Wpisy 1 865 715 – 1 865 814
4 stycznia 2014 19:51 → 4 stycznia 2014 20:18, 100 wpisów
dzikus- młodsza niż Ty, ale prawko mam od 14 lat... i nigdy nie siedziałam za kierownicą po piciu/na kacu- nigdy- sumienie by mi nie pozwoliło, a tysięcy km mam już przejechane trochę...
ja pitole ja raz po 3 łykach piffka jechałam któregoś pięknego lata
Lila, karwa wypluj to z tą zimą w maju!
ja w maju chcę karwa trawę kosić, a nie odśnieżać podjazd!
ja w maju chcę karwa trawę kosić, a nie odśnieżać podjazd!
lili oj to dajesz przykład policji polskiej
ja też prawko mam od 16 roku życia,
tysięcy kilometrów to ze 200 na dwóch samochodach,
a sumienie czyste jak spirytus mam
tysięcy kilometrów to ze 200 na dwóch samochodach,
a sumienie czyste jak spirytus mam
jetta >>>> pochwalę Ci się, że ja mam prawko 51 lat - bez wypadków.
lili ja tez jezdziłem ostatnio po 3 piwach
byz alkocholowych %
byz alkocholowych %
p.........x
wasyk..po 3 łyczkach nawet0.2 by nie wykazało.Mam prawko od 19 lat i nigdy nie miałam stłuczki.No raz urwałam klamkęod samochodu ale to się nie liczy i raz małolatowi bo stopach bym przejechała ale to też jego wina bo za blisko podszedł
monsiu a co masz je w szafwce
Lila- zobaczę śnieg w maju- to karwa zapintalasz do Galicji jetcie podjazd odśnieżyć i nie ma zmiłuj...
wasyl-piaski >>>> od 1974 r0ku mam własny samochód, pierwszy był nowiutki fiat 125p - i nie uwierzysz, przejechałem na nim 285 tyś km bez remontu silnika ( dawniej blachy to były piórka) - potem był beznadziejny passat, potem doskonała mazda 626, obecnie renault laguna, roczni 1997, ale jak na razie bezawaryjna.
Lila- do Zimnej Zośki może, a potem wali mnie to, ma być ciepło, bez burz, 25 stopni i
37macie pefniak i plus
lila, to mieszkając w... NASA masz przesiurane z lekka, tam zawsze najgoręcej macie...
jetta..ja w ogóle jestem INNAnie lubię kawy,nie lubię słodkiego,nie lubię upałów,wolę zmarznąć jak się spocić,wkierwia mnie powyżej 25 stopni
lila mój telefon tak dzwonił że aż się bateria wyczerpała , ale ktoś sie dobijał
lili...zapomniałas dopisac ... lubie kszaczory
dekuś...no dzisiaj nie miałam czasuteściowa wróciła od teścia szybciej niż zwykle musiałam jej obiad zrobić.Teść terroryzuje szpital,mamę wypierdolił ze szpitala(dosłownie) bo jej nie poznał7 go wypisuja i będzie 6 tygodni rehabilitowany.Tak szaleje że ma ręce przywiązane do łóżka bo pielęgniary sobie rady z nim nie mogą dać a dlaczego się on wkierwia to ja bardzo dobrze wiem.
lila wspolczuje ci
ja mam takiego sasiada.... on tez ma odpały jest na morfinie i wywala srzet przez okno
ja mam takiego sasiada.... on tez ma odpały jest na morfinie i wywala srzet przez okno
jetta czymam sie byz ,ale mysli latają koło walcze
jettka mam w razie czego elektronicznego mordulca
sorelka..mój teść nie ma raka tylko jest po udarze.Nie poznaje ludzi.Tzn jest dzień że poznaje a dwa dni że nie poznajeDzisiaj pytał swojej żony dlaczego jego ojciec do niego nie przyjechał i gdzie są dzieciaki
Lila , w mieszkaniu mam 21-22 stopnie , ale w sypialni trzymam 15 - 17, bo się najlepiej śpi. Do ciepłego mieszkania dobre jest zimne piwko ! Co stosuję !
deki..wkierwia się bo nie może wstać.Tzn chce ale ustać na nogach nie może i dlatego się denerwuje.On jeszcze w zeszłym roku w lecie na rowerze jeździł a teraz na siłę ma leżeć i dlatego
wasyl to, ja na razie ograniczam- jak na razie wypaliłam jedną całą paczkę w tym roku a z drugiej 5, co jest sukcesem, przy paczce na dzień wcześniej...
deki dzis nie paliłem tera na piecu 9 stopni
Monsiu...ja w sypialni tez mam chłodno w domu 20 stopni a u dzieci 25 w pokoju
patrol
jestta..będzie dobrze.Jak zaczyna krzyczeć to znaczy że wraca do formy ,mimo że nigdy nie był agresywnyJestem dobrej myśli
lili u mnie 11stopni i fajnie sie spi jutro napale
dzis słabym
dzis słabym
sorelka..wydaje mi się ,że nie.Własnie jest akurat JAk mi tam nie za gorąco to im tez nie bo i temperatura spada jak mają pokój otworzony i siedzą z nami w salonie
sorelka..mój teść raz w życiu był tylko chory.i raz w zyciu czy dwa był u lekarza.Z dnia na dzień go strzeliło
ale dzieciaki troche inaczej odczuwaja ciepło i zimno.
moje to powyzej 20 dostawały szału
teraz w pokojach maja ok 11 na noc a w dzien 20 to maks
moje to powyzej 20 dostawały szału
teraz w pokojach maja ok 11 na noc a w dzien 20 to maks
jetta...dekuś mnie zna jaka jestem spokojna Rozmawiał ze mną milion razy
lila to zupełnie jak moja mama nigdy nie chorowała ale jak ja trafiło to na maksa