Wpisy 1 868 235 – 1 868 334
5 stycznia 2014 17:14 → 5 stycznia 2014 17:53, 100 wpisów
MOnet - nie - masz rację hehe
ale to jakiś niedowiarek, żeby nie powiedzieć - walczący przeciwnik gry hazardu uzależnienia - nie widział sukcesów deprima
ale to jakiś niedowiarek, żeby nie powiedzieć - walczący przeciwnik gry hazardu uzależnienia - nie widział sukcesów deprima
taki los pijawek piją złą krew bach ciach i nie ma
Krzysztof c stary sposób najlepszy
Krzysztof c stary sposób najlepszy
Tak, mylisz się i to bardzo.....
Wystarczy pomnożyć zamierzoną liczbę niewysłanych kuponów przez stawkę i ilość losowań i masz policzoną (nieprzegraną)wygraną!
P.S nie słuchaj durni typu R-36 i innych kretynów tego typu to dobrze na tym wyjdziesz
Pzdr.
Wystarczy pomnożyć zamierzoną liczbę niewysłanych kuponów przez stawkę i ilość losowań i masz policzoną (nieprzegraną)wygraną!
P.S nie słuchaj durni typu R-36 i innych kretynów tego typu to dobrze na tym wyjdziesz
Pzdr.
kszysztof >> idz nad jakieś bajoro i wołaj ksz,ksz.. same wylezą.
ale tu nie druga strona nie da się zwyzywać bo wszyscy patrzą, tak jak tam wtedy bardzo brzydko
jest ropa przy paznokciu u krzysztofa czy tylko fiolet na paznokciu? jak ropa to do lekarza zamrozi palec rozetnie skore tam gdzie zebrala sie ropa i po krzyku. czesc wszystkim
fajnie tak, widać słabość i kruchość charakteru by się dać zrobić jak dziecko, Pa mapetki
Makronix
jest tak - gostek albo wali wuja, albo nie ma się co z niego śmiać
tertium non datur
czaisz ?
jest tak - gostek albo wali wuja, albo nie ma się co z niego śmiać
tertium non datur
czaisz ?
Ty rusz w plener może coś wyłapiesz bo naprwade już ci w dekliel kobieto wali.
Nie udawaj takiego świętego z odzysku, zresztą nie dziwie się
znacie nowy żarcik o Lewandowskim???
jaki błąd życiowy popełnił Lewandowski???
przez 5 lat nie pójdzie do Klopa....
przez 5 lat nie pójdzie do Klopa....
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pięć lat ?
to niemożliwe
pięć lat ?
to niemożliwe
No nie wiem czy nie będzie Lewy tego żalował..
Może trzeba było mu do Realu iść?
Może trzeba było mu do Realu iść?
Ale się wyspaaaaaaaaałam.
Śniła mi się komora gazowa.Wcale się nie dziwię,koło mnie na dywaniku spała moja Norka.
Tzn,ja nie na dywaniku,jakby mogło z mojej pisaniny wynikać.
Jeszcze wolno mi spać w łóżku.
Jeszcze wolno mi spać w łóżku.
Cześć Grażyna,
Monet.
Monet -- w mojej opinii z klubu na topie odchodzi się tylko do większego lub równego ale w innym kraju, bezpieczeństwo od kibiców pewne a i media innym okiem spojrzą na ewentualną klapę
Norka to moja suczka.
jesli mozna się wtrącic to uwazam ze Lewy popełnił bład i najdalej za 2 lata będzie wypożyczony...
Phe.
Jamniczka długowłosa.
Jamniczka długowłosa.
Robal.OK.
Gaja.
Moja suczka, której juz niestety nie ma tez kładła sie obok mojego łóżka jak ucinałam sobie drzemke...
A gdzie Lewandowski idzie ?Do Bayernu ?
gaja tylko może tu teraz wypada dodać , że tam - jeden fragment z wyżej był na 99 % do mnie - to o zwyzywaniu
Jocia
Phe.
