Wpisy 1 851 878 – 1 851 977
26 grudnia 2013 22:44 → 26 grudnia 2013 23:32, 100 wpisów
angelika ten:moze pomagac ale na koncu się zemsci i czlowiek wszystko traci:
Hipcio ja czytam horoskopy i dzisiaj było tak: miłość - gwiazdy się uśmiechają, praca - gwiazdy się uśmiechają, finanse - gwiazdy wręcz płaczą ze śmiechu
angelika tak sie zaczyna niewinnie od horoskopow a juz sidła zastawione i pułapka,a ten:odciaga od koscioła a spycha w grzechy:
Wczoraj i dziś padły najdłużej oczekujące parki jak dobrze zerknąłem
Hipcio ze mną już gorzej nie będzie
Pęsko
angelika musisz tak składać łapki i czesto sie modlić,bo bez modlitwy nie da się wygrac z tym oszustem i kłamcą:
Hipcio ja wiem
ale co? Impreza jest?
w sylwestra bedzie ciężko w nocy bo łobuzy bedą robić halas i puszcac petardy,rozumieją to dobrze psy i koty ja musze ukryc balwana w lodowce aby się nie przestraszył:
angelika posluchaj na internecie daniela galusa on w czatachowej uwalnia ludzi od tych:a pomaga wielu osobom wyzdrowiec bo taki jest swiat ze rani ludzi i potem czlowiek jest smutny i wpada w nałogi:
Hipcio nie potrzebuję
matek to moj przyjaciel i doradca bałwan pije tylko piwo z małą ilością procentow lub bezalkoholowe:
no właśnie bałwan coś mi podpada, że lubi wypić
Gonzaga
Hipcio awanturuje się też?
Hipcio to pół biedy
angelika kazdy czlowiek jest w jakimś sensie poraniony bo np.w szkole mogł być przezywany i dokuczany albo miał ciężkich rodzicow,albo jest ciągle smutny kazdy przypadek wymaga leczenia:
Hipcio o takwszyscy jesteśmy wariatami tylko nie wszyscy są zdiagnozowani
a np,ktoś moze miec problemy z hazardem i zamiast oddac zonie pieniązki po wypłacie na utrzymanie rodziny biec do kolektury i maszyn hazardowych a potem zona płacze a dzieci głodne a tatuś przelicza puste kupony i popija piwko albo gorzej spirytus:
angelika tak kazdy ma bzika a ten co zaprzecza ma cobnajmniej dwa:
był chyba kiedyś taki film o gosciu co porzegrał wszystko w pokera a wyrolowali go oszusci:
angelika krzysio pojawił się u korna miał jakiś czas blokade a myslałem ze zachorował i dlatego nie pisze:
Mateusz
Hej !
Matek
Mateusz
no! dzisiaj to i Tobie się oberwało przez halnego
no! dzisiaj to i Tobie się oberwało przez halnego
a może nie Tobie, to na Zywiecczyżnie
hipopotan witaj
Pęsko w-g mnie ta pierwsza z podanych ma szansę
Hipcio, Krzysiu to grzeczny chłopak
jocia moje straty w ts wynoszą 30zeta,ale miałem w prezencie multi multi na cztery losownia z plusem i maxi cash,wszystko okazało się przegrane:
Matek
Pęsko
Jocia
i Wszystkich , może Kogoś zapomnialem
Pęsko
Jocia
i Wszystkich , może Kogoś zapomnialem
tak angelika krzysio jest grzeczny pasko moglby z niego juz sciągnać blokade,nieborak nie moze pisac na multipasko:
Staszku
Matek - jaki numer mam podać ?
Angelika
Staszek dziś z tej trójeczki ( bo to moja ulubiona ) zostało jeszcze 15 piątek zerowych z nią i aż 2 weszły a liczyłem że ta trójka wpadnie za 5-7 dni
Hipcio no mógłby
hipcio mnie ładnie poszło..o 14..:
7/10,7/10,6/10,5/9,5/9, 3/6
o 21;40
4/8,3/5,3/5,5/10,5/9
7/10,7/10,6/10,5/9,5/9, 3/6
o 21;40
4/8,3/5,3/5,5/10,5/9
Matek - pisałem że wiatr halny w górach
pytałem Matg czy u nich też bardzo wiało
pytałem Matg czy u nich też bardzo wiało
angelika oglądałaś wołodyjowskiego azja chciał porwac baskę ale nie wyszlo,a odrzucił ewkę choc ta wydawała mi się ładniejsza,jest scena gdzie widac jak ciągną ewkę i jest kawałek biustu na widoku:
znikam spać
dobranoc
dobranoc
takie są kłopoty gdy dwoch zakochuje się w tej samej kobiecie:
Hipcio wtedy jest problem
Jociu dobrej nocy
Hipcio nawzajem