Wpisy użytkownika angelka199019
Łącznie 216 wpisów w archiwum, pokazane od nr 85 363. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
hej jestem tutaj nowa i mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym typowaniem 6/12 w dużym lotku???i gdzie to wszystko się sprawdza bo ja wytypowałam liczby ale ich sobie nie zapisałam
dziękuję za informacje wysokich wygranych życzę.
witam mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi systemami powyżej te 1+1 i te róznice coś od czegoś tam się odejmuje.A i mam pytanko jak najlepiej obstawiać zeby prawdopodobieństwo trafienia5/5 było większe....pomocy do 5 stycznia potrzebuję 2000 zł i nie wiem cio robić;-(
Śmieszne!!!widzę że mało ci życie w du... dokopało.sam się powieś
Ja dzisiaj na 22 typuję ósemeczkę
8,11,23,33,36,58,73,76 (wysłałam)
Ciekawe czy coś wpadnie......
8,11,23,33,36,58,73,76 (wysłałam)
Ciekawe czy coś wpadnie......
A ja muszę się wam pochwalić,że wczoraj zagrałam 7/7 z opcją Plus i trafiłam 5/7 i Plusa.Wygrałam 70 zł...wiem że to nie majątek ale jak się wygrywa bardzo rzadko to nawet te 70 zł zadowala człowieka;-)
Mógłby mi ktoś powiedzieć ile kosztuje zakład mini lotto
tedy77-dzięki
Gdybym wygrała 250 tys zł to kupiłabym sobie mieszkanie i samochod
Gdybym wygrała 250 tys zł to kupiłabym sobie mieszkanie i samochod
Anders a mogę zapytać ile razem dało ci to wygranej???Bo u mnie dzisiaj straszna lipa
Gała mi ostatnio się śniło ze mama zemdlała i zemdlała w pracy,snilo mi sie wygram w totka i wygrałam 5/5 czyli 700zł
moze to znak...
moze to znak...
witam!!!mam takie pytanko do was wszystkich czy oprócz totka gracie również w zdrapki???jakie są tego skutki...
do madeea76...
mogłabyś zrobić takie wyliczenie dla mojej osóbki heh bo ostatnio to nawet multi multi mi nie idzie szok normalnie proszę...
mogłabyś zrobić takie wyliczenie dla mojej osóbki heh bo ostatnio to nawet multi multi mi nie idzie szok normalnie proszę...
heh islandorka dobre dobre z tym księdzem...cała prawda
madea.ok rozumiem...przesle ci dane a jak bedziesz miala chwilke to zobaczysz co tam widac i dasz znac na profilu pozdrawiam
texa
ja tez hehe
wiec ide dokarmic raka
ja tez hehe
wiec ide dokarmic raka
do jandzia przepraszam ze sie wtracam ale masz na to pol roku od daty zgonu jezeli jestes corka zmarlego.wiem bo tez to zalatwiam
Madea na 14 puscilam twoj zestawik ze snu st 5 i nic a na wieczor nawet nie lukalam na czat a moglam znowu sobie zapozyczyc.ale byloby kaski:-) lubie czasami zapozyczyc sobie od kogos jakis zestawik.
A teraz prosze was podajcie jakies pewniaczki na 14.zbieram synkowi na autko z akumulatorkiem i wszystkie wygrane skladam i raz w tyg odbieram wygrane. Brakuje jeszcze 260 zl i synek bedzie smigal.wiec prosze o pewniaczki hehe
A teraz prosze was podajcie jakies pewniaczki na 14.zbieram synkowi na autko z akumulatorkiem i wszystkie wygrane skladam i raz w tyg odbieram wygrane. Brakuje jeszcze 260 zl i synek bedzie smigal.wiec prosze o pewniaczki hehe
Dzisiaj padnie 18 na 100% też jej oczekuję od kilku dni
2/5
3/8
2/8
5/10
2/5
3/8
2/8
5/10
Jocia witam
Proszę zapodaj jakąś szósteczkę na 14
Żeby chociaż cztery liczby weszły
Proszę zapodaj jakąś szósteczkę na 14
Żeby chociaż cztery liczby weszły
Rozumiem:-)
Oj ja godzinami gapię się w te mapki i nic...
