ze zostaniesz Prezydentem albo Ministrem Skarbu
Aha tylko że jak ogólnie mam wiadomości nie że jedną konkretnie specjalizację to nie są studia w końcu tylko studium.