Wpisy 1 708 863 – 1 708 962
11 września 2013 01:23 → 11 września 2013 02:20, 100 wpisów
jocia, na pewno nie widzialem zadnej ikony w twoim profilu... moze to bylo w czasach, gdy mnie tu jeszcze nie bylo?
jocia, a ja się też wstydzę i tak będziemy się wstydzić dalej? ;p
na drewienku pewnie? ja maluje tradycyjnie na plotnie... ale na razie sie nie pochwale moze kiedys sie osmiele
podobaja mi sie... na zywo sa pewnie jeszcze ladniejsze... nie ma to jak potrzymac obraz w reku i obejrzec w oryginale... fakture itd.
no ta pewnie tez wymagala sporo pracy... tak sie wlasnie przygladam
moze i ja kiedys sprobuje? tylko z drewnem/deska nie mam doswiadczenia... choc pewnie wystarczy ja zagruntowac
ja sie pochwale swoim pod koniec roku... czuje, ze niedlugo wroce do malowania i namaluje cos specjalnie na te strone... ale pewnie bedzie to tylko jakas kopia, bo chyba nie odwaze sie pokazac tu zadnego calkowicie swojego obrazu
bo sie wstydze a tak serio, to chyba traktuje to jako cos intymnego... nie chce, zeby brzmialo to napuszenie, ale ja od poczatku tworzylem z zalozeniem, ze nigdy tego nie upublicznie
pod koniec roku cos wrzuce olej niestety bedzie troche schnal... a nie moge klasc werniksu na 'mokry' obraz, bo skonczy sie katastrofa
jociu, jesli bedzie ci sie podobal, wysle ci nawet oryginal... ale musze przemyslec, co bede chcial pokazac
no wlasnie nie uzywam przyspieszaczy... w tym akurat przypadku nigdzie mi sie nie spieszy
Unhappy.. .
..........................
..........................
Dziekuję..nie spodziewałam ..się ..jest troche .. nie taki, bo aparat nie był profesjonalny . no i oswietlenie..pstrkniety zwykłym apatatem cyfrowym na dodatek kiepskim
Ale..P. Jasnowidz powiedziała mi kiedys,ze mam malowac i uszczesliwić ludzi ..tym co robię
Pani Ewa. K..chyba nie moge napisac ..zajmuje sie tez runami.. napisała parę ksiazek
Znikam.. .
..............................
..............................
Chciałam kiedys na AS?P.. albo na Architekturę alll wyszło jak wyszło
jocia, maluj! nie ważne czy amatorsko. naprawde robisz to pieknie.
M.B. Siedmiostrzelna Prawosławna ikona ..nasza chyba M.B. Bolesna