Wpisy 1 698 349 – 1 698 451
4 września 2013 20:20 → 4 września 2013 21:02, 100 wpisów
jackwar no i co się czepiasz ? -
nie wiesz, że jak się tu podaje, to podmieniają ?
nie wiesz, że jak się tu podaje, to podmieniają ?
Siemka będzie ktoś z was otwierał konto w mBanku? Jeśli tak to wpiszcie w poleceniu mój numer 0274707476 lub przekazujcie go komuś jeśli będzie otwierał tam konto
sorelka , oczywiście , sztuka ale w statystykach pasko trafił raz na 30 losowań
ja w kskade trfiłąm w zeszłym tygodni tyiąc zł, ale strach sie przyznac a wklejac nie mam czasu
Robal , tu to oni mają typy gdzieś
mają kompa który im na bieżąco pokazuje co ludzie grają
mają kompa który im na bieżąco pokazuje co ludzie grają
jackwar Dzieki
Ania70
dobra lottomat to jest moj ostatni wpis zegnam sie tylko z tym czatem przez ciebie bo szkoda mi nerwow na takich jak ty a dla ciebie mam cos ciekawego jaka bys mial gwarancje wyslania jednego zakladu po 2,5zl w jeden dzien bez jakiegos systemu nawet tego przez ciebie wysmiewanego aby trafic 2 razy tymi samymi liczbami 8/10 za trudne - dla mnie nie masz niedowiarku 48 6 9 14 24 8 29 37 40 57 i ZEGNAM!!!
marek33 jocia i emerytka
Pawcio jocia i emerytka
pisac to sobie kazdy moze co chce, ja dzis trafilem 9/10 ale nie chcialo mi sie odebrac bo po co
a ja wczoraj puściłem se na 28 losowań....żeby mnie nie kordziło wysyłać więcej...
puszczone zostały....8,11,18,21,26,27,35,47,56,58
puszczone zostały....8,11,18,21,26,27,35,47,56,58
lottomat ja dzis trafilam 2/10 i tez odbierałam bo mi sie nie chciało heh
jocia
jandzia , życzę ci samych wygranych w kaskadzie ale ja nie gram w zdrapki i kaskadę bo tam nie mam wpływu na wygraną
Jackwar ja mysle godzinami nad liczbami w mm i nic a kaskade kupilam 1 i trafiłam 11/12, to ja juz nie wiem co mam sens
jandzia to gratki dla Ciebie
Lila
jandzia
kaskada, to taka elektroniczna loteria miałaś po prostu fart i tyle
kaskada, to taka elektroniczna loteria miałaś po prostu fart i tyle
tak nie duzo mi do szczescia brakowało, 1 cyferki,oni mileli 6 a ja 10
lila
jandzia
tak, oczywiście, ale
w kaskadzie - oprócz miejsca i czasu wysyłania zakładu, nie masz żadnego wpływu na "wybór" liczb
jandzia
tak, oczywiście, ale
w kaskadzie - oprócz miejsca i czasu wysyłania zakładu, nie masz żadnego wpływu na "wybór" liczb
niezapominajka
witam,witama mnie ostatnio nic nie wychodzi i gram dalej i nikomu niczego nie zazdroszczę
jocia
jandzia
lila
jocia
jandzia
lila
kunegundy ? nie gratuluję nie wysłanych - skądś wiem, że niekoniecznie cieszą
przejrzałam niedawno kupony wysłane w sierpniu i na jednej ósemce z 15-go byłoby 7/8
najgorsze,że muszę pomyśleć nad projektem smacznie,zdrowo,kolorowo,,który opracowujemy z koleżanką,a weny jakoś brak
jak to jest z tymi zdrapkami?Pani w kolekturze powiedziała ze trzy takie same literki to jest wygrana!Takie ułatwienie dla nich?
halapek masz rację,ja gram najczęściej po jednym pukonie-zakładzie na każde losowanko nie chcę przetrwonić kasy
sorelka czyli kolor zielony.bo Becia wymyśliła iż w każdym miesiącu inny kolor-dzięki
albo pierogi z tym samym , albo albo, ryż z gulaszem warzywno - ciecierzycowym;zupa krem pomidorowy; moge tak dlugo
krem dyniowo - paprykowy oraz kotleciki ryżowo - soczewicowe z marchewką, ziemniakami i surówką
jandzia miło mi to się czyta,często też bywa,że to co mam na myśli,jest już zajęte,gdy wpisuję swojego
tylko muszę jeszcze cele powymyślać,wstanę jutro wcześniej i przysiądę fałdek,bo po pracy zaraz jadę do kumpeli zrobimy wpierw pizzę,a potem będziemy tworzyć
reniuszka Buziaki
sorelka np.stwarzanie dziecku właściwie uczniowi możliwości do działania kulinarnego