Jocia a ty bazujesz na jakimś programie pomocniczym czy raczej patrzysz która najczęscie leci po danej liczbie
A moze inny sposób?
Uchyl rąbka tajemnicy
Oj ja godzinami gapię się w te mapki i nic...
Jocia a ty bazujesz na jakimś programie pomocniczym czy raczej patrzysz która najczęscie leci po danej liczbie
A moze inny sposób?
Uchyl rąbka tajemnicy
Też chciałabym mieć taki patent:-) chociaż raz w życiu walnąć jakieś 10/10 z bonusem.
Szczerze to nie wiem jak ludzie wygrywają te megaśne wygrane
Szczerze to nie wiem jak ludzie wygrywają te megaśne wygrane
Ogólnie w rodzinie mówią ze kiedys walne jakas super wygrana:-) ale kiedy jak bede stara i co do trumny wezme
Ktore?
Przepraszam ze sie wtrace ale wchodze tu od czasu do czasu na czat bo na stronke kilka a nawet kilkanascie razy dziennie i niestety widac kto jaka ma kulture osobista.a tak ogolnie moim skromnym zdaniem to ta awantura jest nie potrzebna.z tego co czesto tu widac to pani pod nickiem lila ma takie dziwne teksty i czuje sie pewnie bo zna sie z adminem ( przyczym nie mam nic do admina ,bo wydaje mi sie fajny no i przystojny:-) facet).tylko lepiej sie czyta jak ludzie zartuja miedzy soba nie ublizajac nikomu.
A co do twojej wypowiedzi jocia to mnie zalamalas totalnie , chcialam polaczyc twoje i swoje sily no i w koncu oskubac troche ts'a. Prosze nie rób tego.
A co do twojej wypowiedzi jocia to mnie zalamalas totalnie , chcialam polaczyc twoje i swoje sily no i w koncu oskubac troche ts'a. Prosze nie rób tego.
Wydawalo mi sie ze ktos kiedys pisal ze znacie sie prywatnie.no ale coz moze cos pokrecilam.wiec przepraszam.
Trafił swój na swego i jest ambaras
Trafił swój na swego i jest ambaras
Jocia i jak tam zmienilas zdanie?
Hipopotan dzisiaj jest czwartek
Jocia Oj szkoda.ale wiem ze kiedys zaliczysz te 10/10 a jak nie to to 8/8 nabank. Tego szczerze ci zycze.
Jocia
Widzisz juz jakiegos pewniaczka na 100%
Ostatnio rzadko tu wpadam jedynie sprawdzic i tyle i nie wiem gdzie obecnie podajesz swoje typy???
Jutro walniesz 8 z 8 albo od razu 10/10 tego ci zycze
Mi starczyloby jutro obstawic 7 z 10 i bylabym szczesliwa
Widzisz juz jakiegos pewniaczka na 100%
Ostatnio rzadko tu wpadam jedynie sprawdzic i tyle i nie wiem gdzie obecnie podajesz swoje typy???
Jutro walniesz 8 z 8 albo od razu 10/10 tego ci zycze
Mi starczyloby jutro obstawic 7 z 10 i bylabym szczesliwa
A ja sie wtrace...moim zdaniem oboje powinni sie starac.znam pary ktore zakochaly sie od pierwszego wejrzenia i sa z siba juz po 6 do 10 lat i u niektorych widac na pierwszy rzut oka ze sa zakochani jak dawniej a u innych juz monotonia.ja patrzac na swoj przyklad to juz watpie w orawdziwa milosc, 5 lat razem wspolna decyzja o dziecku , facet wyjechal do pracy za granice i hajla bajla, a ja tu z dzieckiem i jakos musze nauczyc sie zyc od nowa bez tej *prawdziwej * milości.
