Wpisy 1 865 615 – 1 865 714
4 stycznia 2014 19:04 → 4 stycznia 2014 19:51, 100 wpisów
jetta dokładnie, szanse mozna dac i liczyc na postanowienie poprawy ale jak w gre wchodzi recydywa to dla mnie nie ma zmiłuj...
rozumiem potrącenie - wypadek
ucieczka - bo w szoku
alepotem człowiek wraca, probuje pomóc jeśli jeszcze sie da, probuje przeprosić
róznie sie reaguje na wypadek pt. potrącenie człowieka, ludzie bywaja w szoku
nikt nie wie jakby sie zachował po potraceniu dziecka czy dorosłego
ucieczka - bo w szoku
alepotem człowiek wraca, probuje pomóc jeśli jeszcze sie da, probuje przeprosić
róznie sie reaguje na wypadek pt. potrącenie człowieka, ludzie bywaja w szoku
nikt nie wie jakby sie zachował po potraceniu dziecka czy dorosłego
dzikus jest....
gwarantuje ci to...
nie wiesz co bys zrobił gdybys jadac potraciła dziecko.
gwarantuje ci to...
nie wiesz co bys zrobił gdybys jadac potraciła dziecko.
w szoku można być po potrąceniu przez samochód,
a nie będąc kierowcą samochodu
a nie będąc kierowcą samochodu
rozumiem ze ty juz standardowo potracasz ludzi i nie robi to na tobie zadnego wrazenia
potracony moze zejść ale co tam....
potracony moze zejść ale co tam....
ja wiem co bym zrobił-zatrzymał bym się
chyba że byłbym w pijackim szoku-to sprdlam
chyba że byłbym w pijackim szoku-to sprdlam
zdarzyło się kilka kotów,jeden pies i dwa bażanty
nie robi to na mnie wrażenia-jadę dalej,jak samochód cały
nie robi to na mnie wrażenia-jadę dalej,jak samochód cały
dzikus- w stresowych sytuacjach człowiek robi rzeczy, o których by nie pomyślał... widziałam reakcję człowieka który wątły i cherlawy podczas pożaru wyciągał z garażu beczki z olejem napędowym...
bry mp
z tego co wiem to on zrobił to podobno specjalnie
bo ten policjant nad nim sie znecał na komędzie o to ze zabrał mu prawko i o narkotyki
ten łobuz to cpun
z tego co wiem to on zrobił to podobno specjalnie
bo ten policjant nad nim sie znecał na komędzie o to ze zabrał mu prawko i o narkotyki
ten łobuz to cpun
Jociu
Zobaczymy jaka będzie kwalifikacja czynu,w grę wchodzi kila opcji:
1]Wypadek,że skutkiem śmiertelnym;
2]spowodowanie katastrofy w ruchu ląd.,a nawet
3]Zabójstwo
Zobaczymy jaka będzie kwalifikacja czynu,w grę wchodzi kila opcji:
1]Wypadek,że skutkiem śmiertelnym;
2]spowodowanie katastrofy w ruchu ląd.,a nawet
3]Zabójstwo
dzikus- pies? to uważaj, bo jak to mówią- najpierw pies, potem (tfu, tfu) człowiek... niestety się sprawdza...
dzikus kotka tez nie raz dobrze jest przepuscic...wystarczy zwolnic...słyszałam o takich co z rozkosza potracaja zwierzeta..
gonzi to 3 opcja on to planował
ale miał skosic psa a skosił całą rodzinkę
ale miał skosic psa a skosił całą rodzinkę
Mam nadzieję, że nie dojdzie tylko do sytuacji, że jego obrońca wniesie o badania psychiatryczne, chcąc udowodnić, że jego klient jest niepoczytalny i nie może być sądzony...
nie potrąciłem z rozkoszą ostatniego kota,
mam przez niego rozpieprzony zderzak
dobrze,że to było 2 lata temu
mam przez niego rozpieprzony zderzak
dobrze,że to było 2 lata temu
ja bym go osobiscie odstrzelił
raz jechałem po pijaku jak miałem 16 lat
była noc a ja sobie setką,a tu co zakręt
jakieś zwidy,nic ciekawego nie polecam innym
była noc a ja sobie setką,a tu co zakręt
jakieś zwidy,nic ciekawego nie polecam innym
osobiscie bym cos przeskrobał zeby isc do paki
a w kiciu dokonał bym samosondu
zabic killera
kto za w góre
a w kiciu dokonał bym samosondu
zabic killera
kto za w góre
wasyl
ale ty pieprzysz glupoty, skád facet mógl wiedziec 200m wczesniej ze tam idzie policjant z rodziná chyba ze to ukartowal ale ktoby w nowy rok sié tym zajmowal
ale ty pieprzysz glupoty, skád facet mógl wiedziec 200m wczesniej ze tam idzie policjant z rodziná chyba ze to ukartowal ale ktoby w nowy rok sié tym zajmowal
wasyl ja za samosądami nie jestem...to wymknęłoby sie z pod kontroli...
gaju ząb za ząb
z jej zeznan wynika ze zerwała z nim
a on przed wypadkiem powiedział ze sie rozwali o drzewo
i trafił w rodzinke
a on przed wypadkiem powiedział ze sie rozwali o drzewo
i trafił w rodzinke
Wasyl stosując kodeks Hammurabiego wyludnilibysmy i okaleczyli całą populacje ludzką..
on pijany ,ona trzezwa
zresztą badania dowodzą ze nie wysokosc kary a nieuchronnosc, odwodzi od popełnianaia przestępstw..podobno..
