Wpisy 18 626 – 18 725
20 marca 2008 22:43 → 22 marca 2008 21:15, 100 wpisów
Beezqp pisales o express tam nie ma szans trafic zobacz jak liczby chodza
iwo - ale ja gram na chybił trafił, więc mi tam lata jak oni losują ;)
i jak ci idzie??a wogole to jakie tam sa wygrane??placa od trzech trafien??
za 3 trafienia - 20 albo 40 zł, za 4 - 500 albo 1000 [wartości w przybliżeniu], za 5 ok. 200 000 zł do podziału [zazwyczaj tylko 1 zgarnia]
Żartujesz Beezqp:) Gra na chybił-trafił -to nie gra. W każdej grze potrzebna jest jakaś strategia, taktyka. Gra na chybił-trafił to jedynie oczekiwanie na uśmiech losu:) Tego Ci życzę. Ale statystyki mówią co innego. Dzięki nim można naprawdę mieć szczęście częściej, choć nie codziennie:) Pozdrawiam
A jak mi idzie? Raz zgarnąłem 20 zł za 3/5, ale gram dopiero z miesiąc...
jak narazie to ty jak taka prosta prostytuta meska a kur..niepisalam ze znam tylko z nimi przebywam prosty hamie wiejski buraku na zmywaku to ty mozesz zmywac ale tobie nawet szkoda gary dac bo drozsze od ciebie swinio brudna!!!!!!!!
hah, za numerka tylko 5,40 płacą, dobre i to... kurde, nie przeboleje tego Dużego Lotka, ale jutro gramy za darmo, a nawet jeszcze na lizaki zostanie, więc nie ma źle...
justynka - spadaj, bo zachowujesz się jak pocięta i farbowana poznaniara w ciąży
Gram w ML 5 lat, znam się troszkę na rachunku,dlatego gram rozsądnie. Wybudowałem z gry 3 wille z basenem oraz dałem cegiełkę na pewną rozgłośnię z miasta, w którym się pierniczy, oraz z którego pochodzi ten, który zatrzymał Słońce, a poruszył Ziemię, aby wygrać z TS:)
hehe, matycz, jakbyś się znał na rachunku to byś wiedział, że chybił trafił jest tak samo dobre [a raczej tak samo złe] jak typowanie z mapek ;) :P a dla mnie szybciej i więcej zaskoczenia przy sprawdzaniu
http://www.youtube.com/watch?v=P-AYAv0IoWI
Slash, tak trzymaj! Pzdr
Slash, tak trzymaj! Pzdr
Matycz co ty wypisujesz dziś głupoty ? nie wiedziałem że jestes miljonerem ? pozdrawiam ! no i jak bym posłał w totalizatorze było by nie zle a tak w profie nie ma posrednich i w topa było 2/3 2/4 3/5 trudno !
O Mario! Zaskoczyłeś mnie, ale gdybym tak potrafił grać jak Slash, dawno już byłbym milionerem,http://www.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac a tak pozostaje mi tylko:
http://pl.youtube.com/watch?v=pEzuC5UoM8g
(cierpliwość:) haahh, pozdrawiam Mario:)
http://pl.youtube.com/watch?v=pEzuC5UoM8g
(cierpliwość:) haahh, pozdrawiam Mario:)
justynka wyluzuj wiem jaki masz problem ?nikt a raczej żanda świnia cię dzis nie wyd..... buha ha ! nio dalej walczysz na sowne potyczki lafi....
oj grzesiu wybaczam bos glupi zbok a debilowi sie ustepuje a piszesz taki teksty jakbys mial gnata w dupie take penery jak ty smierdza wszedzie tak samo...zostan na miejscu!!!!!!!