Lottomat tzn? Moze dobrze nie sledze czatu i dlatego nie do konca prawidlowo sie wypowiedzialam
Unhappy
To ja chcialabym tak spitykac sie jak przed wojna hehe tak troche romantycznie
A nie jak teraz wiekszosc facetow liczy tylko zeby isc do łóżka
I jak tu wierzyc w milosc
To ja chcialabym tak spitykac sie jak przed wojna hehe tak troche romantycznie
A nie jak teraz wiekszosc facetow liczy tylko zeby isc do łóżka
I jak tu wierzyc w milosc
Lottomat
Dzisiaj pnuje zwariowana pogon za piniadzem no i ciagla niepewnosc co do pracy itd.
Juz dawno zauwazylam mimo to ze jestem jeszcze mloda ze zycie rodzinne spadlo gdzies na daleki plan a teraz wielkie kariery itd.
Chyba ze masz inne zdanie}
Dzisiaj pnuje zwariowana pogon za piniadzem no i ciagla niepewnosc co do pracy itd.
Juz dawno zauwazylam mimo to ze jestem jeszcze mloda ze zycie rodzinne spadlo gdzies na daleki plan a teraz wielkie kariery itd.
Chyba ze masz inne zdanie}
Lottomat unhappy
Gdzie sa tacy faceci jak wy??
Podobnie myślacy heh jak ja
Chyba wygineli a wy cuownie ocaleli:-)
A co do joci wypowiedzi to chcialabym byc taka gołabką hehe zeby miec do konca zycia taka osobe polaczyc die w parei tyle i nawet bez slubu bo jakos mi nie zalezy za bardzo
Chociaz czasami sa przeblyski mysli o bialej sukni
Gdzie sa tacy faceci jak wy??
Podobnie myślacy heh jak ja
Chyba wygineli a wy cuownie ocaleli:-)
A co do joci wypowiedzi to chcialabym byc taka gołabką hehe zeby miec do konca zycia taka osobe polaczyc die w parei tyle i nawet bez slubu bo jakos mi nie zalezy za bardzo
Chociaz czasami sa przeblyski mysli o bialej sukni
Ostatnio znowu slyszalam : kto nie ma szczescia w milosci ten ma szczescie w grach liczbowych a ja ani tu ani tu...:-)
Ja tam sie nie martwie najwazniejszego mezczyzne zycia juz mam synusia kochanego ktory wlasnie raczył w koncu dac mamie troche spikoju i godz juz spi
Lilien karty mnie nie interesuja
Potrfie zagrac tylko w wojne bo nigdy mnie nie ciągnelo do gier karcianych
Potrfie zagrac tylko w wojne bo nigdy mnie nie ciągnelo do gier karcianych
Lottomat a czemu tak sadzisz?
Unhappy moj urwisek skonczy 2 latka w listopadzie
Teraz ma akurat manie wchodzenia gdzie sie da.ja do kuchni a on na okno w pokoju. Ja dopokoju a on juz w łazience w toalecie grzebie taki szybki jest ze juz powoli nie wyrabiam.ooczy do okola glowy musze miec
Unhappy moj urwisek skonczy 2 latka w listopadzie
Teraz ma akurat manie wchodzenia gdzie sie da.ja do kuchni a on na okno w pokoju. Ja dopokoju a on juz w łazience w toalecie grzebie taki szybki jest ze juz powoli nie wyrabiam.ooczy do okola glowy musze miec
Moim zdaniem nigdy nie jest za pozno jesli na prawde sie chce...
Tak ale nie wiesz jak to jest jak sie ma swoje dziecko. Jak ciesza pierwsze slowa.
