Wpisy 1 851 830 – 1 851 929
26 grudnia 2013 22:10 → 26 grudnia 2013 23:16, 100 wpisów
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
0 14 4w10
o 22 5w 10
jakbym pokombinowaól to bym miał 9z10
o 22 5w 10
jakbym pokombinowaól to bym miał 9z10
:egzorcysci przestrzegaja przed maskotką hello kitty,ten kotek to szatanski wynalazek:
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
lili
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
tak przypuszczałem jak 20 milionow to jest zwycięzca a jak 2 to ni ma,czyli łatwiej trafić przy kumbulacji:
jocia witaj:i gratulacje za ostatnie wygrane i teraz wynik bez kosza:
Jocia masz nogę
Jociu to był Twój dzień
angelika:uwazaj na maskotki,hello kitty,mozna przez nie wpasc w sidła rogatego:
to jest taka maskotka kotek bez ust wymyslona na czesc demona w japonii,ten kraj jest podejrzany:
Hipcio rogaty to mój kumpel
Dobranoc wszystkim. Wymęczyły mnie te Święta, metabolizm mi zakłóciły...}
Spijcie dobrze
Spijcie dobrze
Jetta biedulko dobranoc
angelika musisz zgłosić sie do egzorcysty on ci pomoze przegonić tego:to bedzie cięzka walka
egzorcysci mowią,ze temu:łatwiej opętac kobiety bo one czesto chodzą do wrozek i korzystają z horoskopow:
Hipcio a po co z rogatym w kilku językach na raz gadamy uczy mnie
Matek strzałka
angelika ten:moze pomagac ale na koncu się zemsci i czlowiek wszystko traci:
Hipcio ja czytam horoskopy i dzisiaj było tak: miłość - gwiazdy się uśmiechają, praca - gwiazdy się uśmiechają, finanse - gwiazdy wręcz płaczą ze śmiechu
angelika tak sie zaczyna niewinnie od horoskopow a juz sidła zastawione i pułapka,a ten:odciaga od koscioła a spycha w grzechy:
Wczoraj i dziś padły najdłużej oczekujące parki jak dobrze zerknąłem
Hipcio ze mną już gorzej nie będzie
Pęsko
angelika musisz tak składać łapki i czesto sie modlić,bo bez modlitwy nie da się wygrac z tym oszustem i kłamcą:
Hipcio ja wiem
ale co? Impreza jest?
w sylwestra bedzie ciężko w nocy bo łobuzy bedą robić halas i puszcac petardy,rozumieją to dobrze psy i koty ja musze ukryc balwana w lodowce aby się nie przestraszył:
angelika posluchaj na internecie daniela galusa on w czatachowej uwalnia ludzi od tych:a pomaga wielu osobom wyzdrowiec bo taki jest swiat ze rani ludzi i potem czlowiek jest smutny i wpada w nałogi:
Hipcio nie potrzebuję
matek to moj przyjaciel i doradca bałwan pije tylko piwo z małą ilością procentow lub bezalkoholowe:
no właśnie bałwan coś mi podpada, że lubi wypić
Gonzaga
Hipcio awanturuje się też?
Hipcio to pół biedy
angelika kazdy czlowiek jest w jakimś sensie poraniony bo np.w szkole mogł być przezywany i dokuczany albo miał ciężkich rodzicow,albo jest ciągle smutny kazdy przypadek wymaga leczenia:
Hipcio o takwszyscy jesteśmy wariatami tylko nie wszyscy są zdiagnozowani
a np,ktoś moze miec problemy z hazardem i zamiast oddac zonie pieniązki po wypłacie na utrzymanie rodziny biec do kolektury i maszyn hazardowych a potem zona płacze a dzieci głodne a tatuś przelicza puste kupony i popija piwko albo gorzej spirytus:
angelika tak kazdy ma bzika a ten co zaprzecza ma cobnajmniej dwa:
był chyba kiedyś taki film o gosciu co porzegrał wszystko w pokera a wyrolowali go oszusci: