Wpisy 1 708 763 – 1 708 862
11 września 2013 00:49 → 11 września 2013 01:22, 100 wpisów
Ostatnio znowu slyszalam : kto nie ma szczescia w milosci ten ma szczescie w grach liczbowych a ja ani tu ani tu...:-)
angelka199019..chcieć to móc lecz..
http://www.youtube.com/watch?v=_GZB_nP4uWE
Budka Suflera - Takie Tango
http://www.youtube.com/watch?v=_GZB_nP4uWE
Budka Suflera - Takie Tango
Ja tam sie nie martwie najwazniejszego mezczyzne zycia juz mam synusia kochanego ktory wlasnie raczył w koncu dac mamie troche spikoju i godz juz spi
ja mam siostrzenca... maly urwisek skonczyl juz dwa lata... ale daje mi zawsze w kosc, gdy sie z siostra widze
Lilien karty mnie nie interesuja
Potrfie zagrac tylko w wojne bo nigdy mnie nie ciągnelo do gier karcianych
Potrfie zagrac tylko w wojne bo nigdy mnie nie ciągnelo do gier karcianych
z reszta ja nie kryje sie z tym faktem ze wiekszosc ludzi to pomylka
lottomat
ja mam chyba inny problem... wszyscy chca ze mna gadac... a ja nie stawiam na ilosc znajomosci, mowiac oglednie
ja mam chyba inny problem... wszyscy chca ze mna gadac... a ja nie stawiam na ilosc znajomosci, mowiac oglednie
Lottomat a czemu tak sadzisz?
Unhappy moj urwisek skonczy 2 latka w listopadzie
Teraz ma akurat manie wchodzenia gdzie sie da.ja do kuchni a on na okno w pokoju. Ja dopokoju a on juz w łazience w toalecie grzebie taki szybki jest ze juz powoli nie wyrabiam.ooczy do okola glowy musze miec
Unhappy moj urwisek skonczy 2 latka w listopadzie
Teraz ma akurat manie wchodzenia gdzie sie da.ja do kuchni a on na okno w pokoju. Ja dopokoju a on juz w łazience w toalecie grzebie taki szybki jest ze juz powoli nie wyrabiam.ooczy do okola glowy musze miec
jocia, no wlasnie na jakosc... ja sie interesuje naprawde wieloma dziedzinami... muzyka, literatura, astronomia, malarstwem, historia, polityka, oczywiscie statystyka, finansami itd... teoretycznie wiec powinienem prawie z kazdym znalezc jakis wspolny temat... niestety z reguly rozmowy z innymi sa na tyle plytkie, ze nie mam ochoty takich znajomosci kontynuowac...
angelka, no wlasnie wiem, jak to jest z maluchami nie wiedzialem, ze dzieci moga byc az tak absorbujace... wtedy tez zdalem sobie sprawe z tego, ze chyba juz jestem na to za stary
lottomat pisales o większości ludzi
unhappy..doskonale rozumiem Ciebie
unhappy..doskonale rozumiem Ciebie
Moim zdaniem nigdy nie jest za pozno jesli na prawde sie chce...
angelka, do dzis wspominam bol plecow po niewinnej zabawie z siostrzencem
Wypływam nocami,podchodzą do wodopoju i łapie ofiary takie życie "życie jest brutalne" widziałem już walki godowe
lottomat, ja po prostu bardzo lubie dowiadywac sie nowych rzeczy... dziwie sie swiatu po prostu bardzo lubie czytac... a to w zdobywaniu wiedzy zdecydowanie pomaga wiekszosc polakow nie czyta
lottomat, to chyba dobrze bedzie o czym pogadac, gdy sie kiedys spotkamy
no wlasnie kinematografia interesuje sie srednio... wiesz dlaczego? bo ja lubie samemu uruchamiac wyobraznie i np. obrazowac sobie to, co czytam
Tak ale nie wiesz jak to jest jak sie ma swoje dziecko. Jak ciesza pierwsze slowa.
Wiem jak jest ciezko caly czas praktycznie bylam sama z dzieckiem czasami w nocy jak wstawalam to balam sie przenosic synka do siebie do lózka bo ledwo szlam, a teraz to wiem ze warto bylo bo daje tyle radosci
Wiem jak jest ciezko caly czas praktycznie bylam sama z dzieckiem czasami w nocy jak wstawalam to balam sie przenosic synka do siebie do lózka bo ledwo szlam, a teraz to wiem ze warto bylo bo daje tyle radosci
angelka, chyba sie troche domyslam... gdy go zobaczylem pierwszy raz, to sie poplakalem ale nie mow nikomu
unhappy mi tam chodzilo o magie kina, starego kina ktore jest po prostu zachwycajace
ekranizacje mnie nie interesuja chyba ze dotycza dobrej ksiazki
film wymaga skupienia przez dluzszy czas bez przerwy... ksiazke moge czytac etapami... a z czasem u mnie raczej krucho
To jest jedno wytlumaczenie tego ty musisz byc tata...:-) rzadko kiedy fcet tak reaguje
nie wiem czemu to sie zmienilo bo kiedys lata temu od ksiazek nie odchodzilem
Ostatnio po ś***u burczy mi w jelitach i mam zgage
chyba przeżuce się na wegetarianizm
chyba przeżuce się na wegetarianizm
lillien, maluje obrazy olejne (w sumie to sie ucze caly czas dopiero)... zaliczylem tez pierwsze proby kompozytorskie (ale to wymaga wielkiego skupienia i sporej ilosci czasu, a nie mam go za duzo z uwagi na prace)
Ja lece spac bo moj poranny budzik nie uznaje odpowiedzi- jeszcze chwile:-)
Pa dobranoc wszystkim
Jocia napisz jeszcze co sadzisz o takich cyferkach na jutro 6,7,13,15,45,47,50,51,59,70
Pa dobranoc wszystkim
Jocia napisz jeszcze co sadzisz o takich cyferkach na jutro 6,7,13,15,45,47,50,51,59,70
jocia, powiedzmy, ze sie ucze... pare kopii mam juz na koncie... pare probek swojej 'tworczosci' tez... ale latem raczej robie sobei przerwe, bo terpentyna, benzyna lakowa i pare innych mediow potrafi 'zawrocic w glowie'
o! jak miło unhappy - jestem malarką, miło spotkać tutaj kogoś o podobnych zainteresowaniach
natomiast nie lubie akryli... choc przy nich odpada problem ww.
lottomat, no wlasnie... mnie tez brakuje przede wszystkim czasu... by wrocic na chwile do tematyki tej strony - gdybym wygral jakies pieniadze, przeznaczylbym je wlasnie na dalszy rozwoj, mowiac w skrocie
ja bym mogl i wspomoc finansowo i nawet wspoltworzyc ale tu sie raczej nic nie zmienia