Wiem jak jest ciezko caly czas praktycznie bylam sama z dzieckiem czasami w nocy jak wstawalam to balam sie przenosic synka do siebie do lózka bo ledwo szlam, a teraz to wiem ze warto bylo bo daje tyle radosci
Wiem jak jest ciezko caly czas praktycznie bylam sama z dzieckiem czasami w nocy jak wstawalam to balam sie przenosic synka do siebie do lózka bo ledwo szlam, a teraz to wiem ze warto bylo bo daje tyle radosci
To jest jedno wytlumaczenie tego ty musisz byc tata...:-) rzadko kiedy fcet tak reaguje
Ja lece spac bo moj poranny budzik nie uznaje odpowiedzi- jeszcze chwile:-)
Pa dobranoc wszystkim
Jocia napisz jeszcze co sadzisz o takich cyferkach na jutro 6,7,13,15,45,47,50,51,59,70
Pa dobranoc wszystkim
Jocia napisz jeszcze co sadzisz o takich cyferkach na jutro 6,7,13,15,45,47,50,51,59,70
Jocia witam
Jak ty to robisz ja dzisiaj w multi nie gralam wiec 7,50 w kieszeni za to w mini poplynelam na 25 zł
Jak ty to robisz ja dzisiaj w multi nie gralam wiec 7,50 w kieszeni za to w mini poplynelam na 25 zł
Madea kiedys az tak nie plynelam jak urodzilam dziecko szczescie mnie opuscilo ale za to synek teraz w chrupkach caly czas wygrywa darmowe paczki....moze skresli kiedys mamie super kupon ,mam zamiar go przetestowac nie dlugo zobaczymy co bedzie. Moze synus bedzie szczesliwe zycie mial:-)
Lottomat a co ci wywineli ???
A powiem wam najlepszy numer kupilam mamie dzisiaj 2 zdrapki w jednej nic w drugiej 100. A najgorsze jest to ze sobie wybieram puste...a mamusia dzieki mnie od sierpnia wzbogacila sie juz 3* 100zł. 2*50zł no i pare po 20, 15 i 10 tych drobnych juz nie wspomne...wiec moral z tego taki ze swoim szczesciem dziele sie z innymi
Gryks
A ty masz jakis swoj sposob na te typy czy po prostu siadasz kreslisz i jest...a w mapki lukasz?
A ty masz jakis swoj sposob na te typy czy po prostu siadasz kreslisz i jest...a w mapki lukasz?
Jocia
Jestem pełna podziwu...ty cały czas na plusie lecisz
Jestem pełna podziwu...ty cały czas na plusie lecisz
Ale ogolnie twoje dzisiejsze zaklady gdyby zebrac wygrane to plus.
No i nie tylko dzisiejsze
No i nie tylko dzisiejsze
Gryks ale czesto cos tam trafiasz
Jaciagle sie zastanawiam czy nie zrezygnowac z mukti i zaczac tylko w mini
Wybrac stale liczby 20 zakladow i co losowanie
Zawsze mniej na minusie
I wydaje mi sie wieksza szansa niz w tym multi
Jaciagle sie zastanawiam czy nie zrezygnowac z mukti i zaczac tylko w mini
Wybrac stale liczby 20 zakladow i co losowanie
Zawsze mniej na minusie
I wydaje mi sie wieksza szansa niz w tym multi
A gdzie jocia:-)
Yes yes w koncu...
6/8
2*5/8
2*4/8
Postawilam na wysokie wytypowalam 18 liczb powyzej 40
Trafilam ogolnie 9
Ale radosc
6/8
2*5/8
2*4/8
Postawilam na wysokie wytypowalam 18 liczb powyzej 40
Trafilam ogolnie 9
Ale radosc
Dzieki dzieki gdybym wiedziala ze tak wytypuje to zapodalabym tuna forum moze ktos skorzystalby
Witam
Wie ktos moze gdzie teraz jocia zostawia swoje typy...
Chcialam porownac ze swoimi typami czy cos sie pokrywa
Z gory dzieki
Wysokich
Wie ktos moze gdzie teraz jocia zostawia swoje typy...
Chcialam porownac ze swoimi typami czy cos sie pokrywa
Z gory dzieki
Wysokich
A to szkoda...coż trzeba uwirzyc w siebie i znowu cos przegrac hehe
Ja tam nie mysle o takiej wygranej,ja gram na 8/8. Dla mnie jak bonus przekroczy 250 000 zl to nie gram bo ja nie potrzebuje tak duzej kasy.w lotto tez nie gram bo za duzo.szczerze to 5/5 w mini lotto to moje wielkie marzenie.
Nie wszystkie kobiety sa lakome na wielka kase hehe w tym ja
Ale tobie zycze 10/10 i to dzisiaj o 14
Nie wszystkie kobiety sa lakome na wielka kase hehe w tym ja
Ale tobie zycze 10/10 i to dzisiaj o 14
No wlasnie...
