Wpisy 1 833 373 – 1 833 472
13 grudnia 2013 18:31 → 13 grudnia 2013 20:13, 100 wpisów
cisza jakas się zrobiła, idę założyć wełniane skarpy bo pasują do mojego bujanego fotela
krzys3355 też gram na dwa stałe, zobacz na profilu i oby to poszło
Dziś z okazji 13 w piątek spółdzielnia postanowiła zagrać 10/10x10 MM plus , to czekamy na te pierwsze 25 baniek
przed 14 koło kolektury kręcił się kominiarz , a teraz łasił mi się czarny kotek
ja nie gram za najwyższa ale i nie za najniższą także oby nam się
mówię do dziewczynki: poproszę 30 mln ...
i zostałem wyśmiany
...oby na szczęście
i zostałem wyśmiany
...oby na szczęście
Jocia daj jeszcze jednego numera
i powodzenia Jocia
Jocia dzieki
Jocia a tej 12 nie masz???
dzisiaj zdrapka złoto faraonów - wygrana 15 zł, zdrapka zodiak ( wodnik)-wygrana 20 złotych
Jocia papa
Chciałam wszystkich poinformowac zwł.tych, co tłumnie obstawiają zwycięstwo Lecha Poznań, ze to Zawisza Bydgoszcz dzisiaj wyjdzie zwycięsko z potyczki...będzie 3:0 i znikam i powooo...
zresztą te 3-0 w drugą stronę też może być.
Weżne że over będzie.
Sorry gaja
ale biznes jest biznes
Weżne że over będzie.
Sorry gaja
ale biznes jest biznes
Monet
Maxiu no prześledziłam FORUM w tamacie T-Mobile Ekstraklasa...i tam wszyscy są za Lechem....
Maxiu no prześledziłam FORUM w tamacie T-Mobile Ekstraklasa...i tam wszyscy są za Lechem....
Gaju ale ja jestem za Zawiszą i to wystarczy ..pozamiatamy ich a gdzie serduszo
zawisza nie da rady, lech musi wygrac nie ma to tamto, co najwyżej remis 1-1 moje zdanie
No to i idę dzisiaj na szlak ..oj będzie sie działo i nocy będzie mało
Zawisza potrafi z Lechem grać u siebie. Nie powinni przegrać.
Moje zdanie.
Moje zdanie.
Gaju ..ostatnio napisałaś ze bierzesz mnie na siebie ..oj czekam nato i na te sztuczki
1 833 456. kris24 2013-12-13 (19:59) łódz
13max33 skąd Ty bo ciągle na szlaki chodzisz
Jak skąd? A gdzie najlepsze szlaki?
Łomianki!
13max33 skąd Ty bo ciągle na szlaki chodzisz
Jak skąd? A gdzie najlepsze szlaki?
Łomianki!
Maxiu chyba mnie znowu łapiesz za słówka..ale ja lubie sztuczki więc...
no juz w ekstraklasie inaczej być nie może, poważnie !!! choć liga to jak nasze kulki, wszystko sie może zdażyc. Zawisza-Lech, 0-2 to mój typ
no się wie że z gór przecież nie z nad morza tylko konkretnie, czesto bywam bielksu-białej a z tam tąd już nieeee dalleko na szlak kurcze
Ratownik górski.