Beezqp - może masz rację, ale tu musimy ominąć rachunek prawdopodobieństwa, podobnie jak logiczne myślenie. Musimy użyć swojej wyobraźni,a także, i tu Ciebie, i innych może bardzo zaskoczę -ale trzeba także wierzyć, nie tylko w to ,że wygramy. W ten dzień kiedy trafiłem 2X 5/5 jako m.in. jozin z bazin, wspomniałem na chacie o JP II, ostatnio także pisałem, już nie na chacie, ale także o Nim, i znów trafiłem. Wierzę, że On cuda czynić potrafi, bo same statystyki tylko pomagają. Więc proszę Was, jeśli chcecie być bogatsi, nie tylko materialnie, módlcie się za Niego, a wygracie... Wesołych Świąt:)
mnie dzisiaj tylko szkoda tej 5/6 w DL, bo była dosłownie w zasięgu ręki... eh, czemu ja debil zmieniłem ten zestaw...
zkąd znasz słowo pener ? po polsku kloszard głupia ci..!naucz się polskiego albo won na zachut kible pucować $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ moze ci te banknoty rozumu dodają ?
justynka pozdrów eeelllaa wiesz oco chodzi ide spać rano musze oporządzic swinki i kaczuszki i wydoić krówki pa miłej nocy moja justynko!
pisze sie zachod przez D i eski sa w stanach a tu nie mieszkamy bo z debilami ciezko zyc!pucowac to mozesz ci..swojej nieobrazaj prostaku !!!!mam nadzieje ze ktos wswieta na tym twoim pustym hamskim lebku rozbije ci jajo!!!
...albo jaja urwie, albo pisanki porobi...:) *****WESOŁYCH ŚWIĄT*****
olejcie tego trolla justynkę, bo widać że to jakiś szczeniak, gimnazjalistka.
inaczej ten imbecyl nie da spokoju, chyba że pasko, o ile może, zablokuje ip i będzie spokój.
inaczej ten imbecyl nie da spokoju, chyba że pasko, o ile może, zablokuje ip i będzie spokój.
Witam wszystkich i zycze zdrowych,radosnych Swiat Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa ,aby szczescie nikogo nie opuszczalo w typowaniu numerkow. Ja robie przerwe w grze do wtorku pozdrawiam.
Również witam wszystkich z rana i ciebie koguciku19 kurki jajka znoszą ? także zycze wesołych świąt i dużo wygranych u mnie za oknem to raczej nie wielkanoc tylko boże narodzenie! Dzis sobie odpuszcze profika puszcze w totalizatoze wszystko z plusem . mój nos wyniuchał dzś taka 10 z plusem 10/{7,10,13,15,19,45,53,54,55,61}ciekawe co wyniucha twoja psina kogucik19?Pozdro!
Zdrowych pogodnych wesołych świąt wielkanocnych i mokrego dyngusa dla wszystkich multipaskowiczów sandacz życzy
Smacznego jajeczka mokrego dyngusa,obfitego typowania dla wszystkich lotto graczy.
Wesołego .....!!!!!
Ja Wam wczoraj składałam życzenia a dziś chwilkę jeszcze popisze i znikam.W garach nie siedzę mimo ,że to święta ,ale DL zagram jak zawsze 4,8,15,16,23,42.Pozdrawiam
Ja Wam wczoraj składałam życzenia a dziś chwilkę jeszcze popisze i znikam.W garach nie siedzę mimo ,że to święta ,ale DL zagram jak zawsze 4,8,15,16,23,42.Pozdrawiam
Kogucik 19 to dla Ciebie
Dużo kurek w kurniku,
Dużych jajek w koszyku ,
a w portfeliku kasy bez liku.Pozdrawiam
Dużo kurek w kurniku,
Dużych jajek w koszyku ,
a w portfeliku kasy bez liku.Pozdrawiam
Wszystkim serdeczne dzieki za zyczenia mnie moja kurka posadzla w kuchni dala maszyne losujaca w postaci makutry i krece swoj los jak wykrece dobrze to wygram prawo do konsumowania w swieta co do psiny to chyba mnie kurka nie pusci bo to dwie godzinki zajmuje a przeciesz u kurek przed swietem to robota pali sie w rekach moim zdaniem termin swiat powinien byc losowany jedna kula z napisem "jutro"ale nikt nie powinien wiedziec kiedy to bedzie losowanie i wtedy kurka nie zameczala by kogucika 4 dni tylko najwyzej jeden.Uciekam bo kurka juz nowe ziarno sypnela i dalej trzeba losowac ,pragne dodac ze mam dwa miksery ale kurce chyba pradu szkoda pozdrwiam.
pewniak na jutro 22 naprawde!!
oczywiscie ze do multi lotka
Co sądzicie o bardzo dużych i częstych kumulacjach w DL ???? Ja sądzę że jest w tym chyba troszkę ściemy,porównując kumulacje z poprzednich lat które nie były aż takie częste,bo nie wydaje mi się żeby więcej ludzi grało w
lotto gdy na rynku jest coraz to więcej firm bukmacherskich u których jednak łatwiej wygrać mniejszą ale pewną kasę.Jakie jest wasze zdanie ??
lotto gdy na rynku jest coraz to więcej firm bukmacherskich u których jednak łatwiej wygrać mniejszą ale pewną kasę.Jakie jest wasze zdanie ??