A pomysl sobie jak to bys ty wygral 5/5 czekasz na wyniki a tu 5 albo 8 5/5.
Wspolczuje takim ludziom bo juz w tym czasie zanim oglosza wyniki maja milion planow a tu zonk.
Ale mimo to tez ładna kaska
Moze kiedys sie uda
A pomysl sobie jak to bys ty wygral 5/5 czekasz na wyniki a tu 5 albo 8 5/5.
Wspolczuje takim ludziom bo juz w tym czasie zanim oglosza wyniki maja milion planow a tu zonk.
Ale mimo to tez ładna kaska
Moze kiedys sie uda
No te 70- tki daly ts-owi troche mniejszy zysk
Bo ile bylo wygranych roznego stopnia
Bo ile bylo wygranych roznego stopnia
Ja dzisiAj na 40-stki
Adrian tez wlasnie oddalabym na jakis szczytny cel.ale konkretnie cos zrobilabym dla 2 albo 3 domow dziecka nigdy przez fundacje nie wierze im to tylko w wiekszosci obrot brudnymi pieniedzmi
Ja nie rozumiem totalnie ludzi ktorzy oddaja dzieci do domow dziecka...mam malego synka ktory jest bardzo przywiazany do mnie, nawet nie moge go z nikim zostawic bo on tylko z mama. I widze ile on potrzebuje opieki i ile trzeba mu poswiecac czasu.ale za to jak widze radsc na jego buzce to wiem ze moje starania nie ida na marne.
A gdybym mogla miec wieksza wladze to wszystkich oprawcow i tych co porzucaja dzieci pozbawilabym mozliwosci miec kolejne dzieci. Usunelabym im narzady rodne i tyle.moze to drastyczne ale w koncu nie slyszaloby sie o tylu durnych sytuacjach
A gdybym mogla miec wieksza wladze to wszystkich oprawcow i tych co porzucaja dzieci pozbawilabym mozliwosci miec kolejne dzieci. Usunelabym im narzady rodne i tyle.moze to drastyczne ale w koncu nie slyszaloby sie o tylu durnych sytuacjach
Ale ogolnie t problem tkwi w panstwie. Mam 2 letnie dziecko i ani razu nikogo nie bylo zeby sprawdzic warunki dziecka.z opieki nie korzystam ale moim zdaniem powinna taka opieka sprawdzac mimo wszystko
Ogolnie to byla tylko pielegniarka srodowiskowa i lekarka raz na poczatku jak sie urodzil sunus nauczyc mnie jak sie dba o dziecko.a lekarka byla na moje wezwanie bo synek mial katar a nie chcialam go wiezc do przychodni pelnej chorych dzieci.
Ogolnie to byla tylko pielegniarka srodowiskowa i lekarka raz na poczatku jak sie urodzil sunus nauczyc mnie jak sie dba o dziecko.a lekarka byla na moje wezwanie bo synek mial katar a nie chcialam go wiezc do przychodni pelnej chorych dzieci.
A powiem ci adrian jakies pol broku temu chcialam odrzucic spadek po babci w imieniu syna, tzn po jego prababci i przyjechal kurator sadowy i spawdzil wszystko czy synk ma pieluszki, ubranka, artykuly pielegnacyjne i nawet butelki czy ma i takie tam.normalnie mnie zatkalo ja tylko chcialam zeby synek nie odziedziczyl jakis dlugow po prababci a oni wszystko sprawdzili.niby taka procedura.miala jeszcze po sasiadach chodzic ale stwierdzila ze po tym co zobaczyla ze synek zadbany i ze wszystko ma i jak stwierdzila i duzo za duzo ma nie trzeba isc do sasiadow
Witam
Co to dzisiaj bylo to szok...skAd te liczby
Jocia mam pytanko do ciebie. Zostawiasz teraz gdzies swoje typy?
Co to dzisiaj bylo to szok...skAd te liczby
Jocia mam pytanko do ciebie. Zostawiasz teraz gdzies swoje typy?
