Wpisy 1 868 335 – 1 868 434
5 stycznia 2014 17:53 → 5 stycznia 2014 19:27, 100 wpisów
Mnie tam mój pies wychował sobie jak należy.
Wychodzę z nim na każde niemal jego skinienie.
Spię w psim legowisku.A na zaprowiantowanie jego wydaję więcej niż na swoje.
Wychodzę z nim na każde niemal jego skinienie.
Spię w psim legowisku.A na zaprowiantowanie jego wydaję więcej niż na swoje.
gracz oby sprawiedliwosci stało sie zadosc ..jesli faktycznie kobieta Cie oszukała..
gaja Ty też masz rację, ale jak pójdzie tak przedstawi sprawę to tak z czystej lojalności o w obawie przed dymem właściciel sklepu na pewno będzie chciał wyjaśnić sytuacje
andromeda masz rację, wychodzi z maszyny wydruk z wygraną którą muszą podpiąc do kuponu i wychodzi wydruk dla klienta...
ricardos
idę mysleć
andromeda..u mnie drą.. do 20 zł w jednej Żabce.. inna kolektura skrupulatnie .. łaczy kupon z wydrukiem
idę mysleć
andromeda..u mnie drą.. do 20 zł w jednej Żabce.. inna kolektura skrupulatnie .. łaczy kupon z wydrukiem
gracz w ogóle temu co ma kolekturę nie wolno zalegać z wypłatami dla Tsu, bo strasznie się awanturują
Monet.Aż Ci zazdroszczę.Będę musiała kupić większe legowisko,żebym też mogła tego szczęścia doznać.
jocia ale muszą się z nimi rozliczyć mają jakieś procedury takie z tych wypłaconych ( ja tego nie wiedziałam, ale z miesiąc temu gadałam z kolektorką )
Właściciele psów dzielą sie na takich, którzy śpia z psami w łozku i na takich, którzy się do tego nie przyznają
Jocia.To fakt.
Phe
Monet..mój pies [*] tez spał teraz kotka .. ładuje sie i cierpie czesto, bo sie rozwala ..jest mi czasami niewygodne..ale nie przeganiam
Jocia a ile te kupony mają? Od razu są wyrzucany w tym samym dniu w tej Twojej kolekturze?
Piąteczk.19,21,28,36,56
jocisko gracz1987-kazdy wygrany kupon powinien byc podpiety z wydrukiem wygranej do zakonczenia kazdego miesiaca.Wydruk dla klienta idzie wtedy gdy wcisnie 'tak' podczas zapytania maszyny czy drukowac dla klienta.Widocznie wcisnela 'no'
andromeda.. napisałam.. np. mam 5/10,6/10..takie wygrane po przejściu przesz lottomat..przedzieraja i wyrzucaja do kosza..podpinaja tylko te wieksze wygrane
Natychmiast to robią
Natychmiast to robią
one muszą być do wglądu dla Tsu nie pamiętam dokładnie jak długo mają być przechowywane, ale wszędzie obowiązuje ta sama procedura
to może jakoś inaczej się rozliczają, jakiś wydruk z maszyny z dnia, bo muszą mieć jakieś potwierdzenie
No tak.. kiedys zapytałam, to mi powiedziała,ze takich drobnych nie trzeba przechowywac...
cóż i wałki i nieuczciwi / czasem nawet wspólasi/ bywają wszędzie
Tesa.
Wszystkiego dobrego.
Wszystkiego dobrego.
to pewnie zostawiaja ale kupony wyrzucaja ..zawsze dostaję wydruk całosciowy wygrane + do zazapłaty, albo rozliczenie
kupon był z czwartku a byłem po odbiór wczoraj. dostałem kasę za 3ke i kupiłem kolejny kupon od razu więc nawet godzinę jej podałem kiedy odbierałem wygraną. babka mówi że odszukać nie potrafi a to sklep osiedlowy a nie kolektura z wielkim ruchem jest, więc pewnie się połasiły jak tam 4ka była bo w czwartek ładnie płacili za 4 i 5 - 300 i 8000 zł
Gracz.To drąż dalej
gracz, ale jakby 5 była to by musiała wybierać w Bazie. Gdzie masz tę bazę? Będzie wiadomo gdzie padła 5 w mini
Ja kiedyś drążyłam o 2zł,bo się uparłam.Okazało się,że babka wystawiała kupon,a za dwie minuty go anulowała.
Robal.
A to skąpiradło się z Ciebie zrobiło.Tylko
A to skąpiradło się z Ciebie zrobiło.Tylko
ja zawsze sama sprawdzam kupon, gracz nie sprawdzasz w domu wpierw?
najlepiej iść do właściciela sklepu i opowiedzieć te sytuację, że chce się sprawdzić to. Jeśli mu się coś bedzie nie zgadzać to wyjdzie to
e46 sorka
- zamiast 'anulowany' mówiła 'brak wygranej' ?
>>To nie ludzie
- zamiast 'anulowany' mówiła 'brak wygranej' ?