Jest coraz mniej zakładów zawieranych(przez podwyżke ceny DL),losowanie jest 3 razy w tygodniu.Te czynniki składają się na częste kumulacje.Mało zakładów zawarych przez graczy,mniejsza szansa na"6" i większa na kumulacje.
Moim zdaniem,coraz więcej ludzi gra systemem chybił-trafił,pojedynczymi zakładami.Sprawiła to promocja typu "kupił dwa jabole,a za resztę 2 zł poprosił o kupon D.L".Ludzie co grali systemami, odeszli do buków,gdzie łatwiej im wygrać.Zostali ci co mają wiarę w cuda,ale są w mniejszości,stąd te kumulacje.M.L z plusem to jeszcze większe naciąganie frajerów,od początku losowań nie było trafienia 10 z plusem.Obliczcie jaka wielka by była kumulacja,za 10 z plusem.(Zadanie dla ADAMSA na święta).Pozdrawiam
WPIS 18607.
Widzę , że też zauważyliście że często można zagrać na to że będzie kumulacja.
Może ktoś orientuje się o współczynniku w TOTOMIXIE. A może jest gdzieś też ten kurs u innych buków.
Widzę , że też zauważyliście że często można zagrać na to że będzie kumulacja.
Może ktoś orientuje się o współczynniku w TOTOMIXIE. A może jest gdzieś też ten kurs u innych buków.
NA dzisiaj piaątka 4/7/10/15/18/ ,ósemka na dzis 4/7/27/29/41/46/53/60
zycze wam wysokich wygranych,prynajmniej takich aby wystarczyło na hulajnge,jaką ma siwy leb Pan R.R
jak czytam te wasze problemy z analizami ,statysykami to radze wam kupic swietny program do ml chyba okolo 90 zl tam macie wszystko co byscie nie chcieli w pare sekund jesli podchodzicie do sprawy profesjonalnie ,wejdzcie na strone eurevic.com,mozecie sciagnac demo albo poczytac co mozna zrobic przy pomocy tego programu,naprawde polecam
Oto (mam nadzieję)szczęśliwe liczby:
ML:
07,15,17,18,24,25,37,42,68,70
30,32,36,37,38,49,55,56,65,79
05,13,24,38,49,58,59,64,77,80
05,06,07,23,31,39,45,55,62,76
Numerek:
02,06,20,36 i 36
08,22,38,43 i 05
15,34,40,44 i 15
16,34,35,39 i 35
10,20,36,41 i 21
15,37,38,45 i 25
16,23,33,41 i 05
05,12,23,41 i 04
ML:
07,15,17,18,24,25,37,42,68,70
30,32,36,37,38,49,55,56,65,79
05,13,24,38,49,58,59,64,77,80
05,06,07,23,31,39,45,55,62,76
Numerek:
02,06,20,36 i 36
08,22,38,43 i 05
15,34,40,44 i 15
16,34,35,39 i 35
10,20,36,41 i 21
15,37,38,45 i 25
16,23,33,41 i 05
05,12,23,41 i 04
U mnie dzisiaj statystyczne 0... A o wczorajszej prawie-piątce cały dzień myślałem, i doszedłem do wniosku, że kur*a mać.
Ludzie nie dajcie się nabrać na jakieś systemy za 90zł które oferuje "frank1" to ściema jak są takie dobre to niech sam cwaniak gra i wygrywa - a nie chce okradać naiwniaków= fuck of frank1.