Jocia a moglabym cie poprosic o wpis w mojej kg z twoimi dzisiejszymi typami na wieczór{zmieszany}}
Najlepiej te wszystkie liczby ktore wypatrzysz...
Bo rozpisalam sobie tabelki z koncowkami obejmujace trzy ostatnie losowania i chce sprobowac jak ty widzisz te koncowki moze soe uda.
A srednio chyba 20 liczb wybierasz???
Najlepiej te wszystkie liczby ktore wypatrzysz...
Bo rozpisalam sobie tabelki z koncowkami obejmujace trzy ostatnie losowania i chce sprobowac jak ty widzisz te koncowki moze soe uda.
A srednio chyba 20 liczb wybierasz???
Ulexxa witaj
Mieszkas w Niemczech?
Mieszkas w Niemczech?
Jocia
Witam
Ja dzisiaj zagralam 1,50,51,53,74, niestety 51 do szczescia zabraklo
A dzisiaj obczailam padlo 6 liczb z 11 wielokrotnosci 7
7,14,21,28,42,49
Ja dzisiaj zagralam 1,50,51,53,74, niestety 51 do szczescia zabraklo
A dzisiaj obczailam padlo 6 liczb z 11 wielokrotnosci 7
7,14,21,28,42,49
Jocia o mnie ci chodzilo???
Aha, a ty jocia znowu na plus
No kaskadzie nawet 3*7 nie pomoglo
Oszusci
Oszusci
Witam
Dzisiaj 3/5
Kto znowu wkur...ił jocie???
Nie wierzysz to nie wierz czlowieku...ja wierze:-)
Po prostu zazdroscisz i piszesz takie brednie.
Jocia ma po prostu sposob na ts'a-i to jest jej sposob.jedynie nie moze skreslic na jednym pukonie tego co wypatrzy ale to kwestia czasu.
Wszyscy potrzebuja pewnie dowodow na to ze ktos tam trafia...
Dzisiaj 3/5
Kto znowu wkur...ił jocie???
Nie wierzysz to nie wierz czlowieku...ja wierze:-)
Po prostu zazdroscisz i piszesz takie brednie.
Jocia ma po prostu sposob na ts'a-i to jest jej sposob.jedynie nie moze skreslic na jednym pukonie tego co wypatrzy ale to kwestia czasu.
Wszyscy potrzebuja pewnie dowodow na to ze ktos tam trafia...
Krzysztof c ty jakis niepowazny jestes
To ja jutro skresle 10 liczb ktore padly dzisiaj i pojde ze wygralam a i plusa jeszcze zaznacze
Smiech na sali
Ty serio to piszesz czy glupa rzniesz bo oczom nie wierze
To ja jutro skresle 10 liczb ktore padly dzisiaj i pojde ze wygralam a i plusa jeszcze zaznacze
Smiech na sali
Ty serio to piszesz czy glupa rzniesz bo oczom nie wierze
Jocia trafila nawet miesiac temu z hakiem 7/8 o ile dobrze pamietam.i nawet wstawila skan.ale to oczywiscie tez nie prawda.no i drapek popieram na 14 widzialam joci liczby ale nie zagralam a szkoda
Drapek ale ty tez masz farta z tym podkradaniem liczb jak ty to ribisz???
A i tak przy okazji mam pytanko bo ty lubisz podrapac wiec chcialam sie dowiedziec czy wiesz ile zdrapek jest w paczce w tej nowej zdrapce za 10 zl???
A i tak przy okazji mam pytanko bo ty lubisz podrapac wiec chcialam sie dowiedziec czy wiesz ile zdrapek jest w paczce w tej nowej zdrapce za 10 zl???
Powiem ci tak moze jociA nie typuje bo jej sie nie chce...ja tez kilka razy za typuje i mnieto nudzi ale moze od przyszlego miesiaca cos zaczne wklepywac...
Drapek jak tak nie czaje dokladnie kto jak tam typuje ale czesto widze jocia madea, gryks i ty.a jest wiecej tych lepszych, ktos jeszcze do tej grupy twoim zdaniem
Jocia nie rób tego...