Gaja- ale jakaś kara musi być, a nie jak ta- pożal się Boże - pani radca prawny, ta co się czubem mesia na schodach zatrzymała, jakieś karwa odwołania, zażalenia, bo jej paszport zabierają!
Piłeś? Jechałeś? Tak? To winny- bez sądu, bez procesów- do pierdla, bo to co sie dzieje to woła o pomstę do nieba! Tu kierowca autobusu 2 promile, tu kolejny debil w BMW też z promilami- dziś mowili- pasażer zginął, pijany policjant- o tym wczoraj słyszałam!
Piją wszyscy, wszędzie- na plebanii, w urzędach... Bez żadnych dotkliwych kar...
Piłeś? Jechałeś? Tak? To winny- bez sądu, bez procesów- do pierdla, bo to co sie dzieje to woła o pomstę do nieba! Tu kierowca autobusu 2 promile, tu kolejny debil w BMW też z promilami- dziś mowili- pasażer zginął, pijany policjant- o tym wczoraj słyszałam!
Piją wszyscy, wszędzie- na plebanii, w urzędach... Bez żadnych dotkliwych kar...
dyskutujcie dalej, ja samosadu o nim nie, zal mi jako czlowieka,
ktoremu drogi sie "poplataly" o od osadzenia sa odpowiednie organy
to ze zrobil zle jest oczywiste.
ktoremu drogi sie "poplataly" o od osadzenia sa odpowiednie organy
to ze zrobil zle jest oczywiste.
dzikus- nie twierdzę , że jestes z tego dumny, tu nie ma po prostu o czym mówić, bo 16 lat? bez prawka jeszcze pewnie... co?
jetta oczywiście ze kara musi byc i to odpowiednia do popełnionego czynu...
z prawkiem
a drugi raz mając 35 lat po fajnej imprezie z 20 latkami
ujarany ziołem i opity piwkiem,ale jakoś dojechałem do celu
a drugi raz mając 35 lat po fajnej imprezie z 20 latkami
ujarany ziołem i opity piwkiem,ale jakoś dojechałem do celu
I nie generalizuję kierowców BMW, bo mam np kolegę- zawodowy kierowca kat. C- ma sportowe BMW, ale jakoś nie widziałam, żeby nim szybko jechał...
jetta i z tym piciem to masz tez racje...ja nie znosze jak jestem np. na imprezie i ktos mnie ciągle namawia na kolejny kieliszek..a jak nie wypijesz to jestes traktowany jak jakis konfident..
złoty ja ino opisuje
to co wiem
a wersji jest milion pincet sto dziewincet
to co wiem
a wersji jest milion pincet sto dziewincet
Dla mnie kary za jazdę po pijaku winny być OBLIGATORYJNE !
Powiedzmy np (bez wypadku - bo to inna odpowiedzialność !) pierwsze złapanie z procentami - powiedzmy 5000 zł kary, drugie - 20000, trzecie - 3 miesiące natychmiastowej odsiadki z końcowym rachunkiem za utrzymanie w kiciu !
Powiedzmy np (bez wypadku - bo to inna odpowiedzialność !) pierwsze złapanie z procentami - powiedzmy 5000 zł kary, drugie - 20000, trzecie - 3 miesiące natychmiastowej odsiadki z końcowym rachunkiem za utrzymanie w kiciu !
dzikus- widocznie ten pierwszy raz Cię niczego nie nauczył...
I nie, nie wypije,bo jest odpowiedzialny, w przeciwieństwie do niektórych, a tym drugim wpisem, to już naprawdę nie ma się czym chwalić...
I nie, nie wypije,bo jest odpowiedzialny, w przeciwieństwie do niektórych, a tym drugim wpisem, to już naprawdę nie ma się czym chwalić...
I jeszcze jedno - w tej materii bez immunitetów dla kogokolwiek !
ja kiedys maluchem, 126p z góry wybujałem sie na 120 km/h
a policjant pokiwał głową niemozliwe zasmiał sie i pogroził mi palcem pojechałem dalej z zawrotną szybkoscia
a policjant pokiwał głową niemozliwe zasmiał sie i pogroził mi palcem pojechałem dalej z zawrotną szybkoscia
tvp1 szybko
ogladaj tvp1 szybko
Dzikus- nie ubliżając- to Ty się chwalisz, że postępujesz jak nieodpowiedzialny gówniarz. Trawka + piwo + kierownica???
po prostu wielkie brawa dla Ciebie...
po prostu wielkie brawa dla Ciebie...
wasyl- bo policjant czekał aż się wzbijesz w powietrze malczakiem
jettka no brakło mi skrzydełek
z cfs
z kfs
wasyl, nie wysunęły się? przy takiej prędkości i wibracjach powinny były
ameryka pod sniegiem a u nas nic +10
amerykanie wszystko nam zabiorą nawet snieg
dzikus- 4 lata... wieeeki temu, sadzisz że zmądrzałeś od tamtego czasu? i nie zrobisz już tak?
wasyl-piaski >>> amerykanie na wszystko mają supermenów. Poogladaj filmy - tam zawsze mają takiego kogoś , co wszystko potrafi - nawet zwalczyć zimę z półobrotu..... albo jakoś tak.....
lilciunia ....jaro