>>To nie ludzie
Robal.
Tak-brak wygranej.A byłam pewna.
Tak-brak wygranej.A byłam pewna.
Od razu inaczej to wygląda
Zawsze sprawdzam.
Czasmi w kolekturze okazuje sie,ze mam więcej jak myslałam, bo cos pominę..Nigdy mnie nie oszukały
Czasmi w kolekturze okazuje sie,ze mam więcej jak myslałam, bo cos pominę..Nigdy mnie nie oszukały
e46
ostatnią operację mogą wycofać...
czasem jakiś niesprawdzający /sam kuponu/ klient się trafi...
podobnie działać mogą niektóre serwisy oferujace grę przez neta - kto - pokazuje wskany, czy dostarcza oryginały ?
a łosie łatwowierne /jak wiemy/ zawsze się trafią
ostatnią operację mogą wycofać...
czasem jakiś niesprawdzający /sam kuponu/ klient się trafi...
podobnie działać mogą niektóre serwisy oferujace grę przez neta - kto - pokazuje wskany, czy dostarcza oryginały ?
a łosie łatwowierne /jak wiemy/ zawsze się trafią
Czasami tez w druga strone..wtedy kolektorka sprawdza..sama ..jak jest ,a lotomat nie łapie, to wbija kod kreskowy
jocia ja nie zawsze sprawdzam ale mam zaufaną kolektorke...2 lata temy szłam odebrac 20 zl a okazało sie ze było 200...
Oszust w tym wypadku i złodziej..ka ..
gaju tez tak miewam 3/5 a jest 4/5 np.
gaju tez tak miewam 3/5 a jest 4/5 np.
wróciłem ze sklepu - kobieta chyba przemyślała sprawę i już jej to że napiszę do centrali się mało wiarogodne wydało bo powiedziała że "nie mam zamiaru szukać z całego tygodnia kuponów" - czyli pewnie żadnej 3ki nie było tylko 4ka,5ka którą sobie zainkasowały.
Powiedziałem jej, że skoro kupon zaginął to napiszę do centrali i tak też za chwilę zrobię.
Zobaczymy czy jakieś wygrane powyżej 3ki wczoraj tam przez automat przeszły...
Powiedziałem jej, że skoro kupon zaginął to napiszę do centrali i tak też za chwilę zrobię.
Zobaczymy czy jakieś wygrane powyżej 3ki wczoraj tam przez automat przeszły...
Witam gracz nic nie zrobisz musisz mieć potwierdzenie kuponu a jak niewiesz to poczytaj regulamin lotto , podaje ci strone www.lotto.pl- warszawa
Jaro721
tak, jednak chodzi też o to, żeby inni wiedzieli, jak, gdzie i przez kogo, na czym - mogą być wybolcowani, bez przyjemności
tak, jednak chodzi też o to, żeby inni wiedzieli, jak, gdzie i przez kogo, na czym - mogą być wybolcowani, bez przyjemności
jeśli już grasz w gry teesa - zawsze - sprawdzaj /też/ sam, słuchaj dźwięku i żądaj potwierdzenia
------
.........................................
Dobry wieczór.. .
.........................................
Dobry wieczór.. .
Gracz: jesteś ???
..............................................
Tu na czacie bywa czasami OPA. Prowadził kolekturę i jego się pytaj.. .
.....................................................
..............................................
Tu na czacie bywa czasami OPA. Prowadził kolekturę i jego się pytaj.. .
.....................................................
J721
u 'mnie' jeden punkt był taki szemrany - pomijając inne kwestie - prawie go już nie ma ... A i melodyjek jeszcze wtedy nie było, po prostu, jeden drugiemu grający powiedział o takim zawijaniu...
u 'mnie' jeden punkt był taki szemrany - pomijając inne kwestie - prawie go już nie ma ... A i melodyjek jeszcze wtedy nie było, po prostu, jeden drugiemu grający powiedział o takim zawijaniu...
I Monsiu.
Hargtge
wypłacili /podobno/ mniej niż mogło być
gostek nie wziął potwierdzenia
'nie mogą' odszukać tego kuponu
wiesz - te ilości hehe
potwierdzą saprawdzanie w systemie - i tyle dla człowieka
wypłacili /podobno/ mniej niż mogło być
gostek nie wziął potwierdzenia
'nie mogą' odszukać tego kuponu
wiesz - te ilości hehe
potwierdzą saprawdzanie w systemie - i tyle dla człowieka
a poniżej 400 stówek obecnie, jak mi się zdaje - niska szkodliwość
no ale, że się przyznał, że /możliwe, że/ został wybolcowany - też się liczy
dla dobra wspólnego
dla dobra wspólnego
Skąd takie podejrzenie maszyna przecież daje taki sam dźwięk przy wygraniu 2 zł czy 200
nie czytałem b. uważnie - z wczoraj na dziś w nocy było więcej w tej sprawie - ma takie ogólne przeczucie ? Gość kończy smażyć @ do ts'a , to może Ci napisze