Wpisy 1 851 778 – 1 851 877
26 grudnia 2013 21:51 → 26 grudnia 2013 22:44, 100 wpisów
ale o dziwo, wyśnione liczby (5/8) wlazły o 14 a nie teraz... dobrze że się puściłam...
na swięta dostałem w prezencie kupon multi multi za 20zeta i zdrapkę za 10zeta wszystko przegrane,łobyzy swiętuja a hipcia robią w balona:
lila jesteś obzarta przez swieta polecam ziołka i wodę mineralna i wypuść bąka,ha,ha:
lila ale na wigilie jest pełny stoł jedzenia i nie mozna odmawiac a w zołądku wszystko fermentuje:kapusta z fasolką grzyby ryby i słodycze:
Gratki wygranym. Mój świąteczny kupon dał 6/10+ 4/10 3/10+ 4/10 i 2 nie płatne czyli wydane 30zł a wygrane 44zł
tak lila je z umiarem a jak wejdzie na wage po swietach to tylko 100 kilo wyskoczy:
torsan..idziemy na imprezkę ,chyba że w międzyczasie coś wypadnie to będziemy siedzieć w domu teść mój kiepski
Ciekawe ile zakładów w Lotto było zawartych. Bo dwa dni świąteczne to jednak mało kolektur było czynnych. Część mogła grac na dwa losowania bo usilnie namawiali.
torsan...lepiej z nim ale nie tak jak powinno być.Zobaczymy jak to będzie,zawsze można domókę pintolnąć
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
0 14 4w10
o 22 5w 10
jakbym pokombinowaól to bym miał 9z10
o 22 5w 10
jakbym pokombinowaól to bym miał 9z10
:egzorcysci przestrzegaja przed maskotką hello kitty,ten kotek to szatanski wynalazek:
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
lili
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
tak przypuszczałem jak 20 milionow to jest zwycięzca a jak 2 to ni ma,czyli łatwiej trafić przy kumbulacji:
jocia witaj:i gratulacje za ostatnie wygrane i teraz wynik bez kosza:
Jocia masz nogę
Jociu to był Twój dzień
angelika:uwazaj na maskotki,hello kitty,mozna przez nie wpasc w sidła rogatego:
to jest taka maskotka kotek bez ust wymyslona na czesc demona w japonii,ten kraj jest podejrzany:
Hipcio rogaty to mój kumpel
Dobranoc wszystkim. Wymęczyły mnie te Święta, metabolizm mi zakłóciły...}
Spijcie dobrze
Spijcie dobrze
Jetta biedulko dobranoc
angelika musisz zgłosić sie do egzorcysty on ci pomoze przegonić tego:to bedzie cięzka walka
egzorcysci mowią,ze temu:łatwiej opętac kobiety bo one czesto chodzą do wrozek i korzystają z horoskopow:
Hipcio a po co z rogatym w kilku językach na raz gadamy uczy mnie
Matek strzałka