Tyle osob korzystalo, w tym ja...
Szkoda...
Tyle osob korzystalo, w tym ja...
Szkoda...
Popieram vondeoff
Zozdroszcza i tyle
Zozdroszcza i tyle
Alex 82
W dzisiejszych czasach tak juz jest ze takie typki jak ty potrafia drugiego czlowieka wysmiac upokorzyc bo mu cos sie udalo.a wszystko tylko dlatego zeby podwyzszyc swoje ego
W dzisiejszych czasach tak juz jest ze takie typki jak ty potrafia drugiego czlowieka wysmiac upokorzyc bo mu cos sie udalo.a wszystko tylko dlatego zeby podwyzszyc swoje ego
Panuje wolnosc slowa i bede sobie pisac co bede chciala i do kogo bede chciala.i mie nie uspokajaj.
Bo gdzie sie nie zalogujesz to ktos sie zawsze znajdzie co bedzie szydzil
Bo gdzie sie nie zalogujesz to ktos sie zawsze znajdzie co bedzie szydzil
Dziwne ze jocia juz kilka razy wstawila skany i w ogole. Ja jej wierze i ja podziwiam. No i tyle na temat.
Swoj tez hehe
Pisze ogolnie.a ty podchodzisz do ogolu.dobra i tyle na temat bo nie mam zamiaru sie klocic, bo niestety moj charakter mi nie pozwala.
Wiem na tyle duzo zeby miec swoje zdanie i bronic go
Dobra lece spac zanim sie powaznie wnerwie
Dobranoc jocia , vondeoff
Jocia mimo wszystko dobrych typow na jutro
Ja jutro zagram 2 zaklady po 5 liczb ale jak na razie pomyslow brak , no jedynie 47 swita. Rano bede rozmyslac.
Oj piateczka mi sie marzy
Moze cos sie przysni
Dobranoc jocia , vondeoff
Jocia mimo wszystko dobrych typow na jutro
Ja jutro zagram 2 zaklady po 5 liczb ale jak na razie pomyslow brak , no jedynie 47 swita. Rano bede rozmyslac.
Oj piateczka mi sie marzy
Moze cos sie przysni
6 liczb na koncowke 2 masakra
Witam wszystkich:-)
Gratki dla wygranych...
Ja dzisiaj nic a nic
Ma ktos pewniaczki na jutro jakies???
Gratki dla wygranych...
Ja dzisiaj nic a nic
Ma ktos pewniaczki na jutro jakies???
Jocia masz na jutro jakies pewniaczki , czy jeszcze w trakcie typowania
Gonzaga co masz pewniaczki :-)
To zapodaj cos...
Ja mam pewniaczki do losowania a po losowaniu okazuje sie ze lipa...
Jocia a zostawiadz gdzies swoje typy???
To zapodaj cos...
Ja mam pewniaczki do losowania a po losowaniu okazuje sie ze lipa...
Jocia a zostawiadz gdzies swoje typy???
13 mam...mowisz 35 wiec tez skresle
A co sadzisz 1 i 5???
A co sadzisz 1 i 5???
Zastanawia mnie tez trojeczka 50,51,53
Kiedys padala bardzo czesto ostatnio nie bardzo...ale jakos ja lubie...chyba skresle
Kiedys padala bardzo czesto ostatnio nie bardzo...ale jakos ja lubie...chyba skresle
Chyba sie wsciekne na 14 skreskilam 1,6,7,13,14,15,50,51 a wieczorm odpuscilam i nie zagralam...
Chyba zaczne grac na dwa losowania...
Chyba zaczne grac na dwa losowania...
Gratki dla wygranych
Max w sobote jade psa zaszczepic to przy okazji siebie tez zaszczepie:-)
Max to odpalaj fure bo najpierw pojdziesz z psem bo ja nie lubie bo gryzie...no ja czasami tez hehe
Jocia gratki...jak ty to robisz:-)
Szkoda tylko ze nie chcesz mi nigdy zapodac jakis pewniaczkow
Szkoda tylko ze nie chcesz mi nigdy zapodac jakis pewniaczkow
« PoprzednieKolejne 100 »