Dobry wieczor jak mozna bylo sie spodziewac albo rowno albo parzyste wyszlo rowno czasem dobrze zrobic przerwe i jutro tez przewiduje rowno na tej drobnicy 20 zeta do przodu ale troche kasy odzyskane na numerku drugi zakres wyszedl ,oskubany kogucik mowi dobranoc i ucieka pod skrzydelko swojej kurki do jutra wszystkim wygranym gratuluje innym mowie jutro bedzie lepiej dobranoc
Kurde, dzisiaj w numerka 10 zł, a jak ja wczoraj trafiłem to było 5,40... Chyba komuś podpadłem, bo ostatnio pobijam statystyki ale pecha :P
No ja tez wtopa kulki zmienili! w numerka płacili 10 zł wiesz czemu Beezqp bo nikt nie urodzil sie 32 jest w miesiącu 31 dni a ludzie grają w numerek na daty urodzin pozdrawiam wszystkich stałych pascowiczów również i przegranych dzisiejszego dnia !
7 z 10 i wszystko jasne.
ty ciemniaku DARIO jak nie masz pojecia to nie zabieraj glosu i naucz sie czytac o czym pisze i sie nie dziwie ze myslenie to dar bozy JA PISALEM O PROGRAMIE DO STATYSTYKI CZY TEZ ANALIZ
A NIE O SYSTEMACH I CHCIALEM PODPOWIEDZIEC POWAZNYM -AUTENTYCZNIE GRAJACYM A NIE PODNIECAJACYM SIE NA FORUM,NIE MUSISZ WYDAWAC
KASY/ktorej nie masz i nie bedziesz mial/mozesz sciagnac sobie demo i przekonasz sie czy jest ci to pomocne czy nie.NIE PROBUJ NIKOGO OBRAZAC BO JA NIE MAM ZAMIARU ZNIZAC
SIE DO TWOJEGO POZIOMU.ZACZNIJ WRESZCIE GRAC W KOLEKTURACH I ZYCZE CI POWODZENIA
A NIE O SYSTEMACH I CHCIALEM PODPOWIEDZIEC POWAZNYM -AUTENTYCZNIE GRAJACYM A NIE PODNIECAJACYM SIE NA FORUM,NIE MUSISZ WYDAWAC
KASY/ktorej nie masz i nie bedziesz mial/mozesz sciagnac sobie demo i przekonasz sie czy jest ci to pomocne czy nie.NIE PROBUJ NIKOGO OBRAZAC BO JA NIE MAM ZAMIARU ZNIZAC
SIE DO TWOJEGO POZIOMU.ZACZNIJ WRESZCIE GRAC W KOLEKTURACH I ZYCZE CI POWODZENIA
Witam i zastanawiam sie dlaczego u nas jest tyle zlosliwosci przecierz Frank1 nie proponuje kupna tylko wskazuje gdzie mozna znalesc strony ktore moga pomoc graczowi ktory opiera sie na statystykach.My prawdziwi gracze nigdy nic za kase nie sprzedajemy bo nie musimy w ten sposob zarabiac i potrafimy odroznic dziadostwo od rzeczy dobrych,ja osobiscie kieruje sie 10 ostatnimi wynikami ale ktos moze miec inna metode gry i dla niego jest ta wskazowka gdzie za friko to znalesc. czytajmy i probujmy zrozumiec co czytamy. Do wtorku nie gram w multi na parzyste nieparzyste. Wesolych Swiat.
A ja mam do sprzedania swoje zezowate szczescie do liczb moze znajdzie sie jakis naiwny i durny chetny to za 1(jednego) zeta chetnie mu go sprzedam i za jakis czas nie dosc ze straci bezpowronie zlotowke za moje zezowate szczescie to przegra ostatnia koszulke jak bedzie gral z moim szczesciem do liczb czekam na takiego naiwniaka pozdrawiam.
Hah, Kogucik19 -jeszcze jeden Obywatel Piszczyk? :) Z chęcią bym kupił, ale po świętach, bo na jaja dużo wydałem ostatnio:) No bez jaj ! Życzę Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT !
kogucik19=matycz
Dzisiaj moja ulubiona gra DL i kumulacja 6 mln!
Zagram sobie na chybil-tafil bo zadne liczby mi do glowy nie przychodza a i z map nic nie moge wymyslec:) WESOLYCH SWIAT zycze wszystkim i wygranych !!
