Wpisy 1 868 135 – 1 868 234
5 stycznia 2014 16:11 → 5 stycznia 2014 17:13, 100 wpisów
krzysztof..rób jak chcesz ..krew to lepiej krazy, jak Ci zaraz przyleję
mi paznokieć odchodził ale w koncu nie odpadł tylko się zagoił ładnie
a co powiesz o 58
może być nawet te 58
krzysztof....ja bym Ci powiedział...gdzie masz wsadzić ten palec.....ale nie wiem ...czy będziesz wiedział ...co to jest
http://www.doz.pl/apteka/p20234-Altaziaja_1_10_mgg_zel_75_g_tuba
na chirurgie się idzie.nie daj boże jakieś zakażenie i palec utną
Palec utną ty żeś teraz bombę zalał jak ja wodą utlenianą polałem.
i to też zależy...czy to palec.....wskazujący....czy palec..../cenzura/.....
grzebalec
Wskazujący.
ale trzeba dbać regularnie o ranę. wszędzie jakieś zarazki są
krzysztof-jak masz taki problem to idź do chirurga,ściągnie paznokcia i będzie po sprawie
to zwykla pieleniarka to zrobi
zamrozi sprejem i chwilowo nie boli wsadzi nozyczki pod paznokiec przetnie na pul i po sprawie
Zaraz ryby będą w tym szczupak.
nic spadam. idę oglądać kwalifikacje skoków na eurosport.
do następnego
do następnego
Nic nie będę ciał paznokcia tylko żelem smarować i samo pewni zniknie.
no zyla bedzie skakal dzisiaj
a to jest ekonom w profilu
Ale to nie jest ropa tylko taki kawałek fioletowego mocno koloru.
krzysztof to krwiak jest, tak wyglada stluczony palec pod paznokciem. zniknie po kilku tygodniach. loozik - laski lubia takie sprawy
A dlaczego lubią ?
Żeby im wsadzić w dziurkę ?
Dobra idę na rybę na razie.
jprdl
krzysztof c
jak tam była ropa i nie będzie poprawy i zacznie Ci to w końcu gnić, to nie dość, że palec mogą Ci uperdolić /w pachwinie, albo pod pachą/ to Ty koleSZko całkiem możesz się zawinąć /- i nie wykorzystasz tego paluszka zgodnie ze swoim nocnym pomysłem /- kumasz bazę ?
krzysztof c
jak tam była ropa i nie będzie poprawy i zacznie Ci to w końcu gnić, to nie dość, że palec mogą Ci uperdolić /w pachwinie, albo pod pachą/ to Ty koleSZko całkiem możesz się zawinąć /- i nie wykorzystasz tego paluszka zgodnie ze swoim nocnym pomysłem /- kumasz bazę ?
lubia, bo sie nad sierota pouzalac troszke moga, a troszke nad pochichrac - kazda znajdzie cos dla siebie. i juz nie epatuj i juz sie nie podniecaj - i tak blizna na gebie najlepiej na babeczki dziala.
Krzysztof przyłóż sobie pijawki wypiją wszystką krew i przeżyjesz
Hartge - mła ? nie słyszałeś o pomyłkach lekarskich ? mieli obciąć rękę walnęli nogę, miała być lewa - poszła prawa - takie, wiesz, oboki
centralnie ?
centralnie ?
Hartge
bym Ci coś napisał na kiedy się szykuje, ale jeden kolega mnie
no zdeka odwaliło - przyznaję - ale tylko jeden
bym Ci coś napisał na kiedy się szykuje, ale jeden kolega mnie
no zdeka odwaliło - przyznaję - ale tylko jeden
hartge -
tak ok , ale wiesz, co to zakładają na haczyk ?
ja - odwrotnie - będę wysyłał - CO trzecie losowanie - sam sprawdź, jak to t a k szło w tamtym roku ...
a dzisiaj podsłuchałem /niechcący/ jedną rozmowę - stali i gadali - koło mnie - bal był jakiś elyty i podobno SAM prezio - pan grafik przebrany za mikołaja rozdawał jednozakładowe kupony lotto - zgaduj PO ile - trzy, czy cztery zeta ?
podpowiedź
tak ok , ale wiesz, co to zakładają na haczyk ?
ja - odwrotnie - będę wysyłał - CO trzecie losowanie - sam sprawdź, jak to t a k szło w tamtym roku ...
a dzisiaj podsłuchałem /niechcący/ jedną rozmowę - stali i gadali - koło mnie - bal był jakiś elyty i podobno SAM prezio - pan grafik przebrany za mikołaja rozdawał jednozakładowe kupony lotto - zgaduj PO ile - trzy, czy cztery zeta ?
podpowiedź
ma ktos wiedze czy w lotto czesciej wygrywaja na chybil trafil, czy ci co sami skreslaja?
Dragon>> Ci co nie grają -nie przegrywają. Wygrywać nie mogą skoro nie uczestniczą w grze. Mylę się?