Wpisy 1 851 930 – 1 852 029
26 grudnia 2013 23:16 → 26 grudnia 2013 23:58, 100 wpisów
angelika krzysio pojawił się u korna miał jakiś czas blokade a myslałem ze zachorował i dlatego nie pisze:
Mateusz
Hej !
Matek
Mateusz
no! dzisiaj to i Tobie się oberwało przez halnego
no! dzisiaj to i Tobie się oberwało przez halnego
a może nie Tobie, to na Zywiecczyżnie
hipopotan witaj
Pęsko w-g mnie ta pierwsza z podanych ma szansę
Hipcio, Krzysiu to grzeczny chłopak
jocia moje straty w ts wynoszą 30zeta,ale miałem w prezencie multi multi na cztery losownia z plusem i maxi cash,wszystko okazało się przegrane:
Matek
Pęsko
Jocia
i Wszystkich , może Kogoś zapomnialem
Pęsko
Jocia
i Wszystkich , może Kogoś zapomnialem
tak angelika krzysio jest grzeczny pasko moglby z niego juz sciągnać blokade,nieborak nie moze pisac na multipasko:
Staszku
Matek - jaki numer mam podać ?
Angelika
Staszek dziś z tej trójeczki ( bo to moja ulubiona ) zostało jeszcze 15 piątek zerowych z nią i aż 2 weszły a liczyłem że ta trójka wpadnie za 5-7 dni
Hipcio no mógłby
hipcio mnie ładnie poszło..o 14..:
7/10,7/10,6/10,5/9,5/9, 3/6
o 21;40
4/8,3/5,3/5,5/10,5/9
7/10,7/10,6/10,5/9,5/9, 3/6
o 21;40
4/8,3/5,3/5,5/10,5/9
Matek - pisałem że wiatr halny w górach
pytałem Matg czy u nich też bardzo wiało
pytałem Matg czy u nich też bardzo wiało
angelika oglądałaś wołodyjowskiego azja chciał porwac baskę ale nie wyszlo,a odrzucił ewkę choc ta wydawała mi się ładniejsza,jest scena gdzie widac jak ciągną ewkę i jest kawałek biustu na widoku:
znikam spać
dobranoc
dobranoc
takie są kłopoty gdy dwoch zakochuje się w tej samej kobiecie:
Hipcio wtedy jest problem
Jociu dobrej nocy
Hipcio nawzajem
pęsko
ja mówiłem o -5- że mam za pewniaka ( z tych Twoich)
ja mówiłem o -5- że mam za pewniaka ( z tych Twoich)
w niebie ten problem rozwiązą bo nie bedzie zon ani męzow lecz wszyscy podobni do aniołow:ubrani na biało i zjedna parą skrzydeł:
Pęsko
Gonzaga
Ależ Tu dziś Głośno
Hipcio a wiesz jak jest w piekle?
myśleć nad numerkami nie można
Stasiu wiem - o to mi chodziło o jedną bo nie powinna się trójka powtórzyć więc rozważam 5 9 i 5 13
Hipcio, w damskim piekle wszyscy mężczyźni to geje w męskim piekle również
Czy dobrze rozumiem, ze z 5,9,13..stanowia 5/5 ?
Jak mi sos wyjdzie, dam Tobie znać
Jak mi sos wyjdzie, dam Tobie znać
Choróbsko odeszło odemnie, drugi dzień Świąt znacznie lepszy
Jocia
jestem tego samego zdania !
jestem tego samego zdania !
Tak jocia - często się w to bawię ale nie mam pomysłu na ograniczenie ilości tych 5/5 bo to działa tak dziwnie że jak się mocno ograniczy to można trafić np na 20 zakładów tylko 4/5 lub 3/5 a jak się już skusić na więcej zakładów np 50-70 to potrafi być 5-7 5/5 ale to nie z jednej trójki ale to są uroki MM
ale w obróbce snów nie mówią co oznaczają sny
tam tylko przeliczają sny na liczby i podobno im się czasami nawet tosprawdza
angelka w piekle nie wesoło jak pisałem ciemnosci mozna nadziac się na widly smrod i wielkie gorąco a diabły meczą i przeklinają,jest płomien a nie mozna ugasic pragnienia wodą mineralną:
Pęsko..tylko przy pomocy typowania, mozna ograniczyć
&0 tez ma szanse na powtórkę pewnie jedna z nich wejdzie
&0 tez ma szanse na powtórkę pewnie jedna z nich wejdzie
jocia 70 ?? Litości !!! ile razy
gjaster
a diabły się nienawidzą i boją zwierzchnikow,jest to wielki obszar większy od ziemi,cele jak w więzieniu dusze widza się wzajemnie i diabłów i wrzeszczą i zgrzytają zebami a przeklinają rodzicow,ze im nie wpoili wiary a teraz wieczna męka bez konca:
potepieni widzą zbawionych w niebie i to ich dodatkowo doprowadza do rozpaczy,są ciągle smutni a smazą się jak frytki na patelni,lepiej tam się nie dostac:
a angelika w niebie ciągle trwa uczta,jest spokojna muzyka aniołowie grają na harfach i gitarach,mozna jesc do syta i pić wino dobrej jakości,a potem są rozne rozrywki zwiedzanie nieba i innych planet,mozna zapisac się na siłownię,do zespołu albo oglądac filmy jest wesoło i jasno jak w biały dzien:
Hip.. a liczby w totka to gdzie podają przed losowaniem u Bogdana czy u Lucka?
jocia a te dwie parki jeszcze nigdy nie weszły w następnym losowaniu po 5 9 13
06,08 --> 0 = 00,0%
35,60 --> 0 = 00,0%
06,08 --> 0 = 00,0%
35,60 --> 0 = 00,0%