Zagram sobie na chybil-tafil bo zadne liczby mi do glowy nie przychodza a i z map nic nie moge wymyslec:) WESOLYCH SWIAT zycze wszystkim i wygranych !!
Wszystkim graczom życzę wiosennego optymizmu w skreślaniu zawsze dobrych cyferek.Wesołych świąt!!!
Drogi OBSERWAIORZE, może i jestem kogucikiem, ale nie 19 :) Pozdrawiam:)
Kogucik19 to kogucik19 i nikt inny nie uzywam dwoch nikow bo tego nie potrzebuje nie ukrywam sie bo nie musze wiec przyjmij niedowiarku ze to kogucik 19 a nie Matycz do ktorego nic nie mam i to wszystko.jak ide do kompa to moja kurka tak stroszy piorka ze tylko wpadam na moment czytam i robie wypad zanim mnie skrzydelkiem zgarnie pozdrawiam.
...ja też Drogi Koguciku19 nic do Ciebie nie mam, a nawet powiem więcej: kocham drób i wszelkie ptactwo, a szczególnie jaja:) Nie lubię tylko jak TS robi sobie jaja ze mnie czasami:) Pozdrawiam:)
Witam wszystkich życze Wesołego Alleluja ! Trza zrobić liczby na 3 dni a jest co i duży i expres i multi i do profa i specjialne i numerek jeste tego i portwelik się skurczy heh .Matycz na bank nie jest kogutem19 Obserwatorze ! to dwie zupełnie inne osoby ! Pozdrawiam !
O Mario! Dziękuję Ci, że napisałeś, że nie jestem kogutem. Już bliżej mi do kury domowej:) Pozdrawiam:) Powodzenia:) Wesołych Świąt:)
Dobra przyznam się ja też jestem Kogucikiem i to nie złym he he !!! mam stado kurek do obskoczenia w tygodniu ! naszczęscie jajek nie znoszą he he ! bo mój portwel by był wiecznie pusty he he !!!
hej szczęściarze,dla mnie KOGUCIK jest ok,podobnie jak KACZOR jest sympatyczny,nie czepia się do nikogo...ale chyba to nie on...
...hahah, O Mario! Uważaj -pewien kogut myślał o pościeli, w Wielką Sobotę mu ucięli...:):)hahah
Ciekawe jak pogoda jest w Mikołajkach Panie Opa spedzam świeta w mikołajkach zapraszam na basenik ! a gdzie nasz Opa przestał sie udzielać na paSCO czyżby nie miał pomysłów na wygraną pozdrawiam !!!
WARNING - stawiam na 3 dni na taka w profie 4/7,15,19,43 taka 5/7,15,19,30,43 i w totalizatorze taka 10/{3,10,20,24,30,43,45,52,54,76 } powtarzam 3 dni kto się skusi we wtorek kupi dużo kurek do znoszenia zlotych jajek !
Mario dziekuje za uwage jeszcze raz życzy wszystkiego najlepszego ALLELUJA czas do kolektury potem w droge ale pasco bede śledzil w świeta z 2 komutera alleluja !!!
Zeby smialy sie pisanki, Usmiechaly sie baranki, Mokry smigus zraszal skronie, Duzo szczescia sypiac w dlonie tego zyczy kogucik19 wraz z nastroszona kurka jak kurka da przezyc to dopiero we wtorek sie odezwe .pozdrawiam wszystkich drobiarzy na tej stronce.WESOLEGO ALLELUJA.
...i masz rację OPA, przecież to nie są Mikołajki, tylko Wielkanoc:) Wesołych Świąt:)
Calkiem powaznie jesli ktos zna przyczyne Dlaczego nie moge aktualizowac Viltomierza (wyniki) i multipairs'a (z Viltomierza sa wyniki nadajace sie do multipairsa) a Viltomierz "zniszczyl" swoja stara baze Prosze o wyjasnienie.
widocznie ma coś na sumieniu...dlatego ma w sobie taką złość...nikt mu przecież nic złego nie zrobił
WSZYSTKIM WESOŁEGO ALLELUJA I SZCZĘŚLIWYCH TYPÓW A DLA TYCH CO STAWIAJĄ NA MECZE RADZĘ UWAŻAĆ SĄ ŚWIĘTA I MOŻE PAŚĆ DUUUUUUUUUŻŻŻOOOOO REMISÓW
niech się ręce wam nie trzęsą i kupony trafne będą WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich ZIOMALI PO KUPONIE nawet tych co smrodzą na chat-ie
SWIETA ŚWIĘTA
skaczących jajeczek z numerkami na grzbiecie niech na kupony wskoczą miliony przyniosą czego sobie jak i wszem tutaj życzę
skaczących jajeczek z numerkami na grzbiecie niech na kupony wskoczą miliony przyniosą czego sobie jak i wszem tutaj życzę
cicho tu i głucho
wszystkim lottomaniakom
WESOŁYCH ŚWIĄT
no i dla naszego stworzyciela tej stronki smacznych jajek i moooookreeeegoooo dyngusa
wszystkim lottomaniakom
WESOŁYCH ŚWIĄT
no i dla naszego stworzyciela tej stronki smacznych jajek i moooookreeeegoooo dyngusa
eeelllaaa i hanys wszystkiego najlepszego mokrego dyngusa i dużo trafnych numerków .pasko dla Ciebie równirz wszystkiego najlepszego i dla wszystkich lotto maniaków
Słuchaj frank1 wczoraj nie miałem czasu ale dzisiaj ci odpiszę: nie możesz się zbliżyć do mojego poziomu bo jesteś zbyt tępy a jedyne co potrafisz to naciągać zwykłych naiwniaków których nie brakuję, gdyby wszyscy w myśleniu byli podobni domnie to tacy jak ty wreszcie wzieliby się do jakiejś roboty a nie próbowali sprzedać taki chłam.Takich cwaniaków jak ty powinno się zamykać !!!!!!!!!!!!!!
Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół rodziny życzy eeelllaaa i Marian.Sz.
DARIO ma racje ostrzegam przed stroną euravic.com to następne pijawki podłączone pod TS.
Pasko oraz wszystkim minichatownikom --Zdrowych pogodnych i radosnych Świąt--typowania bez opamiętania i głównej "puli". zgarniania
Niejestem ostrym graczem ale z obserwacji lepiej grać u buków, większe szanse na wygraną- SIWY łeb niech idzie na emeryturę.ZYczę wszystkim wygranej a Siwemu i TS. bankruta!!!
Dwa kurczaki w koszu siedzą,
I rzeżuchę sobie jedzą,
Baran w szopie zioło pali,
Pewnie zaraz się przewali,
Ksiądz za stołem już się buja...
WESOŁEGO ALLELUJA!
I rzeżuchę sobie jedzą,
Baran w szopie zioło pali,
Pewnie zaraz się przewali,
Ksiądz za stołem już się buja...
WESOŁEGO ALLELUJA!
Witam niepoprawnych optymistów, jak tam nastroje? U mnie dzisiaj pokaźna liczba kuponów się nazbierała, bo 8 expressów i 6 Dużych Lotków... Jeszcze 8 numerków, ale one niestety sobie poczekają do poniedziałku... I to co zwykle, czyli czekanie na cud. Ale dzisiaj wspominamy noc cudów więc może i któremuś z nas się pocuduje... Do zobaczenia o godzinie Żalu i Rozczarowania, hehe ;)
hej DARIO 1 POKAZ NAM SWOJE
WYGRANE FAKTYCZNE JAKIE DO TEJ PORY MIALES HA,HA,HA
RADZIMY CI JEDNO SZUKAJ SPONSORA NA OPLACENIE CZESNEGO TO PO TYM MOZEMY
POROZMAWIAC,PO ZACHOWANIU WIDAC WHO IS WHO
WYGRANE FAKTYCZNE JAKIE DO TEJ PORY MIALES HA,HA,HA
RADZIMY CI JEDNO SZUKAJ SPONSORA NA OPLACENIE CZESNEGO TO PO TYM MOZEMY
POROZMAWIAC,PO ZACHOWANIU WIDAC WHO IS WHO
Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy.
...Wszystkim życzę Wesolych Świąt!!!
...Wszystkim życzę Wesolych Świąt!!!
Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć Wam naprawdę z całą serdecznością by święta napełniły wam duszę radością. Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości
dla wszystkich tu pozytywnie zakręconych .
dla wszystkich tu pozytywnie zakręconych .