Wpisy 1 832 569 – 1 832 668
13 grudnia 2013 00:00 → 13 grudnia 2013 01:26, 100 wpisów
Asia ale jak my go do piekarnika damy ? Trza go rozściupać ,
nie ma za co
dobra mykam film ogladac bo nie moge go ogladnac od 22 przez moja lube Ilone
wpadne pozniej a narazie zostawiam pod dzisiejsza 5/5 w ranach pomocy Asia panowie
dobra mykam film ogladac bo nie moge go ogladnac od 22 przez moja lube Ilone
wpadne pozniej a narazie zostawiam pod dzisiejsza 5/5 w ranach pomocy Asia panowie
Ja oglądam też film ,nawet okej jest
Franiu,damy radę Na razie się schował.Całego nie możemy,bo mówi że wątroba mu wylata.Znaczy się podroby nie do spożycia.
Asia na tvp 1 "gorączka" taki sobie można powiedzieć
Kurcze,nie wiem tak konkretnie...Na pewno gry,sport.To jest ten chory chłopczyk..
Asia to fajnie że chcesz pomagać, pewnie fajna z Ciebie kobieta jest ,czuła i wrażliwa
Franiu,gorączka to jest tutaj,bo Juliusz proponuje kiełbaskę z cebulką
Franiu,oj tam zaraz fajna.Pomagac ludzka rzecz.
Franiu,oj tam zaraz fajna.Pomagac ludzka rzecz.
Nigdy nie wiadomo,co nam będzie w życiu dane i czy nie będziemy potrzebowac pomocy.Życie różne scenariusze pisze
troche ciężko coś ze sportu. W takim razie.
Musisz się lepiej dowiedzieć żeby był zadowolony
A chociaż w ten jeden dzień w roku, w jego sytuacji powinien zapomnieć choć na chwile o chorobie
Musisz się lepiej dowiedzieć żeby był zadowolony
A chociaż w ten jeden dzień w roku, w jego sytuacji powinien zapomnieć choć na chwile o chorobie
Gonzaga
zatypuj piątkę na jutro a tu masz linka na całkiem przyzwoity sprzęt w przyzwoitej cenie http://allegro.pl/tablet-asus-memo-pad-7-16gb-wifi-gps-aparat-7-cali-i3773909607.html
witam czy gra ktos w totogola ??
pawus o słodko godzino,jak mam to zrobić,żeby padła
Dzięki za link
Mati też dobry pomysł
Dzięki za link
Mati też dobry pomysł
Najpierw zajmę się prowiantem na święta.
żeby mieli jedzonko.Zrobię sobie listę.A później zobaczymy jak będzie z funduszami.
żeby mieli jedzonko.Zrobię sobie listę.A później zobaczymy jak będzie z funduszami.
zaproponowałbym ci swoje typowania ale coś nie mam farta skorzystaj ze sprawdzonych typerów
Asiu-Miał bym pewne sugestie,ale chyba byś się obraziła,a chłopak...zdeprawował
pawus,wysłałam dzisiaj moje typy,ale wyszło z nich 2 złote.
Na następny kupon i to nie cały.
Ja nie mam szczęścia do typowań.Ale chętnie przyjmę podpowiedzi,może być na maila.
Na następny kupon i to nie cały.
Ja nie mam szczęścia do typowań.Ale chętnie przyjmę podpowiedzi,może być na maila.
asiu może coś ci się przyśni dziś !? http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2699&page=322
Wiesz co Gonzaga jak sie nie ma nic to byle co potrafi ucieszyc tak ze nwm
Ojej jak ja mu wspolczuje
Ojej jak ja mu wspolczuje
Ale jest bardzo pogodny i twierdzi,że to jego kumpel,bo wszędzie chodzą razem.Najważniejsze,że się nie załamał.Psychika,to podstawa w takiej chorobie
pawus może coś wyśnię,chociaż ostatnio kiepsko śpię,a jak śnię,to nie pamiętam o czym
Na takie sprawy,to człowiek pójdzie do samego diabła,żeby dziecku pomóc.Załatwiłam im mieszkanie na czas pobytu w Warszawie,mam tam kuzynkę.Przyda się mamie młodego bratnia dusza i dach nad głowa.Bo czasami trzeba się też przespać.Myślę,że będzie dobrze
Asia powiem tyle
W dzisiejszych czasach takich ludzi jak Ty to "ze świecą szukać"
W dzisiejszych czasach takich ludzi jak Ty to "ze świecą szukać"
E tam,Mati..Jak można,to trzeba pomóc..Myślę,że znalazłby więcej
Mati,co Ty piszesz.....
Mati,co Ty piszesz.....
Zaczęłam pisać o cudzych nieszczęściach i wystraszyłam ludzi.
Mati,powiem Ci tak...Tak mnie w domu wychowali...Faktycznie jestem bardzo wraliwa na czyjeś nieszczęście...Sama wiele w życiu przeszłam,bo mama wcześnie zmarła,za wcześnie....Dlatego wiem co znaczy ,nawet dobre słowo w chorobie,zmartwieniu..
Mati,powiem Ci tak...Tak mnie w domu wychowali...Faktycznie jestem bardzo wraliwa na czyjeś nieszczęście...Sama wiele w życiu przeszłam,bo mama wcześnie zmarła,za wcześnie....Dlatego wiem co znaczy ,nawet dobre słowo w chorobie,zmartwieniu..
No i taka cisza.Zostaliśmy sami czy jak.Pewnie trzeba się zbierać do łóżka,żeby rano wstać O której wstajesz?
O której chce ok. 9. Ja juz leze w lozku dawno i slucham sobie radia
Mam jutro wolne
Mam jutro wolne
Mati,może pójdziemy spać.Zrobimy miejsce innym gadułom.
Zostawię moje cyferki wymyślone.
Może ktos je przeanalizuje i podpowie,czy wysłać,czy zmienić
Zostawię moje cyferki wymyślone.
Może ktos je przeanalizuje i podpowie,czy wysłać,czy zmienić