Doberman-to trochę bym się bała.
Doberman-to trochę bym się bała.
Hej, może ktoś kojarzy opisywałem sytuacje z wczoraj - kobieta mi w sklepie wypłaciła za domniemaną trójkę 24 zł i nie dała potwierdzenia. Zdziwiło mnie że maszyna jakoś inaczej "pipczała" - fakty skojarzyłem w domu, że być może trafiłem 4 albo 5tke.
Dzisiaj udałem się do sklepu - najpierw zupełnie mnie zlała ale na to że "załatwie to przez centralę" powiedziała że "poszuka" - po jakiejś minucie stwierdziła że ma "taki wielki stos kuponów" MIMO ŻE JEJ PODAŁEM DOKŁADNĄ GODZINĘ - ze nie jest w stanie odnaleźć mojego kuponu i ŻE NIE MIAŁA OBOWIĄZKU WRĘCZAĆ MI POTWIERDZENIA WYGRANEJ.
co robić?
Dzisiaj udałem się do sklepu - najpierw zupełnie mnie zlała ale na to że "załatwie to przez centralę" powiedziała że "poszuka" - po jakiejś minucie stwierdziła że ma "taki wielki stos kuponów" MIMO ŻE JEJ PODAŁEM DOKŁADNĄ GODZINĘ - ze nie jest w stanie odnaleźć mojego kuponu i ŻE NIE MIAŁA OBOWIĄZKU WRĘCZAĆ MI POTWIERDZENIA WYGRANEJ.
co robić?
Jocia.Sokrates ?
gracz teraz to juz nic nie poradzisz, ale mogłes miec faktycznie wyzsza wygraną...
uwierz mi e46, nie ma czego sie bac. mialem wiele psow i uwazam ze doberman jest najlepsza z nich
jeśli godzinę dokładnie znasz - możesz iść z tym do centrali,
jak słyszałem - niektórzy reklamują nawet takie przeterminowane wypłaty - w okolicach 2 dych - ze skutkiem pozytywnym
jak słyszałem - niektórzy reklamują nawet takie przeterminowane wypłaty - w okolicach 2 dych - ze skutkiem pozytywnym
gracz1987 napisz do centrali opisz tę sytuację pisałam Ci wczoraj
gracz1987 opisałam Ci wczoraj abyś napisał do centrali oni bardzo poważnie to potraktują, podasz sklep kolekturę i bardzo szybko to zweryfikują
gaja
owszem - był taki moment na samym początku - do wszystkiego drukowali, ale okazuje się ten papier jest strasznie drogi i naciski są i starają się nie drukować wcale
owszem - był taki moment na samym początku - do wszystkiego drukowali, ale okazuje się ten papier jest strasznie drogi i naciski są i starają się nie drukować wcale
Phe.
Wiem,to zależy jak się psa wychowa (czy wychowie )
Wiem,to zależy jak się psa wychowa (czy wychowie )
Idź do kierownika sklepu czy właściciela powiedz, że zgłosisz to do centrali a on już sobie porozmawia ze swoją pracownicą nie daj się jej od tak ''zbyć'' W centrali reagują nawet na takie rzeczy jak sklep nie chce puścić w swięta a ma otwarte i działa automat. Wiem, bo sama z nimi na ten temat kiedyś rozmawiałam. Oni bardzo są skrupulatni jeśli chodzi o to
na odwrocie kuponu jest wyraźnie napisane ze tylko kupon stanowi dowód wygranej i predestynuje do jej odbioru..
dzięki jeszcze raz za rady, zaraz skoczę do sklepu czy może odnalazł się kupon - bo skoro GO NIE MA to pewnie jest 4ka albo 5ka a na 300 albo 7000 to już się mogły babki połasić w sklepie
Wszystkie wygrane są rejestrowane i muszą je mieć aby TS im wypłacił za tę wygraną